Miksi lemmikkikoirani tai kissani syövät niin nopeasti?

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

“Miksi koirani/kissani syö niin nopeasti?”

Tämä on yleensä tyypillinen ongelma monille lemmikkieläinten omistajille. Vaikka tämä on suhteellisen tyypillinen lemmikkieläinten tapoja, monet ajasta eläinlääkärit eivät tunnusta, miksi perheen lemmikkieläimet syövät niin nopeasti. Ravitsemuksellisilla puutteilla ei kuitenkaan näytä olevan roolia, mutta monikoiran kotitalouksissa kilpailu voi totuudella toimia nopeassa syömisessä. Näissä olosuhteissa voi olla hienoin erottaa koirat ruokinnassa, mikä voi yleensä korjata ongelman.

Muille perheen lemmikkieläimille, jotka myös syövät nopeasti, tämä tottumukset voivat lisätä tukehtumisvaaraansa, oksentavaa regurgitaatiota sekä joissain lemmikkikoirarotuissa, elämän vaarantamisolosuhteet, jotka ymmärretään paisuttamiseksi, missä vatsa voi levitä samoin kuin usein kiertää.

Lemmikkieläinten erottamisen lisäksi on myös muita vaiheita, jotka voidaan suorittaa myös syömisen estämiseksi nopeasti:

Pienempien määrien ruokinta useiden minuuttien ajan, ja/tai pienempi paljon säännöllisempiä aterioita on yksi askel, joka toimii joillekin eläinten huoltajille.

Uudempia valintoja ovat erityiset lemmikkieläinkoiran kulhot, jotka on valmistettu erikokoisilla nuppeilla pohjassa, samoin kuin pakottaa koirat kalastamaan aterian pohjassa olevien nuppien ympärillä päästäkseen kibblelle.

Lelun käyttäminen, kuten Buster Food Cube, voi myös auttaa jakamalla ruokaa.

Oletko huolestunut siitä, kun perheesi lemmikit syövät myös nopeasti? Oletko samaa mieltä ja uskotko, että se on paljon enemmän alueellista tekniikkaa, jossa on useita lemmikkejä?

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *