APPA raportoi, että amerikkalaiset käyttävät 72 miljardia dollaria eläimiin

American Pet Products Association (APPA) julkaisivat vuotuiset teollisuudenlaajuiset menolukut 22. maaliskuuta ylittäen viime vuoden kulut yli 3 miljardia dollaria. Lemmikkieläinhoitomenot vuonna 2018 olivat ennätyksellisen korkeinta ennätyksellistä korkeinta 72,56 miljardia dollaria, kun taas vuonna 2017 oli 69,51 miljardia dollaria, mikä on yli 4 prosenttia.

APPA: n vuotuiset teollisuuden luvut kattavat lemmikkieläinten menot elintarvikkeiden, tarvikkeiden/over-the-counter (OTC) -lääkkeiden, eläinlääketieteellisen hoidon, elävien eläinten ostoksien ja muiden palvelujen luokituksissa.

“Millennials on edelleen suurin lemmikkieläinten omistava väestörakenne ja tämä osoittaa tiedoissa”, sanoi Vetere. ”Tiedämme, että tämä sukupolvi on valmis maksamaan paljon enemmän laadukkaista tuotteista ja palveluista heidän lemmikkiensä terveyden ja hyvinvoinnin parantamiseksi.

Nykyään paljon enemmän kuin koskaan, lemmikkieläinten omistajat pitävät eläimiä korvaamattomana perheidensä ja elämänsä jäseninä, ja tämän ansiosta näemme edelleen tällaisen poikkeuksellisen kasvun lemmikkieläinhoitoyhteisössä. ”

Lemmikkieläinteollisuuden menojen erittely:

Luokka 2017 todellinen
2018 todellinen
% Kasvu
Vuoden 2019 arvio
% Kasvu

(Miljardi dollaria)
(Miljardi dollaria)
(2018 vs 2017)
(Miljardi dollaria)
(2019 vs 2018)

Ruoka
29.07
30.32
4.3
31.68
4.5

Tarvikkeet/ OTC Med
15.11
16.01
6.0
16.44
2,7

Eläinlääkäri
17.07
18.11
6.1
18.98
4.8

Elävät eläinostot
2.1
2.01
-4,3
1.97
-2.0

Muut palvelut
6.16
6.11
-0.8
6.31
3.3

Kaikki yhteensä
69,51
72,56
4.4
75,38
3.9

Lemmikkieläinten ruoan menot käsittävät edelleen suurimman osan teollisuudessa käytetyistä dollareista, ja premium -lemmikkieläinkoirien ruokia vastaa useimmista ostetuista ruokatyypistä, jota seuraa yleinen ja luonnollinen ruoka. Sen sijaan, että myydään suurempi ruoka, tämän luokan jatkuva kasvu johtuu todennäköisesti laadukkaammista aineosista valmistettujen hintojen noususta ja korkeammanhintaisten elintarvikkeiden myynnistä. Kiinnostus luonnollisiin, paikallisesti tuotetuihin herkkuihin ja pureskeluihin ei ole koskaan ollut korkeampaa Yhdysvaltain lemmikkieläinten omistajissa.

“Tulevan vuoden aikana odotamme lemmikkieläinten ruokakategorian jatkuvaa kasvua erikoistuneiden ruokavalioiden mahdollisuuksien ansiosta, jotka kohdistuvat ikääntyvään lemmikkieläinpopulaatioon ja eläimiin, joilla on erityisiä ruokavaliotarpeita”, Vetere sanoi. “Tuoreiden ruokavaihtoehtojen ja tilaustoimitusohjelmien saatavuuden odotetaan myös lisäävän menoja tässä luokassa.”

Eläinlääketieteellinen hoito pysyy toiseksi korkeimpana menolähteenä

Eläinlääkintähoito on 18,11 miljardia dollaria, ja se pysyy toiseksi korkeimpana menojen lähteenä lemmikkieläinhoitoyhteisössä, ylittäen kasvun missä tahansa muussa luokassa 6,1 prosentilla. Eläinlääkärin tiheys on todennäköisesti lisääntynyt alhaisempien hintojen ansiosta, mikä tekee hoidosta paljon enemmän laajemman yleisön saataville. Seurauksena on, että lemmikkieläinvakuutuksen suuntauksen ennustetaan kasvavan eläinten elävien eläinten kanssa ja vaativat paljon monimutkaisempaa ja pitkäaikaisempaa lääketieteellistä hoitoa.

“Ihmisen eläinten joukkovelkakirjalainatutkimusinstituutin (HABRI) tieteellinen tutkimus osoittaa, että ihmisten ja heidän eläinsä välillä muodostettu sidos tuottaa päteviä terveyshyötyjä sekä eläimille että heidän omistajille”, sanoi Vetere. ”Se on kumppanuus; Jos huolehdit lemmikkisi terveydestä, he hoitavat sinun. ”

Eläinlääketieteellisen hoidon jälkeen tarvikkeiden ja OTC -lääkkeiden menot omaavat paikan kolmanneksi korkeimmalle lemmikkieläinten lähdelle. Yli 6 prosenttia vuodesta 2017, 16,01 miljardia dollaria käytettiin esineisiin, kuten vuoteisiin, kauluksiin, hihnat, leluihin, matkailutuotteisiin, vaatteisiin, ruoka- ja vesikulhoihin, lemmikkieläintekniikkatuotteisiin ja muihin tarvikkeisiin. PET -lääkkeiden ja lisäravinteiden käyttö varmistaakseen, että eläinten terveellisempi elämä kasvaa edelleen. Lisäksi lemmikkieläinten omistajat käyttävät paljon todennäköisemmin digitaalisia laitteita ja tekniikkaa verrattuna muihin kuin lemmikkieläinten omistajiin, mikä kuvaa PET-tekniikan tuotteiden suosion nousua.

Lemmikkieläinpalvelut ja elävät eläinostokset vähenivät

Lemmikkieläinpalvelut terveydenhuollon ulkopuolella, mukaan lukien palvelut, kuten hoitaminen, lennolle pääsy, kävely, koulutus, lemmikkieläinten istuminen ja pihapalvelut, vähenivät vähäisiä laskua 0,8 prosenttia. Tämän luokan lisääntynyt kilpailu on ajanyt toimittajia alentamaan hintoja ja tarjoamaan tarjouksia.

Live Animal Ostoes -kategorian lasku laski 4,3 prosentin verrattuna edelliseen vuoteen. Tämä luokka on 2,01 miljardia dollaria vuonna 2018, ja se on pienin lemmikkieläinten kokonaiskulujen alue. Koirien hankinta vaihtelee sukupolven mukaan paljon enemmän vuosituhansia, jotka haluavat turvakoteja ja pelastuksia, kun taas Baby Boomers ja Gen Xers näyttävät paljon enemmän kasvattajille. Millennials ostaa kuitenkin eläimiä riippumattomasta lemmikkikaupasta kolme kertaa paljon tyypillisemmin kuin ikäluokkien tai Gen Xers.

“Sukupolvien ihmiset pitävät eläimiä pidempään, mikä vähentää uusien lemmikkien ostamista”, sanoi Vetere. ”Kun eläimillemme kuluttavat eläimillemme korkeammalle kuin koskaan ennen, on selvää, että eläimille mahdollisuuden parhaan mahdollisen elämän antaminen on edelleen etusijalla lemmikkieläinten omistajille, ja he ovat valmiita käyttämään paljon enemmän heidän kuluttamiinsa laatutuotteisiin ja palveluihin, jos ne Se osoittaa paljon enemmän laatuaikaaIR -rakastetut seuralaiset. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *