On hyvä jättää kaksi koirani yhteen, kun en ole kotona?

Vastaus on… se riippuu.

Tiedän, niin hyödyllinen, eikö niin?

Minulla on laboratoriosekoitus, Weimaraner -koiranpentu sekä kaksi kissaa samoin kuin olen jättänyt vanhemman lemmikkikoirani ja kissat löysästi lukemattomia kertoja. Ymmärrän, että et voi luottaa eläimistä 100 prosenttia, mutta olen riippuvainen näistä kolmesta 100 prosentista!

Toki, he joutuvat vaikeuksiin, mutta he eivät vahingoita toisiaan.

Mutta miten tiedän?

Ja miten lemmikkieläinkoiran omistaja valitsee, kun on riskitöntä (jos koskaan) jättää kaksi koiraa irti?

Minulla on hienoja kokemuksia tästä koirien kasvattamisessa sekä yön yli istuvan yön yli istuvan lemmikkikoiran kanssa. Vastaus on aina, se riippuu.

Jaan muutaman valitun näkökohdan alla, samoin kuin haluaisin kuulla tarkalleen, kuinka valitset, kun on riskitöntä jättää kaksi perheen lemmikkieläintä (jos koskaan). Turvallisesti ilmoitan, että olet riippuvainen niistä, jotka eivät vahingoita toisiaan.

Nämä eivät ole “sääntöjä”. Ne ovat vain joitain yleisiä ohjeita. Anna minun ymmärtää, jos olet samaa mieltä tai eri mieltä.

Jätä kaksi koiraa yhteen, kun et ole kotona

Älä jätä kahta koiraa irti, jos…

1. Koirat eivät ymmärrä toisiaan. Esimerkiksi, ehkä äskettäin omaksoit yhden heistä tai ehkä yksi on vain vierailemassa.

2. Et ymmärrä koiria. Esimerkiksi, ehkä nautit heistä ystävälle. On yleensä paljon parempi olla riskitöntä ja jättää yksi tai molemmat laatikoihinsa tai erillisiin huoneisiinsa.

3. Koirat taistelevat kaikenlaisen mahdollisuuden.

4. He ovat koskaan taistelleet aiemmin.

5. Kummallakin lemmikkikoiralla on taipumus osoittaa ruoan, veden, sänkyjen, luiden, lemmikkikoiran kävelijän, lelujen, huonekalujen jne. Omistus/vartiointi/vartiointi.

6. Yhdellä lemmikkikoiralla on taipumus aiheuttaa toisen vaikeuksiin. Esimerkiksi, ehkä he molemmat haukkuvat, kun he ovat yhdessä tai ehkä jahtaavat sekä painia että rikkovat asioita.

7. Yksi ei ole vielä kotimainen tai sillä on taipumus merkitä. Et halua, että toinen koira alkaa pissata myös kotona.

8. Joko lemmikkieläinkoiralla on taipumus päätyä aggressiiviseen tiettyjen liipaisimien, kuten ovensoiton, postin tarjoajan tai muiden koirien kuulemisen ympärille. Et halua yhden ohjaamaan aggressiota toiselle. tapahtuu koko ajan.

Mitä muuta lisäisit tähän luetteloon?

Lemmikkikoiran ja kissan jättäminen yhdessä, kun et ole kotona

Älä jätä lemmikkikoiraa ja kissaa löysä yhdessä, jos…

1. Mistä tahansa syystä sinulla on minkäänlaisia ​​epäilyksiä. On paljon parempi olla riskitöntä kuin pahoillani.

2. Kissasi on ahdistunut tai kireä lemmikkikoiran ympärillä tai pelkää koiraa. riippuvat hänen vaistoistaan.

3. Sinulla ei ole ollut molempia perheen lemmikkieläimiä vähintään 2 tai 3 kuukautta ymmärtääksesi niitä todella ja kuinka ne ovat vuorovaikutuksessa. Vaikka joku sanoisi sinulle “hän on kissan ystävällinen!” Tai “hän pitää koirista!” Se osoittaa erittäin vähän.

4. Lemmikkikoiralla on taipumus jahdata kissa, vaikka hän vain “pelaa”. Tai jos kissan on taipumus kiinnittää pois koirasta.

5. He ovat koskaan taistelleet aiemmin.

. Esimerkiksi kissani eivät anna lemmikkieläinkoiran ässään mennä tiettyihin huoneisiin. Hän vain kääntyy samoin kuin lähtee. Tai itkee.

7. Saat lemmikkikoiran tuijottaen kissaa tai kiinnittyä kissalle, vaikka se näyttää “leikkisästä”. Esimerkiksi, noudattaako koirasi pakkomielteisesti kissan ympärillä, virittäen tai tassua häneen? Ei siistiä.

Annan jälleen ymmärtää, mitä lisäät luetteloon.

Varotoimenpiteet kahden koiran jättämisestä irti

Kun kasvatan koiria, joilla on tuntematonta historiaa kissojen ympärillä, jätän aina Foster -lemmikkikoiran laatikkoon makuuhuoneessa oven ollessa kiinni. Sitten laitoin kissani vielä yhteen makuuhuoneeseen pitäen oven kiinni. Tällä tavoin on kaksi ovea (plus laatikko), jotka erottavat sekä Foster Pet Dogin ja kissani.

Kuulostaa äärimmäiseltä? Ehkä minulla on kuitenkin ollut useita koiria puhkeamaan laatistaan. Sitten yksi jatkoi repiä ovenkehykseni.

Valitettavasti ymmärrän myös jonkun, jonka kissan hänen kasvatuskoiransa tappoivat kissan jälkeen, kun koirat puhkesivat heidän laatistaan. Tällainen sydäntäsärkevä tarina.

Nopeat muistutukset:

– pick up all food bowls, toys, bones, etc., before leaving dogs loose together up until you’re 99 percent sure they won’t fight.

– Harjoittele molempia koiria voimakkaasti ennen kuin jätät heidän talon yksin, etenkin pari ensimmäistä kertaa.

– begin with leaving them for short periods. Are they okay while you take a shower? OK, exactly how about while you leave to get the mail? exactly how about when you run tasks foR puolen tunnin?

– Sijoita jonkinlaiseen lemmikkikameraan, jotta voit tarkistaa ne. Et voi asettaa arvoa mielenrauhaan!

– Älä tunne syyllisyyttä, jos yksi lemmikkikoira on laatia mistä tahansa syystä, vaikka se olisi muista syistä, kuten pureskelu, pottaharjoittelu jne.

– Eläimet ovat eläimiä. Usein he taistelevat odottamattomien asioiden yli. Jopa suloinen, passiivinen lemmikkikoiran ässä on päässyt pieneen taisteluun Kong -lelusta.

Kuinka valitsit, milloin jättää lemmikkisi irti, jos koskaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *