AKC Pet Care LLC upottaa hampaat NYC Pet Care Market -markkinoille

AKC hankkii useita uusia paikkoja koko NYC: n kautta

AKC Pet Care LLC ilmoittaa mielellään, että se on hankkinut kaikki Spot Canine Clubin sijainnit. Hankitut tilat sijaitsevat koko New Yorkin pääkaupunkiseudulla – Tribeca, Chelsea, Upper West Side, Midtown West ja Upper East Side. Lisäksi yrityksellä on suhteita kahteen asuinpaikan mukavuuteen – Sky Building ja Mercedes House, molemmat luksusrakennukset.

Paikan sijainnit lisäävät äskettäin lanseerattua AKC -koiran vetäytymistä, jossa koirat kokevat uuden tarpeensa ja luonteensa räätälöidyn hoidon. Koko Retreatin ammattihenkilöstö on koulutettu American Kennel Clubin perustamiin ajantasaisiin hoito- ja koulutusmenetelmiin. Tämä nopea laajennus tapahtuu vain kolme lyhyen kuukauden kuluttua AKC -koiran vetäytymislaitoksen onnistuneesta avaamisesta Via 57 NYC: ssä.

AKC: n koiran vetäytyminen pyrkii luomaan lopullisen koiran kokemuksen ja palvelemaan koiria paremmin laajasti koulutettujen henkilöstön kanssa, jotka ovat rotukäyttäytymisen asiantuntijoita, käyttämällä positiivista vahvistuskoulutusta ja hyödyntämällä AKC: n koiran Good Citizen® -arvioijoita, jotta koirat auttaisivat hyvää kaupunkikastareita.

Sekä AKC -koiran vetäytyminen että Spot Canine Club tarjoavat päivähoitoa, lennolle, koulutusta, kävely- ja hoito- ja uimapalveluita.

“Spot Canine Club on hyvin arvostettu tuotemerkki lemmikkieläintenhoitotilassa”, sanoi AKC Pet Care LLC: n toimitusjohtaja Dennis Sprung. “Olemme innostuneita laajentamaan liiketoimintaamme ja luomaan vahvan perustan, jolle voimme jatkaa luokan parhaan lemmikkieläinhoitoa.”

Alexandra Aleskovsky, EVP ja AKC: n kasvujohtaja ovat havainneet: ”Lemmikkieläinhoitoala kasvaa edelleen nopeasti. Tämä hanke on seuraava looginen vaihe AKC Pet Care -yrityksessä, joka on tulossa voimakas kokonaisuus kyseisessä tilassa. On mielenkiintoista, että AKC: n lemmikkieläinhoitobrändi rakentaa isompaa ja vahvempaa liiketoimintaa ja tarjoaa samalla arvokkaan palvelun koiranomistajille New Yorkin pääkaupunkiseudulla. ”

AKC Pet Care LLC sijoittaa olemassa oleviin paikkoihin päivittääkseen ne alan johtaviin tiloihin.

Lähde American Kennel Club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *