Hyväksy Shifu kaunis nuori paimenen sekoitus – adoptoitu!

Hyväksy Shifu kaunis nuori paimenen sekoitus – adoptoitu!

Viimeksi päivitetty 29. joulukuuta 2017 kirjoittanut Puppy vuotaa 4 kommenttia
Paimenen sekoituksissa on jotain fantastista, vaikka voin olla hieman puolueellinen. Tämä kaunis nuori tyttö tekee fantastisen seuralaisen aktiiviselle perheelle. Tule ulos Oakland Countyn lemmikkieläinten adoptiokeskukseen ja tapaa hänet tänään.

x

Päivitys 14.8.2015 – Shifu on hyväksytty?

Shifu hymyilee uudella ikuisesti kodinsa kanssa.

Kaunis nuori paimenen sekoitus
Shifu on kaunis 2 -vuotias paimen/rajakollie -sekoitus. Hän on energinen, fiksu ja valmis löytämään hänet ikuisesti. Hän menee hyvin muiden koirien ja vanhempien lasten kanssa, mutta häntä ei ole testattu kissoilla. Hänet hoidettiin äskettäin sydämen matosta; Hänellä on puhdas terveyslasku, mutta hänen on jatkettava rajoitettua liikuntaa vielä muutama kuukausi.

Hän pärjää hyvin kodissa, jossa joku on valmis työskentelemään hänen kanssaan koulutuksessa. Hän on tarkkaavainen ja innokas miellyttämään vain odottaen sitä erityistä joku antamaan hänelle mahdollisuuden. Hän tekisi mahtavan seuralaisen aktiiviselle perheelle. Tule ulos Oakland Countyn lemmikkieläinten adoptiokeskukseen ja tapaa hänet tänään.

Turvakodista:

Hei, nimeni on Shifu ja olen 2 -vuotias. Minulla on paljon energiaa ja odotan täydellistä kotiani. Minua hoidettiin sydämen matoja varten, mutta olen nyt parempi! Mutta tämä tarkoittaa, että olen rajoitetussa liikunnassa, mikä tarkoittaa, että voin käydä vain lyhyillä kävelyillä eikä koirapuistoilla jonkin aikaa. Olen hieno koira, joka saattaa tarvita koulutusta, mutta anna vain aikaa. Tule alas ja tarkista minut.

Oakland Countyn lemmikkieläinten adoptiokeskus
Sijainti ja yhteystiedot:
1700 Brown Rd Auburn Hills Mi 48326
Puhelin: 248-391-4100
Sähköposti: petadoption@oakgov.com

Aukioloajat:
Maanantai ja perjantai klo 10–18.00.
Tiistai torstaina klo 10–17.00.
*Lauantain klo 10–16.00.
*(Lukuun ottamatta tiettyjä lomia ja tapahtumia)

Tiistaisin Tails -blogin hop -isännöi Talking Dogs and Dogs N Pawz. Joka tiistaina tässä hypyssä on fantastisia turvakotieläimiä, jotka tarvitsevat ikuisesti kodin. Älä unohda käydä muissa viesteissä ja jakaa heidän tarinansa auttaaksesi levittämään sanaa näistä ansaitsevista lemmikkeistä, jotka etsivät perhettä soittamaan omaan.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *