[Uusi tuote] Crinkle -kissan tunnelit tarjoavat tunteja toistoajan hauskaa

addthis -jakamista Buttonshare facebookfacebookfacebookhare -ohjelmaan Twittertwittertwittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Jos olet kissanomistaja, ymmärrät, että kissasi viihdyttäminen ei vie paljon. Olipa kyse laatikosta, paperipuskista tai höyhen lelusta, kissat ymmärretään sekä spry- että energisistä lemmikkeistä. Valitettavasti talosi puristaminen tyhjillä laatikkoilla ja laukkuilla ei välttämättä ole houkuttelevin talon sisustus. Crinkle -kissan tunnelit eivät ole vain paljon trendikkäitä kuin ruskeat paperipussit, mutta ne varmasti tarjoavat suositun kissan rajoittamattomalla määrällä hauskaa. Vaikka kissan tunnelit ovat hauska lelu yksinään, useiden vilkkaan kokemusten, etenkin useille kissoille, saaminen.

Laajenna Crinkle -kissan tunnelin avulla tunneli ja sijainti lähellä kissasi ensisijaista leikkialuetta ja katso kissasi uteliaisuutta toiminnassa. Kaksi ylimmän reikää ovat hauska funktio, joka kissasi varmasti tykkää heidän päänsä ulos. Lisäksi vastustamaton kissan höyhenlelu on kytketty sisälle houkutellaksesi kissan rapeaa luonnetta. Ainoa päätös, jonka vaadit tekemäsi tämän hauskan kissan lelun ostaessasi, on se, minkä eläinpainatuskuvion valita; leopardi tai seepra.

Voita 1 kolmesta ryppyjen kissan tunnelista!

Noudata mahdollisuutta voittaa, noudata 1800Petmediä Instagramissa. Julkaisemme kuvan, jonka voit kommentoida, samoin kuin 3 satunnaista voittajaa valitaan. Onnea!

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *