Älä aja koiran kanssa kuorma -auton takaosaan

Älä aja koiran kanssa kuorma -auton takaosaan

Viimeksi päivitetty 4. heinäkuuta 2018 kirjoittanut Puppy vuotaa 9 kommenttia
En voi lopettaa uskomasta tyhmää meemiä, jonka näin toisena päivänä – se totesi, että “jaa tämä, jos ratsastat poimintakuorma -auton takaosaan nuorena ja selvisi”. Sen lisäksi, mitä noudatettiin, oli joitain kommentteja siitä, kuinka me amerikkalaiset ovat saaneet ”pehmeän ja vainoharhaisen” – tarkalleen kuinka olemme nykyään kaukana varovaisia ja ylikuormittavia …

x

No Oletetaan mitä? Ajoin pikakuorma -auton takaosaan lapsena sekä selvisin, mutta en aio kiertää muita ihmisiä “pehmeiksi” välttääkseen tämän tavan tänään. Sen lisäksi, että olet ylpeä siitä, että selvit jostakin ei pidä pitää turvallisuustuutuksena.

Ja viime viikolla, kun löysin itseni kuorma -auton takana, jossa oli neljä rajoittamatonta huskia takana, ihmettelin – onko kuljettaja yksi ihmisistä, jotka jakoivat kyseisen meemin, yksi niistä ihmisistä, jotka uskovat, että olemme saaneet yhtä pehmeää ja ylimääräistä suojaa?

Juuri koska tein jotain nuorena, ei tarkoita, että aion asettaa lapseni tai koirani samaan tilanteeseen. Osa siitä, mikä tekee meistä ihmisen niin älykästä, on kykymme löytää menneisyydestä tarpeettomien vaarojen estämiseksi tulevaisuudessa.

Tekeekö se meistä pehmeitä? En tiedä, mutta se tekee meistä ehdottomasti älykkäämpiä ja turvallisempia.

Koiran ei pitäisi matkustaa kuorma -autojen takaosaan

Amerikkalaisen inhimillisen mukaan arviolta 100 000 koiraa kuolee vuosittain kuorma -autojen sänkyissä. Sen lisäksi, että se ei edes ota huomioon kaikkia muita vammoja, joita eläinlääkärit näkevät koirien ajamisen ajettaessa kuorma -autojen takaosaan.

Ja koirasi hyppääminen tai putoaminen ei ole ainoa riski. Lentävät kivet ja roskit voivat aiheuttaa vakavia vammoja, samoin kuin kaikki tuuli voi aiheuttaa ärsytystä ja lyödä silmiinsä. Jopa sängyn korkin tai valjaiden kanssa sinulla ei ole täydellistä hallintaa tai välitöntä pääsyä, jos jokin menisi pieleen. Samalla kun sinun ei tarvitse mennä erittäin nopeasti, jotta se olisi vaarallinen:

Rajoittamaton 10 punnan koira onnettomuudessa 50 mph: lla on noin 500 kiloa voimaa, kun taas hillitsemättömällä 80 punnan koiralla onnettomuudessa vain 30 mph: lla on noin 2400 kiloa voimaa. – Koiran matkatilastot

Se on vaarallinen tapa toimittaa koirasi, samoin kuin myös erittäin häiritsevää – sekä kuljettajalle että hänen ympärillään oleville.

Ajo on jo riittävä riskialtista – löysät koirat poimintakuorma -autojen takana on vielä tarpeeton häiriötekijä. Monet kuorma -autovalmistajat ovat tehneet ohjaamot valtavan, jotta koirasi voi matkustaa mukavasti.

Onko ajaminen koirien kanssa noutovuoteissa laillinen?

Yhdysvaltojen ajaminen koirien kanssa matalissa noutovuoteissa on kielletty muutamassa määritelmässä (Kalifornia ja Massachusetts) sekä lainkäyttöalueilla, mutta valtaosassa alueilla ei ole edes lainvastaista toimittaa lapsille tällä tavalla.

Myös jotkut määrittelee, kuten Minnesota ja Oregon, jotka tarvitsevat koirien sulkemista tai risteyksiä kerättäväksi kerrosvuoteisiin, mutta viljelijöille tai maataloudessa työskenteleville on melkein aina poikkeus.

Vuoden 1998 tutkimuksen mukaan:

71 prosenttia Massachusettsin eläinlääkäreistä ilmoitti hoitaneen eläimiä (enimmäkseen koiria) loukkaantuneita vakuudettomien ja suojaamattomien ajoneuvojen takana. Tämä johti siihen, että yli 600 koiraa loukkaantui tällä vaarallisella tavalla. – MSPCA

Valintoja on monia, älä vaaranna sitä

Sen lisäksi, että sinulla on rikkomusriski, kun ajat koiran kanssa pikakuorma -auton takaosaan, otat valtavan turvallisuusriskin. Sen sijaan, että koirasi matkaa vapaasti kuorma -autosi takana, ajattele näitä vaihtoehtoja:

Jos sinun on ajettava koiran kanssa noutokerroksessa, käytä hillittyä laatikkoa

Käytä valjaista tai koiran turvavyötä pitääksesi koirat riskitöntä takapenkissä tai nouto-ohjaamossa

Kiinnitä koirasi lyhyellä valjaisilla varmistaaksesi kuristumisen turvallisuuden ja kuoleman

Voit käyttää estettä pitääksesi koirasi ohjaamossa tai takapenkillä

Etuistuimella ajavat koirat voivat tuottaa häiriötekijöitä kuljettajalle

Turvallisempi valinta on turvallisesti turvata laatikko tai ”koiran laatikko” kuorma -auton sänkyyn koirallesi. Ajattele laatikon valitsemista, joka on mahdollisimman suljettu koiran suojaamiseksi tuulikieliltä ja puhaltavista roskista (jotka saattavat vahingoittaa silmiä ja korvia), tarjoamalla samalla riittävän ilmanvaihdon ja varjoa kuumina päivinä. – Koiranomainen

Rutiiniarjojen lisäksi tarjotaan muutamia risti -sidoksia, jotka voivat auttaa turvaamaan koiran sijaintiin – vaikka ne silti vaarantavat roskien aiheuttamat vammat, kun niitä käytetään noutovuoteissa. Muista, että turvallisuusmenettelyjä ei ole vaatimuksia tai yhtenäisiä testausmenettelyjä koirien hillitsyjärjestelmissä. Eri valjaiden ja operaattoreiden turvallisuustestitulokset viittaavat lemmikkieläinten turvallisuuden keskukseen.

Joten kiitos – älä aja koiran kanssa kuorma -auton takaosaan

Drivinull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *