Kuinka koirat tainnuttavat Ecolin kasvua ja säästää pingviinit

tarkalleen kuinka koirat tainnuttavat Ecolin kasvua ja säästöä pingviinit

Viimeksi päivitetty 5. marraskuuta 2015 pentuvuodot jätä kommentti
Rajakollit ja marmomat ovat melko vahva työetiikka, samoin kuin jotkut innovatiiviset tutkijat käyttävät kaiken omistautumisen, energian ja luonnollisen vaiston suureen käyttöön. Täällä on tarkalleen kuinka koirat tainnuttavat Ecolin kasvua rannoilla ja pelastavat pingviinit.

x

Koiran partiot tainnuttavat ekolien kasvua rannoilla
Rajakollit ovat intensiivisiä, ja tutkijat asettavat kaiken keskittymisen ja energian suureen työhön Pohjois -Michiganissa. Tutkijat ovat opettaneet näille koirille tarkalleen kuinka partioida rannoja vähentämään E. colin kasvua.

Tutkijat käyttävät lampaankoiria pitämään lokit poissa rannoista. Lokkipisarat ovat ymmärretty E. coli -bakteerien lähde, joka on yksi johtavista rannan sulkemisten laukaisimista monissa osissa maailmaa. Lokkien pudotukset näyttävät olevan vastuussa virheen kestävistä kannoista. E. coli löydetään usein eläimistä sekä ihmisen ulosteista, ja päätyy merille sateessa tai viemärillä.

Rajakollie partioi Michigan -järven rantaa – Elizabeth Alm

Tässä tutkimuksessa tutkijat osoittivat koiria rannan partioalueille Michigan -järven varrella kesäkaudella. Rajakollit ovat käytettyjä koiria, heidät ymmärretään älykkyydestään ja vahvoista työtaitoistaan. Koirat olivat motivoituneita jahtaamaan lokit pois.

Muutaman viime vuoden aikana he ovat keränneet lukuja lintujen määrästä sekä E. colista, jotka on löydetty tietyistä rantaviivan osista. He huomasivat, että bakteeritasot olivat paljon alhaisemmat rannan osissa, joissa oli lemmikkieläinten koiran partioita.

Vuoden 2012 kesän ja vuoden 2013 ohjelman aikana tutkijat kirjasivat lintujen lukumäärän jokaisessa rantaosassa, kun taas vettä ja hiekkanäytteitä kerättiin sekä E. colin tarkistettiin. He huomasivat, että bakteerimäärät olivat huomattavasti alhaisemmat niissä hiekkaisissa osissa, joissa koirat olivat pitäneet lokit loitolla. – BBC

Riippuen siitä, minkä vuodenaikana koirat työskentelivät rannalla, tulokset olivat monipuolisia. Jos E. coli pystyi vakiinnuttamaan itsensä hiekkaan kesäkaudella varhain, he pystyy jatkamaan. Koirien lisäämisellä rantaviivalle sen jälkeen, kun E. coli oli jo läsnä hiekassa, ei vaikuttanut olevan minkäänlaista vaikutusta.

Jos yksi koirista, jotka olivat rantautuneet rannalla, se puhdistettiin nopeasti ja hävitettiin rannalta, vain tilanteessa olit utelias.

Rajakollit ovat herkistä rotu, joka ymmärretään heidän vahvasta työetiikastaan.

Australia käyttää koiria auttamaan pelastamaan pingviinikolonia
Koirien käyttäminen bakteerien, tuholaisten ja muiden haittojen hallintaan on kaukana uusista. Australia on käyttänyt lammaskoiria auttamaan pelastamaan pingviinit, kun otetaan huomioon vuoden 2006.

He käyttävät maremmakoiria, jotka ovat sekä alueellisia että itse luotettavia. Koirien tehtävänä on suojata pingviinipesäkkeitä, joiden lukumäärät ovat vähentyneet tasaisesti viime vuosikymmeninä. Koirat jahtaavat kettuja ja muita petoeläimiä pitämään parvensa turvassa.

Ohjelma on ollut niin onnistunut, että lisäksi kokeita on käynnissä muualla Australiassa.

Zoos Victoria yrittää nyt hyödyntää Maremma -koiria palauttaakseen villiin Itä -Barted Bandicootin, vähän marsupialia, jota ei ole nähty vankeuden ulkopuolella, kun otetaan huomioon, että 2002. Useat aiemmat yritykset ovat epäonnistuneet, vaikka eläintarha Victoria, joka on luvannut lopettaa sukupuuttoon sukupuuttoon sukupuuttoon Minkä tahansa tyyppiset maanpäälliset selkärankaiset Victoriassa todella toivoo, että koirat tekevät muutoksen. – NY Times

Meramma -lammaskoira on karjan huoltajan rotu, jota käytetään auttamaan pelastamaan pingviinit Australiassa.

Koirien käyttäminen Luonnollisena työstonctinct on lisäksi todiste siitä, kuinka hyödyllinen sekä koirien ja ihmisten välinen sidos on. Sen lisäksi, että hiukan mielikuvitustutkijat ovat keksineet kiehtovia uusia menetelmiä varmistaakseen, että työkoirille tarjotaan jotain merkityksellistä tehtävää, joka hyödyttää meitä kaikkia.

Suositeltu lukeminen:

Onko koirilla oma kakukompassi?

Auta pelastamaan Diggy: Rodun naurettavuus tietty lainsäädäntö

Onko koirilla moraalia? Tutkimustutkimus osoittaa kyllä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *