Asiat, joita ei -pogloverit sietävät

, olen kotoisin lemmikkieläinkoiran ystävien perheestä – äitini, isäni ja kaksi veljeä ovat kaikki hulluja minun kaltaisista koirista. Mutta tarkistaessani perhettäni viime viikonloppuna tajusin, että nondogloverit sietävät paljon perheenjäseniltä, ​​jotka rakastavat koiria.

Otetaan isoäiti, esimerkiksi ei -ei -potilaiden, jonka on sietävä kahta hyperaktiivista urheilua, aina kun hän tarkistaa poikansa perheen; Kolme, jos ässä ja minä vierailemme! Ja hän tekee sen ilman valituksia. Pidän kumppaniani Joshia lemmikkikoiran rakastajaa edelleen tekemisessä, mutta Josh ja isoäitini nauttivani koirien kanssa sai minut ajattelemaan, mitä ei -muinaisten on sietävä.

Josh ja isoäiti siedetyt koirat, jotka kerjäävät ruokaa lautasistaan, koirien päät kierroksissaan, koirat itkivät huomiota, koirat törmäävät jalkoihinsa, lemmikkieläinkoirien hiukset ruokaan ja vaatteisiinsa, drool lentävät huoneen poikki ja paljon puhetta Koirat meiltä kaikilta.

Tarkkailemalla uudesta näkökulmasta tajusin perheeni ja käsittelen usein koiriamme paljon enemmän kuin me ihmiset. Paljon useammin kuin kerran, havaitsin isäni tai äitini keskeyttämään isoäidin, kun hän puhui sanomalla jotain: “Voi katso Elsieä (kultainen noutaja), hän on niin väsynyt” tai ”aw, sophie (The Springer Saniel) on nyt niin söpö ihanteellinen. ” Sain itseni tekemään saman asian muutaman kerran huomauttaakseni jotain söpöä Mutt -tekemäni. Riippumatta siitä, mikä keskustelun aihe oli ennemmin tai myöhemmin, se ajautuisi aina takaisin koirien aiheeseen. Juuri mitä lemmikkieläinkoirien ystävät tekevät; Puhumme koiristamme. Miksi luulet kirjoittavan lemmikkikoiran blogin?

Nautin myös yhdestä lemmikkikoirasta toisensa jälkeen, kun halusin sisältä, sitten ulkopuolelle, sitten kannelle, sitten kannen pois, sitten taas sisälle, ja aina joku antaisi jokaiselle lemmikkikoiralle mitä se halusi. Koirat hyppäsivät sisään ja ulos kiddie -uima -altaasta, tuomalla meille leluja ja vaativat huomionsa. Ja en yritä valittaa vanhempieni koirista täällä, koska Mutt oli mukana kaikessa tähän! Paljon enemmän kuin kerran laitan hänen hihnansa ja lempeän johtajan auttamaan häntä rentoutumaan.

Yritän olla huomaavainen perheen ei -osittajista, kunhan he eivät valittaa Muttistani. Pelaan tyypillisesti johtajaa ja kerän kaikki koirat lattialle vieressäni ja saan heidät pysymään. Se antaa ei -ei -taukolle ei -ei -pogloverille. Ei -pogloverit eivät ymmärrä, mitä he puuttuvat, mutta heistä ei tule koskaan lemmikkieläinten koiran ystäviä, jos koirat ovat täysin ärsyttäviä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *