Daisy juhlii National Cat Health kuukautta

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwitterTWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Helmikuu on kansallinen kissan terveyskuukausi, mutta mikä vielä tärkeämpää, tänään on minun syntymäpäiväni! Tiedän, että on erittäin vaikea uskoa, mutta olen nyt kymmenen vuotta vanha. Ajattelet todennäköisesti: “Kuinka Daisy pysyy niin nuorena ja upealla näköisellä?” Kansallisen kissan terveyskuukauden kunniaksi jaan salaisuuteni, koska haluan, että jokainen kissa on onnellinen ja terve, kuten minä. Kärkipäästössä pitäminen on todella melko yksinkertaista. Tässä on 4-pisteinen suunnitelmani:

Ottaa oikeat lisäravinteet

Syö terveellistä ruokaa

Huolehdi hampaistasi

Katso eläinlääkäri säännöllisesti

Mitä kabinetissani on? Katso tarkemmin! Tarjontakaapini on varustettu paljon loistavia asioita, jotka auttavat pitämään Harleyn ja minua terveinä. Koska olen hieman vanhempi, minun ei ole niin helppoa juoksua ja hypätä ja pelata kuin ennen. Siksi äitini sprinkles cosequin kissoille ruokaani joka päivä. Minusta tuntuu nyt paljon paremmalta, ja joskus pelaan jopa kissanpentu! Lisäksi se on melko vaaleanpunainen kapseli, ja vaaleanpunainen on suosikkivärini.

Saatat huomata myös pienen vaaleanpunaisen hammasharjani ja C.E.T. Entsymaattinen hammastahna … se on siipikarjan maustettu! Tartar ei näytä kauniilta eikä kukaan kissa halua haisevaa hengitystä, joten on tärkeää kiinnittää huomiota hampaisiin. Jos et pidä hampaiden harjaamisesta, voit käyttää vesilisäainetta, kuten olla tuoretta hammashoitoratkaisua.

Ravitsevien ruokien syöminen on myös tärkeä osa terveyden parhaan ylläpitämistä, ja se maistuu herkulliselta! Tänään syömme jonkin verran Halo Spotin muhennosta. Harley saa yleensä enemmän kuin minä, koska hän on paljon suurempi … mutta hän on silti huolissaan siitä, että saan enemmän ruokaa kuin hän! Joka tapauksessa liikalihavuus ei ole terveellistä, joten on tärkeää tarkkailla tarjoilua.

Vain varmistaaksesi, että saat kaikki tarvitsemasi tärkeät vitamiinit ja mineraalit, kannattaa ehkä ottaa vitamiinilisä. Näissä Vitachewsissa on myös tauriini, joka on erittäin tärkeä kissoille, samoin kuin omega-3- ja ruuansulatusentsyymeille. Ne ovat kalanmuotoisia pehmeitä pureskeleita, ja heillä on namia kananmaksa, jota rakastan!

Harley tykkää kissojen yhteisistä chewysistä, mutta mielestäni se voi johtua siitä, että hänen kuvansa on laukussa. Nämä ovat pehmeitä pureskeleita ja ne maistuvat aivan kuten herkkuja, joten se on helppo tapa ottaa yhteinen lisäosa!

Harley, laita ne alas! Tarjoilukoko on vain 2 pehmeää pureskelua päivässä!

Muista, että säännölliset tarkistukset eläinlääkärillesi ovat myös tärkeä osa terveyden ylläpitämistä, vaikka siellä ei ole hauskaa.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *