Ei enää skoottoa lemmikkieläinten naturals scoot -palkkien

addThis Sharing Buttonshare -tapahtumassa FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore1

Jos sinulla on koira, olet jossain vaiheessa nähnyt hänen istuvan alas ja vetävänsä pohjaa mattoa tai ruohoa pitkin. Tälle melko kiusalliselle tottumukselle, jota yleisesti kutsutaan “skoottimiseksi”, voi kuitenkin olla useita laukaisevia tekijöitä, mutta yleensä syyllinen on koiran anaalipussit. Koirilla on peräaukon pussit tai ”tuoksurauhaset” peräaukon molemmilla puolilla. Nämä rauhaset luovat voimakkaasti hajuisen öljyisen yhdisteen, jota käytetään alueen merkitsemiseen ja vuorovaikutuksessa muiden koirien kanssa, sen lisäksi, että voi voitelua, kun koirasi ohittaa jakkaran. Kun kaikki toimii kunnolla, suoliston liikkeen paine laukaisee peräaukon pussit tyhjentämään, vapauttaen vähän määrää ainetta. Rauhaset voivat myös tyhjentää spontaanisti, etenkin kun koirasi on ahdistunut tai stressin alla, kuten eläinlääkärin toimistossa.

Jos koirasi ei kykene tyhjentämään hänen peräaukon rauhasia, esimerkiksi jos jakkara on yhtä pehmeä, niin rauhaset saattavat päätyä siihen, että koiran epämukavuus, sekä ärsytys, samoin kuin joskus paise voi muodostaa. Viittaukset siitä, että koirasi on saattanut vaikuttaa anaalipusseihin, ovat vahva, huono haju, äärimmäinen pureminen tai peräsuolen ympärillä nuoleminen sekä pelätty skoottio. Kun koiran peräaukon rauhaset joutuivat vaikuttamaan, vaadit koiraasi Groomerin tai eläinlääkärin toimistoon, jotta ne ilmaistaan. Jos olet erittäin ottanut vastaan, voit paljastaa koiran peräaukon rauhaset itse, mutta varoitetaan kuitenkin, että tämä on haiseva tehtävä!

Yksi menetelmä anaali-pussikysymyksien ja skoottiotottumusten estämiseksi on varmistaa asianmukainen uloste-johdonmukaisuus kuitua sisältävän tuotteen, kuten PET Naturals Scoot -palkkien, kanssa. Scoot-palkit tarjoavat kolme kuitulähteitä: lehtikuiuutte, ruuansulatuskestävä maltodekstriini sekä kurpitsajauhe. Nämä komponentit on suunniteltu tukemaan terveellistä peräaukon rauhasten ja tarjoavat samoin immuuni-, ruuansulatuksen ja paksusuolen tuen. Vielä parempi, Scoot-baarit ovat erittäin makuisia ankan maustettua pureskeltavaa baaria, jota koirasi rakastaa; Tarjoa vain yksi pureskeltava baari 20 kiloa kohti päivittäin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *