Kuinka hyödyntää ylimääräistä tuntia

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumassa FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwitterTWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore3

Tervetuloa päivänvalon säästöajan loppuun tai kuten kutsun sitä, päivänvalo menettää aikaa. Vaikka olen surullinen, että päivät ovat lyhyempiä, olin iloinen siitä, että sain ylimääräisen tunnin nukkumaan tänä viikonloppuna. Kuten huomaat, käytin hyväkseen ylimääräistä torkkuaikaa mukavassa sängyssä.

Harley oli myös erittäin innostunut ylimääräisestä tunnista. Mutta hän ei käyttänyt ylimääräistä aikaa saadakseen kiinni kauneuden unesta (kuten voit todennäköisesti kertoa). Mitä hän teki ylimääräisen tunnin kanssa?

Hän käytti ylimääräistä tuntia toimiakseen kuin maniakki, kuten yleensä! Minulla ei ole aavistustakaan, mitä hän tekee Catnip -banaanin kanssa täällä. Tai miksi hänen selkänsä jalat ovat hänen suussaan.

Mutta kun hän palautti kissanbanaanin minulle, se peitettiin sylke- ja hammasjälkeillä. Joten yhteenvetona, Harley käytti ylimääräistä tuntia pilatakseni hyvä aika ja yksi suosikkileluistani.

Kuinka käytit ylimääräistä tuntia?

Daisy Curly Cattips kissoille

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *