Rokotetiitterit: Vaihtoehto kissan

liialliselle vapauttamiselle. Ei ole huolta siitä, että rokotteet suojaavat sairauksilta-mutta heillä on myös merkittävä riski. Valitettavasti myös monia kissoja on edelleen yliarvioitu, koska myös monet eläinlääkärit ja kissan vartijat uskovat edelleen, että vuotuiset “laukaukset” ovat välttämättömiä.

Rokotteen sivuvaikutukset

Rokotteet liittyvät erilaisten immuunivälitteisten ja muiden kroonisten häiriöiden (rokotus) käynnistämiseen. Rokotteet liittyvät samoin rokotteen aiheuttamien sarkoomien korkeaan esiintyvyyteen kissoissa. Näiden kasvainten lajikkeiden esiintyvyys yhdestä 1000: sta 1: een 10 000 kissasta. He voivat vahvistaa jopa 4 viikkoa tai jo 10 vuotta julkaisemaan rokotusta.

Suurten eläinlääketieteellisten organisaatioiden rokoteehdotukset

American Association of Feline -harjoittajien yhdistys (AAFP) päivittää äskettäin rokotusohjeet. Uudet ohjeet ovat vielä tavanomaisempia kuin aikaisempina vuosina annettuihin, mutta rokotuksen tiheys saattaa silti ylittää sen, mitä kissasi todella tarvitsee pysyäksesi turvassa tautien suhteen.

Suurin osa AAFP -ehdotuksista on, että rokotukset tarjotaan joka kolmas vuosi. Wisconsinin yliopiston eläinlääketieteen instituutiossa tehdyt tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että joidenkin rokotteiden koskemattomuus viimeisen seitsemän vuotta tai pidempään, mikä viittaa siihen, että jopa tavanomaisemmat rokoteprotokollat, joita suuret eläinlääketieteelliset organisaatiot ehdottavat, ovat edelleen myös yleisiä.

Mikä on tiitteritestaus?

Tiitteritestaus voi olla turvallisempi vaihtoehto varmistaaksesi, että kissasi on turvattu ottamatta käyttöön tarpeettomia rokotteita. Tiitteritesti on verikoe, joka mittaa kissan veressä olevan tietyn tarttuvan aineen olemassaolon ja vasta -aineiden tasoa. Nämä vasta -aineet osoittavat mahdollisen luonnollisen altistumisen ja rokotuksen yhdistelmän. Vasta -aineita tuotetaan, kun immuunijärjestelmä reagoi kehon antigeeneihin.

Mitattavan vasta -ainetiitterin olemassaolo osoittaa, että kissa on kiinnitetty taudista. Tutkimukset osoittavat, että 90% – 98% asianmukaisesti rokotetuista kissoista, luovat mitattaisiin mitattavissa olevat vasta -ainetiitterit tarttuvalle aineelle. Tiitterit eivät eroa rokotuksen aiheuttaman immuniteetin ja sairauden altistumisen avulla.

Seuraavan kerran kun otat kissan eläinlääkärillesi hänen vuotuisesta tai kahden vuoden vuosittaisesta tarkastamisesta, keskustele tiitteritestauksesta vaihtoehtona rokotuksille.

Tämä artikkeli julkaistiin aiemmin vastauksia.com -sivustossa sekä julkaistaan ​​uudelleen luvalla.

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
Rokotteen sivuvaikutukset
Suurten eläinlääketieteellisten organisaatioiden rokoteehdotukset
Mikä on tiitteritestaus?

Voit myös pitää:
Puhutaan tiitterit: estä kissan yliarviointi

Uusi 3-vuotinen ei-adjuvantti raivotaudirokote nyt tarjottuille kissoille

Rokotteet kissoille: vaarat ja edut

«Kolminkertainen t Studios Heart Print -huivi sekä hopeamuotokorujen voittaja
Pidä kissasi onnellisina ja viihdytettynä Hauspanher -leluilla »

3 kommenttia rokotetiittereistä: vaihtoehto kissasi liialliselle vapauttamiselle

Louise sanoo:

11. helmikuuta 2015 klo 22.12

Tarkistin tämän kissani viimeisen rokotuksen jälkeen, kun hän perusti kiinteän aseman. Sano hyvyydelle, että se lopullisesti katosi, mutta olin erittäin huolestunut. Eläinlääkäri on hyvä, mutta hän on ”vanha koulu”, samoin kuin kyseenalaistan, että hän tarjoaisi rokotteen hännässä tai vielä yhden vaihtoehdon. Hän on kuitenkin lopettanut kaikki kaikki raivotaudit, jotka toteavat kissan (12 vuotta), on vanha, ettei niitä vaadita. Uskoin hankkia uuden eläinlääkärin, joka on uusien menetelmien saatavilla, mutta pidän hänestä niin hyvin kuin hänellä on toinen luonto eläimistä.

Vastaa

Kelley sanoo:

9. helmikuuta 2015 kello 1:24

Eläinlääkärini kertoi minulle, että sitä kutsutaan nyt injektiopaikan sarkoomiksi, koska minkä tahansa tyyppinen injektio voi aiheuttaa sen, ei vain rokotteen. Lisäksi viimeisin näyttää pistävän kissoja hännissä, koska heille on parempi menettää hännän kuin jalka, syöpätilanteessa. Vaikuttaa siltä, ​​että se satuttaa.

Vastaa

Ingrid sanoo:

9. helmikuuta 2015 klo 7.11

Olet täysin oikeassa, Kelly, minkä tahansa tyyppinen injektio voi aiheuttaa syöpää, ei vain rokotteita. Tässä on lisätietoja injektiokohtien sarkoomista:

Syynä hännän injektointi on nyt alkanut päätyä ehdotukseksi, koska injektiokohdan sarkoomien hoito on aggressiivinen leikkaus, samoin kuin olisi helpompi amputoida häntä eikä jalka. Yllättäen tutkimukset ovat osoittaneet, että kissat sietävät näitä hännän injektioita hyvin. Tässä on lisätietoja:

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. tarvittavat kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän verkkosivuston tietojen keräämisestä meidän mukaan
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurantakommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *