Kirjakatsaus ja lahja: Ruoanlaitto Clyden kanssa, jonka on kirjoittanut Sue Cassidy

. Tapasin Sue Cassidyn Singing Sue Chef -blogin Google -haun kautta jonkin aikaa takaisin, ja söpö logo kiinnitti huomioni. Vaikka en kokki, nautin reseptien lukemisesta. Outoa, tiedän. Joka tapauksessa tutkin hiukan pidemmälle, ja osoittautuu, että Sue oli kirjoittamassa kirjaa ruoanlaitosta hänen elämänsä kissan rakkaudella, Clyde. Nyt olin todella kiinnostunut.

Olen yhteydessä Sueen Facebookissa ja tajusin, että hän asui Pohjois -Virginiassa, joten teimme päätöksen tavata lounaaksi yhtenä päivänä. Sue valitsi aivoni julkaisemisesta, ja nautin siitä, että tutustuin muihin kissan rakastajaan ja pian julkaistuun kirjailijaan.

Viime viikolla Sue ja minä kokoontuimme toiseen lounaspäivään, ja Sue toimitti henkilökohtaisesti nimikirjoitetun kopion ruoanlaitosta Clyden kanssa: hämmästyttävä ruoka kissan ystäväni kanssa. Ennen kuin aloin edes lukea yhtä sanaa, olin täysin ihastunut kirjan suunnittelussa. Clyden piirustuksen silmästä Sue -keittiössä upeaan sisustussuunnitteluun, tämä kirja on silmien juhla.

Jos olet kokki ja etsit aina seuraavaa loistavaa keittokirjaa, ja jos olet piirtänyt keittokirjoihin, joissa on uskomattomia reseptejä sekä kiehtovia anekdooteja, tämä kirja on sinulle. Jos sinulla on kissan ystävä, joka haluaa viettää aikaa kanssasi keittiössä, tämä kirja on ehdottomasti sinulle. Ja jos olet joku kaltainen, joka rakastaa kissoja, ei keitä, mutta toivoo, että hän voisi oppia nauttimaan ruoanlaitosta, rakastat myös tätä kirjaa.

Sue -lähestymistapa on, että lajike on elämän ja ruoanlaiton mauste. Ruoanlaitto Clyden kanssa pitää sinut kääntämällä sivuja, koska et koskaan tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Tämä kirja lukee paljon enemmän kuin romaani kuin keittokirja. Henkilökohtaiset tarinat ja Sue -perheen ja kavereiden kommentit toimittavat henkilökohtaisen kontekstin resepteille. Yli 300 reseptiä kattaa maapallon ja siinä on räätälöityjä kukoistuksia, jotka tekevät niistä luovia.

Kirja sisältää myös runsaasti valokuvia Clydeistä, kissan nokkeluutensa ja viisauden kanssa.

En odottanut kykeneväni laittamaan tätä kirjaa alas. Loppujen lopuksi se on kokki kirja. En kokki! Ja silti löysin itseni loitsun sidottuna ja kääntäen sivuja. Suen lämpö ja hänen rakkautensa Clydeä kohtaan tulevat läpi tämän kirjan jokaisella sivulla. Kaikki reseptit kuulostavat aivan uskomattomilta ja toimittavat laajoja ja perusteellisia suuntia. Suosittelen, ettet lue tätä kirjaa nälkäisenä.

Tämä ihastuttava kirja tekee loistavan lahjan kissan rakastavalle ruokavaliolle elämässäsi.

Lisätietoja Clyden kanssa ruoanlaitosta ja tilauksesta käymällä Sue -verkkosivustolla.

Olemme ekstaattisia, että Sue antoi yhden nimikirjoitetun, yksilöllisen kopion ruoanlaitosta Clyden kanssa yhdelle onnekkaalle lukijalle. Jos haluat päästä lahjaan, kerro minulle kommentissa, miksi haluat voittaa tämän kirjan. Lisämahdollisuudet voittaa, twiitti tästä lahjasta tai jaa Facebookissa ja lähetä linkki erilliseen kommenttiin. Tämä lahja päättyy perjantaina, 4. marraskuuta.

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Ruoanlaitto Clyde Giveaway -voittajalla

Katsaus: Ruoanlaitto kissoilla värityskirja

Kirjakatsaus ja lahja: Sheila Robertsin joulun yhdeksän elämää

«Jack Kissa on edelleen puuttuva JFK: n lentokentältä
Kemoterapia kissoille »

27 kommenttia Book Review and Giveaway: Ruoanlaitto Clyde: n kanssa, kirjoittanut Sue Cassidy

Vona Hubley sanoo:

5. elokuuta 2017 klo 8.25

Kuulostaa mahtavalta

Vastaa

Susan sanoo:

4. marraskuuta 2011 klo 12.29

Tämä on kokki kirja, jota olen odottanut. Siinä yhdistyvät kaksi suurinta rakkautta, kissaa ja ruoanlaittini. Kissani eivät ole kiinnostuneita keittiöstä, ja toivon, että tällä kirjalla voi olla ideoita saadakseen ne kulinaarisen ilon taiteeseen.

Vastaa

Vivian sanoo:

4. marraskuuta 2011 klo 11.52

Haluaisin lukea tämän kirjan, mutta kirjastolla ei ole sitä!

Vastaa

Annie sanoo:

4. marraskuuta 2011 klo 11.17

En kokki, mutta rakastan syödä hyvää ruokaa ja ottaen huomioon, että grrlFriend rakastaa kokata tätä kirjaa, on turkki minua antamaan hänelle, jotta hän voi keittää Pawsome -ateriat turkistamme meitä. Lisäksi hän on grrafinen suunnittelija ja rakastaa tämän kirjan suunnittelua!

Vastaa

Rose de Dan, villi reiki ja shamaaninen paraneminen sanoo:

4. marraskuuta 2011 klo 11.13

Pahoittelen, että viime aikoina elämäni on ollut niin keskittynyt olemaan yksin yrittäjä, että ruoanlaitto (jota nautin tapana), on lakannut tapahtumasta kotitaloudessani. Ja se on osoittanut eläinperheeni kanssa vietetyn ajan menetyksen – nimittäin neljä kissaa ja lemmikkikoiraa, jotka kaikki rakastavat nauttia ja (jos sallitaan) auttaa makutestereinä ja siivousryhmänä.

Kissa-avustetun keittokirjan voittaminen voi vain inspiroida minua viettämään paljon enemmän aikaa keittiössä, vaan se voi johtaa joitain loistavia tarinoita, jotka voin jakaa blogini ja uutiskirjeeni lukijoiden kanssa, levittäen siten kissojen rakkautta ja hyvää Ruoka!

Vastaa

Britta sanoo:

4. marraskuuta 2011 klo 11.08

Kissani Quimby Jones on koiralle hyvin samanlainen, aina kun istun ruokalautasella, hän yrittää istua vieressäni niin läheltä kuin mahdollista hänen suurellaannullnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *