Miksi kissani räjäyttää päätään? 8 syytä tähän käyttäytymiseen

pään bobbing kissoissa voi tapahtua monista eri syistä, jotkut helpot ja toiset paljon vakavampia. Usein kissasi pään bobbing (miksi kissani lyö hänen päätään?) Voi olla vain hyvänlaatuisen oire tai hetkellinen murrosikä, kuten stressaava skenaario tai ylikuumeneminen. Mutta se voi myös olla oire vakavasta terveysongelmasta, joka voi edellyttää eläinlääkärin puuttumista.

Miksi kissani räjäyttää päätään?

Epäsäännöllinen mielen värähtely on täysin tavallista, mutta jos kissasi alkaa äkillisesti ravistaa mieltään paljon enemmän kuin normaalia, se todennäköisesti merkitsee sitä, että ongelma kuten: korvatauti. Äänen hematooma. Korva punkit.

Jos kissasi alkaa bobbing hänen mieltään, hän ei ole äkillisesti tullut miellyttäväksi. Kissoissa tapahtuu monista syistä, jotkut tunnetut, jotkut tuntemattomat, jotkut hyvin perus- ja toiset paljon vakavampia. Jos kissasi alkaa nyökkää hänen mieltään, pyydä eläinlääkäri tarkistamaan hänet selvittääksesi ja hoitaa syy.

Miksi kissani on yhtäkkiä hämärtävä?

Jopa kissan, joka putoaa, liikkuu käyttämällä jäykän jalankäyttöä, heiluttaa, koska hän kävelee tai bobia hänen mielensä voi kärsiä ihmisissä oleva aivohalvaus. Aivojen hypoplasia on pikkuaivojen häiriö, aivoalue, joka säätelee koordinaatiota ja liikettä.

Kissasi voisi olla hänen mielensä saamiseksi saadaksesi paljon tuntemattomia ja tunnetuista syistä. Esimerkiksi hänellä voi olla korvaongelmia kuluttamaan punkkeja vahaa kehittymään. Ilmeisesti hänellä voi olla myös sisäkorvatauti.

Toinen syy siihen, että kissasi voi boboida hänen mielensä, johtuu genetiikasta. Ymmärrätkö, että kissan säätiö? Mutta jos kissa on adoptoitu eläimen turvapaikasta, heillä ei ehkä ole hänen täydellistä terveyshistoriaansa.

Onko kissasi mitään lääkkeitä, määrättyjä tai käsikauppia (ravitsemuslisät)? Jos näin on, hän on voinut kokenut allergisen vastauksen.

Paljon akuuttia syytä on mielenkysymys. Oliko kissasi lyönyt ajoneuvoa? Voiko hän pudota, tiedätkö?

Jos kissasi jatkuu mieltään, harkitse häntä eläinlääkäriäsi, joka voi tarjota sopivan diagnoosin ja rohkaista sopivimpaa toimintasuunnitelmaa palauttamista varten

Epätavallinen pää kissasi voi olla stressaava näky, joten stressiin ei yleensä ole syytä. Seuraavan oppaan sisällä tarkastelemme tämän parittoman käyttäytymisen usein syitä kissoissa ja mahdollisissa ratkaisuissa. Aloitetaanpa!

1. Korvaongelmat kissan pään bobbingille

Paljon usein syy kissan mieltään on korvaongelmia. Tämä voi olla yhtä suoraviivainen kuin vahan kertyminen aiheuttaen heille hätä- tai kuulovaikeuksia, tai se voi olla jotain vakavaa, kuten korvatauti.

Korvainfektio saattaa heittää kissan tasapainon pois, ja bobbing on heidän pyrkimys oikealle.

Tähän liittyy yleensä muita häiriöitä, kuten pahoinvointia ja halun puutetta. Toinen potentiaali on korvan punkit tai tuholaiset, ja myös jatkuva kutina voi aiheuttaa kissan tuskaa.

Jos kissasi alkaa bobbing ja ravistamalla hänen mieltään, se saattaa johtaa siihen, että jotain yhtä suoraviivaista kuin korvainfektiot tai kirput. Pienet olennot voisivat tartuttaa kissan korvat, mikä johtaa kutinan, epämukavuuden ja potentiaalisen taudin.

Kun tuholaisten taudille ei ehdottomasti ole mitään mahdollisuutta, muut korvaongelmat, kuten korvainfektio tai häiriöt, voivat olla rikoksentekijä.

Kissasi tasapaino voidaan heittää pois, kun hänen korvansa on ongelma, jos hänen päänsä popin liittyy todennäköisesti lisäoireita, kuten pahoinvointia ja vilkaistaan ​​kohti negatiivista, joka kokea asia.

Suorita yksityiskohtainen testi omilla kissan korvilla vahan muodostumiseksi tai tuholaisten tai tuholaisten merkkejä varten. Pyyhi varovasti ylimääräinen vaha, jossa puuvillapallo on kastettu lämpimään veteen, mutta välitä puuvillataput, koska ne voivat vahingoittaa heidän korvakoruaan.

Olipa turpoamisen, turvotuksen, kutinan tai kivun oireita, niin voi olla sairaus, ja haluat viedä karvaisen ystäväsi eläinlääkärille.

2. Reaktio lääkkeisiin kissan pään bobbingille

Huonot reaktiot lääkitykseen voivat aiheuttaa päätä jyrsijöillä ja koirilla voi myös aiheuttaa kouristuksia monissa vakavissa tapauksissa.

Kissasi saattaa olla kamala reaktio tiettyihin lääkkeisiin, jotka voivat olla melko yleisiä kissan hyväksymällä lääkkeillä.

Älä koskaan anna lemmikkillesi mitään lääkkeitä, joita eläinlääkäri ei ole määrännyt tai hyväksy, kun otetaan huomioon, että tämä voi aiheuttaa vakavia sivuvaikutuksia.

Lääkkeisiin reaktioihin liittyy yleensä muita oireita, kuten ripuli tai pahoinvointi.

Jos kissa on huumeita ja arvaa, että tämä voi olla syynä päänpoistoon, kysy eläinlääkäriltäsi, onko olemassa toinen lääke.

3. Huumeiden reaktiot kissan pään bobbingille

Reaktiot lääkkeisiin tai yliannostukseen voivat toisinaan aiheuttaa vain päätä jyrsijöiden päähän, mutta myös täynnä kouristuksia.

Henkilökohtaisella kissallasi voi olla kamala toiminta joillekin tyypillisesti kissan hyväksymille lääkkeille, mutta vakavat oireetLuultavasti tapahtuu, että sinun on tarjottava lemmikkisi lääkkeen, jota ei ole hyväksytty kissan parantamiseen.

Esimerkiksi pseudofedriini ja efedriini ovat käsikauppiaita lääkkeitä, joita sinulla todennäköisesti on lääkkeessäsi rinnassa, mutta älä epäröi lahjoittaa niitä kissaan näille nuuskeille.

Jokainen pseudofedriinin annos on yliannos kissasi, eikä se vain aiheuta hänen mieltään Bobille, mutta sillä on potentiaalia kiihdyttää pulssiaan, antaa hänen verenpainetta hiipivälleen ja aiheuttaa epämukavuutta.

Lääkkeiden reaktiot ja yliannostukset ovat erittäin vakavia ja voivat aiheuttaa kuoleman, tästä syystä koskaan lykkää kissan kantamista harjoitteluun heti näissä skenaarioissa.

4. Allergiset sairaudet kissan pään bobbingille

Jos kissasi saa sienitaudin, paljon yleisempi vanhuksilla ja kissoilla, tämä saattaa olla syy pään bobbingiin. Tähän liittyy melkein aina ylimääräisiä oireita, kuten kuume ja ruokahalu, vuotava nenä, letargia ja pahoinvointi.

Haluat viedä kissasi eläinlääkäriisi hyvinvointikokeeseen varmistaaksesi tarkan bakteeritaudin ja myös sen välttämättömän antibioootin.

5. Päävamma kissan pään bobbingille

Päävamma voi myös olla syy kissasi ajatuksille. Kissasi on saattanut olla taistelussa, sillä on ollut suuri romahdus tai ajoneuvon lyöminen, ja yksi tai paljon enemmän näistä jaksoista voi johtaa joihinkin päävammoihin, jotka voivat aiheuttaa kognitiivisia toimintahäiriöitä, mikä johtaa pään lyömiseen.

Arvioi kissasi mieli kaikista vammojen tai vaikutusten signaaleista, ja he saattavat myös tarvita neuvottelua eläinlääkärin kanssa.

6. Genetiikka kissan pään bobbingille

Kissan geneettisellä historialla voi olla rooli, jos hän kehittää mielen vapina. Puhdasrotuiset geenialtaat eivät usein ole riittävän monipuolisia pitämään kissat terveinä.

Ensisijainen tapaus on perinnöllinen häiriö, joka paljastaa burmalaisissa kissoissa, mikä johtaa väsymykseen kurkun lihaksissa, mikä aiheuttaa pään toistumisen.

Vaikka kissan genetiikka voi olla melko harvinaista, se voi olla osa heidän päähänsä. Tämä on erityisen yleistä vakavien eläinten keskuudessa, joissa köyhät jalostuskäytännöt yksi pienestä geenialtaasta voi aiheuttaa köyhiä eläimiä.

Fantastinen esimerkki tästä on, että Burman kissa. Nämä kissat kärsivät toisinaan perinnöllisestä terveysongelmasta, jota kutsutaan hypokalemiseksi polymyopatiaksi, jolle on ominaista kurkun lihaksen heikkous, mikä voi aiheuttaa aivojen toistumista.

7. Vestibulaarinen häiriö kissan pään bobbingille

Vestibulaarihäiriöille on ominaista äkillinen ja hieman äärimmäinen häiritseminen kissoissa, ja tämä saattaa olla syy kissan pään bobbingille. Toistuvat oireet vähenevät tai kääntyvät toiselle puolelle, pään kallistuminen tai bobbing ja usein pahoinvointi ja oksentelu.

Ongelma johtuu karvaisen ystävän, vestibulaarisen laitteen, joka vastaa koordinaatiosta ja tasapainosta, poikkeavuudesta. Ongelman tarkka syy ei ole vielä täysin tiedossa, ja analyysi perustuu tieteellisiin indikaatioihin.

Terveysongelma syntyy yleensä odottamatta ja voi tapahtua kaiken ikäisissä kissoissa. Vaikka erityistä lääketieteellistä hoitoa ei ole ehdottomasti, eläinlääkäri määrää todennäköisesti antibiootteja tai jopa sienilääkkeitä, kun otetaan huomioon, että sisäisessä korvassa on todennäköisesti jonkin tyyppinen sairaus. Hoito ei ole pitkäaikainen ja yleensä ratkaisee itsensä muutamassa päivässä.

8. Aivoongelmat kissan pään bobbingille

Pääkierros jyrsijöillä voi johtua mielen vaikeuksista – ja myös syyt muutokset. Jos kissasi olisi lyönyt auto tai pudonnut ja iski hänen päähänsä, esimerkiksi hänellä voi olla aivovaurioita, joihin voi olla päätyinen oire.

Mielen infektiot voitiin osoittaa signaaleilla, kuten pään suoristuttu, samoin kuin pariton tai monityydyttymätön aivokudos.

Jos ongelma on mielessä kehittymässä, kissasi ei odottamatta todista päänpäänkysymystä. Hän on osoittanut oireen heti 6 kuukauden kuluttua.

Syntymävaurio mielessä voi johtua sairaudesta, sairaudesta tai toksiinista, joko supistuneen tai iskun ollessa äidin kissan ollessa raskaana.

Tällaisilla aivovaikeuksilla syntyneet kissanpennut voivat elää niin kauan kuin kaikki muut kissat, mutta ne voivat vaatia lisähuomiota ja hoitoa ottaen huomioon, että ne ovat tyypillisesti kehitysvammaisia.

Mistä tiedän, onko kissalla korvainfektio?

Mitkä ovat korvan tartunnan viitteitä kissassa?

Tumma tai keltainen vuoto.

Korvan läpän tai korvakanavan punoitus tai turvotus.

Vahamainen kertyminen korvakäytävällä tai sen lähellä.

Korvan purkaus, joka näyttää kahvijauholta (korvataudista oire)

Vahva haju.

Kuulon vähentäminen.

Tasapainon tai epäjärjestymisen vähentäminen.

Voinko laittaa peroksidin kissoihini?

On erittäin suositeltavaa käyttää fantastista poikkeuksellista korvapuhdistusainetta. Puhdistusaineet, jotka käyttävät vetyperoksidia tai peroksidia

Joillakin korvapuhdistusaineilla on sienilääke- tai antibakteeriset komponentitAuttaa pysäyttämään korvainfektiot.

Mitä voin käyttää kotona kissani korvien puhdistamiseen?

Kuinka puhdistaa kissan korvat

Kuumenna oliiviöljy tai korvapuhdistusaine kehon lämpötilaan asettamalla astia lämpimään (ei kuumaan) vesipannuun.

Aseta kissa sylissäsi swadddled -pyyhkeeseen. Niin

Aseta pudotus tai kaksi nesteestä (mahdollisesti oliiviöljy tai huoltokorvan puhdistusaine) korvakanavan pyöreään aukkoon.

Kuinka usein minun on puhdistettava kissani roskarasia?

Kahdesti viikossa on todella yleinen periaate savikerhojen korvaamiselle, mutta tilanteestasi riippuen kannattaa ehkä korvata se joka päivä tai vain kerran viikossa. Pitäisikö sinun puhdistaa roskakori joka päivä, joudut ehkä vain sammuttamaan roskat kahden tai kolmen kuukauden välein.

Miksi sisäkissallani on likaiset korvat?

Paljon yleisiä korvan vastuuvapauden syitä kissoissa ovat: korvataudit. Joten pienet, joita yleensä tarvitset mikroskooppia niiden katselemiseksi, korvainfektiot ovat yleisin syy kissankorvausvaikeuksiin, ja ne saattavat olla melko ärsyttäviä karvaiselle ystävällesi.

Mistä tiedän, onko kissallani hiivainfektio?

Allergisen infektion oireet kissoissa

Rasvainen iho.

Hiusten vähentäminen.

Punoitus orvaskeden suhteen.

Suomuinen iho.

Ihon sakeuttaminen.

Tummat tahrat iholla.

Haiseva vapautuminen vaurioista ihoon.

Ylähengitysvaivot.

Kuinka käsittelet sieni -infektiota kissoissa?

Iho -hoidon allergisen infektion hoito kissoilla. Joitakin ihon vaivoja voidaan hoitaa tietyillä sienilääkkeillä tai voiteissa tai oraalisilla sienilääkkeillä.

Hiivan tuottamia sairauksia voidaan mahdollisesti käsitellä käyttämällä erityisiä shampoosia tai tippoja. Kystat tai vauriot ihon alla saattavat tarvita kirurgista poistamista.

Mikä on nopein tapa poistaa iho -sieni?

Sienen terveysongelmat ovat kodin lääkkeet:

Syö jogurttia ja probiootteja. Jogurtissa ja muissa entsyymeissä on huomattava määrä hyviä bakteereja, jotka auttavat torjumaan useita sienitauteja. Niin

Pese saippualla ja vedellä. Niin

Käytä omenasiideri etikkaa. Niin

Käytä teepuuöljyä. Niin

Käytä kookosöljyä. Niin

Käytä kurkumaa. Niin

Käytä aloe veraa. Niin

Valkosipuli.

Lopulliset ideat
Vaikka kissan äkillinen pääpesu voi olla stressaavaa, ei ole merkittävää huolta. Asia on yleensä kiinnitetty helposti talossa, ja kissasi voisi palata normaaliin ihanteeseen.

Mutta jos ongelma jatkuu tai pahenee ja siihen on mukana muita merkkejä, on upea idea valita kissasi saadaksesi tarkistuksen eläinlääkärilläsi.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *