5 Merkittävää Tähtien sota -lemmikkikoiran pukuja

Tämä julkaisu voi koostua tytäryhtiölinkeistä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita liiketoiminnasta, joka on huomattava tässä viestissä.
Jep, olen Uber Geek! Siksi minun piti koota Tähtien sota -lemmikkikoiran pukuja, jotka julkaistaan ​​yhdessä kahden muun Halloween -lemmikkikoiran pukujen kanssa. Vaikka et olisikaan Uber Geek Star Wars -fani kuten minä, uskon, että arvostat näitä erittäin viileitä, (enimmäkseen) räätälöityjä lemmikkikoiran pukuja.
En ole millään tavalla taitava henkilö, mutta teen kuitenkin hienointa saadakseni pennut pukeutumaan puolijalois-lemmikkikoiran pukuihin. Ohjauksena lemmikkikoiran pentujen kerääjinä olemme motivoituneita pukeutumaan koiranpentuihimme Halloween -pukuihin, koska se antaa meille mahdollisuuden hallita koiranpentujamme käpälöitä, pyrstöjä, vartaloa, kasvoja, sekä korvia eri tavoin. Äskettäin sävelimme koko julkaisun siitä, miksi pukumme pukumme pukuihin, joten tarkista se.
Vain tilanteessa, että jätit muutaman viimeisen artikkelin mieluummin lemmikkikoiran Halloween -pukujen kanssa ja tarkista sitten:
8 hienointa lemmikkikoiran Halloween -puku Internetissä
4 söpöin lemmikkikoiran Halloween -puku koskaan
Annetaan nyt tarkistaa nämä merkittävät lemmikkikoiran puvut:

5 ensisijaista Tähtien sota -koirapukuja verkossa
Haluamme jakaa nämä loistavat kuvat kaikkien kanssa. Tein hienoin löytää alkuperäisen lähteen linkittämään takaisin, mutta on vaikeaa kertoa mistä nämä alun perin tulivat. Jos minkä tahansa tyyppiset kuvat kuuluu sinulle, anna minun ymmärtää samoin kuin suosittelen sivustoasi ja linkkiä takaisin sinuun tai jos haluat, voin poistaa kuvan kokonaan.
#5 – Kaksijalkainen Tähtien sota -asu
Prinsessa Leia Pet Dog Halloween -puku Lähde: Amazon (Affiliate Link)
Asioiden aloittamiseksi meidän oli valittava, että nämä typerät kaksijalkainen myymälä sai Tähtien sota -pukuja, koska ne saavat meidät aina nauramaan! Menetelmällä, jonka olen kuullut, että mustat koirat näyttävät erinomaisilta Darth Vader -pukuissa (tytäryhtiö linkki).

#4 – Kuka pitää mielessä jedien ja ne pehmoisten ewoksin palaamisen?
Söpö bitti ewoks! Lähde: Blogi poistettu
Sisarukseni kylpyvät ewokina Halloweenille joka hetken kuluttua, mutta hän ei ole melkein niin suloinen kuin nämä bittipennut. Peruspuku sekä ne näyttävät hyvältä, mutta lemmikkikoirallasi on ehdottomasti ihanteellinen ilme vetää se pois näiden kahden lisäksi. Tämä puku todella saa sinut uskomaan, että koirat on vaikuttanut George Lucasiin Ewoksin keksimällä.
#3 – tyylikkäin Chewbacca -puku, jonka olemme koskaan nähneet
Hän on paljon enemmän lapsen Chewie? Lähde: Päivän geek
Pidän tämän pukujen yksinkertaisuudesta sekä Ewok -pukusta. Olen tarkistanut, että Chewbaccan motivaatio tuli George Lucasin omasta lemmikkikoirasta nimeltä Indiana (inspiraatio vielä yhdelle elokuvalle?). Sen perusteella, mitä muistan, Indiana oli kuitenkin Alaskan malmute. Tämä bitti ihminen ei ehdottomasti ole Alaskan malamuutti, riippumatta siitä, mikä rotu hän on, hän ehdottomasti tekee erinomaisen chewbaccan ja aivan kuten Chewie ratsastaa ampuma -aseen vuosituhannen falconilla, tämä pentu tulee samoin matkalle ampuma -aseen …

#2 – Wampa Ice Creature… suloinen versio!
Star Wars Wampa Ice Produce Doggy Pukulähde: Starwarschick.com
Pidän tästä Wampa Ice Creaturen lemmikkieläinten puku! Jos tarkistaisit Hothin jäämaailman ja näit paljon näitä vähän ihmisiä juoksemassa, mitä tekisit? Todennäköisesti juoksee ja antaa heille kaikki halauksen. Muuten, jos olet Star Wars -fani, sinun on tarkistettava Wampug Facebook -sivu sekä Starwarschick.com… liian siisti!
#1-Merkittävä AT-at-lemmikkieläinten puku!
Mahtava! Mahtava! Mahtava! Tämä at-at-puku tuo todella esiin sisäisen geekini. Lähde: Bones Mello

Näimme ensimmäistä kertaa AT-at-lemmikkieläinkoiran puku viime vuonna niin kuin olimme ehdottoman lattialla! Tämän on oltava tyylikkäin lemmikkikoiran Halloween -puku, jota olemme koskaan nähneet. Tämän asian yksityiskohdat ovat uskomattomia. Vaikka et ole Tähtien sota -fani, sinun on arvostettava tätä. Siellä on paljon erinomaista tietoa AT-AT-pukun tekemisestä Bones Mello -kadulla, Pet Dog Facebook -sivulla. Tarkista se! Se on melko mahtavaa!
Puketko koirasi Halloweeniin? Minkä tyyppinen puku aiot pukeutua lemmikkikoirasi tänä vuonna? Kerro meille siitä alla olevassa kommenttiosassa.
En voi saada tarpeeksi! Haluatko nähdä paljon huomattavampia lemmikkikoiran Halloween -pukuja. Tarkista alkuperäisen lemmikkikoiran Halloween -puku, joka julkaise 6 hienointa lemmikkikoiran Halloween -pukuja Internetissä.
Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: Calkoos -pentulelu w/ syke sekä lämpimät pakkaukset – parhaiten uusille pentuille. Auttaa yksinkertaisuuden stressiä ja ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras lemmikkieläinkoiran pureskelu: Natural Farm Bully Sticksnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *