Uusi Englannin hoitoperhe: Osa 2

, kirjoittanut Missi Salzberg
8. elokuuta 2013

Useiden viime vuosien ajan minua on kutsuttu järjestämään NEPGP: n kotinäyttelyni syksyfestivaali. Se on ollut kunnia ja niin hauskaa. Se on myös ollut silmien avaaja, jotta tämä organisaation hallituksen jäsenet työskentelevät koko vuoden ajan, joka johtaa näyttelyyn ja sitten itse näyttelyyn. Kun NEPGP aloitti messujen käynnistämisen, vuoden ajan oli käynnissä vain muutama messu. Teollisuus oli pienempi, valmistajia oli vähemmän, ja sanoisin, että piirakka jaettiin suurempiin paloihin. Messujen loistavan menestyksen myötä kaupan kasvu ja kasvava kunnioitus sekä paljon uusia edistyksiä ja myyjiä, jotka tulevat paikalle, koko maassa on paljon enemmän näyttelyitä.

Viime vuosina tämän alamme muutoksen, samoin kuin kamppailevan talouden, New England -näyttelyyn osallistumisen välillä on pudonnut. Se on yksinkertaisesti erilainen maailma siellä, ja suuren näyttelyn järjestäminen on kasvanut vapaaehtoisille. Se oli minulle huolestuttavaa, ja huomasin olevani huolissani organisaation tulevaisuudesta.

Flashback to Groom Expo useita vuosia sitten.

Sally Liddick lähestyi minua yhden vähittäiskaupan seminaaristani. Hän kertoi minulle, että osallistujat rakastivat ohjelmaa, ja hän kysyi minulta, harkitsenko tämän lehden viestin kirjoittamista. Olin innoissani. Olin tuntenut Sallyn paljon vuosia ja kunnioitan häntä liikentelijana. Helppo raha oli artikkeli, ja olin Barkleighin kanssa kirjailijana ja opettajana paljon vuosia.

Keskustelun toinen osa oli kuitenkin mielessäni NEPGP -näyttelyssä viime vuonna. Sally oli sanonut minulle, että teollisuus aikoo muuttua, ja hän tiesi sydämessään, että olen osa tätä muutosta. Tuolloin en todellakaan ajatellut mitään siitä, että se olisi huomattava kohteliaisuus, mutta teollisuus oli muuttunut valtavasti ottaen huomioon kyseisen keskustelun, ja Sally oli jo ajatellut sitä 20 vuotta sitten.

Sallyn kuoleman jälkeen hänen palvelukumppaninsa Barkleighissa Gwen Shelly antoi ohjat lapselleen Toddille ja Adam Lohrille, vaikka hän jatkaa välilehtiä näillä nuorilla! Toddista ja minusta on tullut erittäin hyviä ystäviä, ja hän kutsui minut takaisin Groomeriin Groomer Foldiin viime vuonna. Olen myös työskennellyt GroomerTV: n ja joitain muita projekteja hänen kanssaan. Minulla oli vahva tunne siitä, että NEPGP osoitti, että Todd ja minä jotenkin voisimme aivoriihiä joitain ideoita, jotka liittyvät transsuitiin, ottaen huomioon Groom Expo- ja muiden Barkleigh -pyrkimysten ylivoimainen menestys.

Se, mikä tuli aivoriihistä, ei ole sitä, mitä odotin ollenkaan. Halusin selvittää tavan pitää NePGP -näyttelyn eheys ja maku, mutta tarvitaan selvästi apua asioiden markkinointi- ja tuotantopuolella. Useiden tapaamisten jälkeen Toddin ja nykyisten hallituksen jäsenten kanssa seuraavien kuukausien aikana olen innoissani siitä, että voin kertoa teille, että NEPGP- ja Barkleigh Productions toimivat kumppaneina tämän vuoden messuilla! Kunnioitamme New England -näyttelyn makua ja perinteitä Barkleighin tuki- ja show -tuotantoosaamisella.

NEPGP tarjoaa edelleen koulutusohjelmia, joiden se aikoi toimittaa jäsenyytensä yli 40 vuotta sitten, ja sillä on aikaa ja energiaa ja resursseja jatkaakseen tehtäväänsä. Barkleigh siirtyy seuraavien vuosien aikana sisällyttämään New England -näyttelyn osana menestyneiden messujen show -tapahtumien perhettä kunnioittaen samalla New England -hallituksen jäsenten, menneiden ja nykyisten perinteitä ja vuosien kovaa työtä. Barkleigh toimittaa myös NEPGP: lle mainostuen ja auttaa jatkamaan koulutusmatkaa. Se on todella win-win-voitto. NEPGP palaa koulutuksen ja huippuosaamisen juuriin, Barkleigh tuottaa uuden menestyvän messujen näyttelyn, ja New England Grooming -yhteisömme ja teollisuusmyyjät osallistuvat loistavaan show -ihanteeseen täällä omassa takapihallamme!

Linda Claflin pohtii vuosiaan NEPGP: n kanssa ja katsoo eteenpäin:

”Menin ensimmäiseen New England Pet Grooming Professionals (NEPGP) -seminaariin ja kilpailuun 1980 -luvun alkupuolella ja ajattelin olevani aika hyvä groomer. Työn laatu räjäytti minut tuolloin ja innostui edelleen. Liityin jäseneksi M174 ja olen iloinen voidessani sanoa, että tänään olemme juuri M2500 -luvuissa. Ehdotettiin liittymään hallitukseen ja olen palvellut organisaatiooni yli 20 vuotta.

”Viimeisen seitsemän vuoden ajan minulla on ollut haaste olla näyttelykoordinaattori. Tietokoneen kytkemisestä ja näiden sisällön korvaaminen poistaisi kaiken pelkäävästä henkilöstä kaiken, olen iloinen siitä, että olen tarkistanut itseni, oppia ja kasvaa paljon muutakin kuin vain organisaatiotaitoja. Olen yksi niistä, jotka voivat hyötyä ja ovat hyötyneet NEPGP: n periaatteista. Olen innoissani siitänull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *