Rainbow Bridge Memorials: Kauniit korut, jotka muistetaan kadonneiden rakkaansa

, rakastetun kissan menettäminen on tuhoisa, olosuhteista riippumatta. Suru on hyvin yksilöllinen kokemus, eikä kaksi kissan huoltajaa surra täsmälleen samalla tavalla. Löydä tapoja muistaa kadonneen kissan tavoilla, jotka ovat merkityksellisiä jokaiselle henkilölle, voi olla tärkeä osa paranemisprosessia.

Rainbow Bridge -muistomerkkien takana oleva omistaja ja luova voima Jennifer Muldowney auttaa lemmikkieläinten vanhempia parantamaan menetyksen jälkeen luomalla ainutlaatuisia koruja, jotka sisältävät pienen osan lemmikin tuhkasta. Näiden upeiden kappaleiden avulla voit pitää kadonneen lemmikin lähellä sydäntäsi käyttämällä niitä kaulakoruna, pitämällä niitä sängyn vieressä tai näyttämällä ne muistolaatikossa.

Kuinka se toimii

Käyttämällä vain pientä kappaletta lemmikkisi krematoiduista jäänteistä, voidaan luoda kaunis ainutlaatuinen lasikorut. Tuhka on sulatettu pallo- tai lehden muotoiseksi lasikappaleeksi. Tuhka näyttää melkein pilviltä. Jokainen pala on täysin ainutlaatuinen.

Kahden tai useamman eläimen jäänteet voidaan myös infusoida kappaleeksi.

Palat voidaan luoda kirkkaalla lasilla tai värillä. Käytettävissä olevat värit ovat punaisia, sinisiä ja vihreitä, mutta jos haluat eri värin, ne tekevät parhaansa erityisten pyyntöjen saavuttamiseksi.

Kuinka Rainbow Bridge -muistomerkit alkoivat

Jennifer aloitti yrityksensä, kun hän hävisi Roxyn, Westien, joka oli hänen paras ystävänsä maailmassa. Hänet tuhoutui menetyksensä jälkeen. Hän ei ymmärtänyt omia tunteitaan ja tunsi, että hänen ympärillä olevat ihmiset eivät tienneet mitä sanoa. Kun ystävä kertoi hänelle sateenkaarisillan tarinasta, hän piti sitä erittäin lohduttavina, ja se pysyi hänen kanssaan. Hän päätti nimetä yrityksen tarinan jälkeen toivoen, että hänen luomuksensa auttaa muita lemmikkieläinten vanhempia löytämään jonkinlaista rauhaa.

Muistoesineet lemmikkieläinten vanhemmille

Sulatetun lasin tuhkauskorujen lisäksi Jennifer tarjoaa myös muita muistoesineitä suruville lemmikkieläinten vanhemmille, mukaan lukien medaleetit, hurmaa ja tassutulostusrannekkeen.

Lisätietoja Rainbow Bridge -muistomerkistä, nähdäksesi kaikki upeat kappaleet ja tilataksesi oman, käyvät Jenniferin verkkosivustolla.

Ingrid -kuningas

Sisällysluettelo
Kuinka se toimii
Kuinka Rainbow Bridge -muistomerkit alkoivat
Muistoesineet lemmikkieläinten vanhemmille

«Katsaus: Laceyn Lookout ™ -ikkunan istuin
Giveaway: Bootsien nurkka -naarmuuntuja Pioneer Pet »

12 kommenttia Rainbow Bridge Memorials: Kauniita koruja muistaa kadonneita rakkaansa

Sue Brandes sanoo:

28. huhtikuuta 2016 klo 6.58

Ne ovat kauniita. Ihana idea.

Vastaa

Caren Gittleman sanoo:

27. huhtikuuta 2016 klo 20.52

Nämä ovat ihmeellisiä. Toivon, että ne olisivat olemassa, kun Bobo ohitti vuonna 2007. Valitettavasti blogosfäärin ympärillä on aivan liian paljon sairaita kissoja ja koiria. Se on kaikki niin surullista.

Vastaa

Diane Ricciardi Stewart sanoo:

27. huhtikuuta 2016 klo 15.44

Upea idea, Ingrid, kun saan kaikki kissani krematisiksi, kun ne ylittävät RB: n. . . Äitini idea ja pyyntöä kohden he kaikki haudataan kanssani, kun ylitän. . . Pidän todella kaulakoruista, mutta vähän liian kalliita minulle. . . ♥♥♥

Vastaa

Ingrid sanoo:

28. huhtikuuta 2016 klo 5.28

Minulla on sama pyyntö tahdossani, Diane: Kun menen, haluan kaikkien kissojen tuhkan, jotka ovat menneet ennen sekoitettuani minun kanssa.

Vastaa

Janine sanoo:

27. huhtikuuta 2016 klo 7.51

Tämä on upea idea. Kun kadotin nanini, halusin saada yhden niistä jalokivistä, jotka on valmistettu hänen tuhkastaan. Mutta se oli aivan liian kallista. Vaikka lasitaide on edelleen kallis, se on paljon enemmän saatavissa useimmille ihmisille. Lopulta löysin Etsyn kideen sydämen, jolla oli Devon Rexin kuva, joka oli veistetty siihen Nani ohi. Sain sen muistoksi hänelle. Syövytetty kissa istui asemassa, jolla hän käytti myös aina. Joten, se oli täydellinen.

Vastaa

Ingrid sanoo:

27. huhtikuuta 2016 klo 9.22

Kristallisydämesi kuulostaa Nanin, Janine, Purrfect -muistomerkki.

Vastaa

Turkuri kaikkialla sanoo:

27. huhtikuuta 2016 klo 6.50

Kiitos jakamisesta, Ingrid. Etsin aina tapoja muistaa vauvan jalokivi. Tarkistan tämän yrityksen.

Vastaa

Deb Barnes – Zee ja Zoey sanovat:

27. huhtikuuta 2016 klo 6.30

Kaunis – kiitos jakamisesta. On niin tärkeää, että sinulla on erityisiä tapoja muistaa rakastetut.

Vastaa

Margaret sanoo:

27. huhtikuuta 2016 klo 3:22

Mikä upea ja alkuperäinen tapa muistoksi eläin. Toivotan Jenniferille jokaiselle menestykselle hänen yrityksessään, olen varma, että hänellä on monia “ottajia” siihen. Pitkä hän kukoistaa – saada jotain tällaista auttaa valtavasti

Vastaa

Margaret sanoo:

27. huhtikuuta 2016 klo 3:21

Mikä kaunis ja alkuperäinen idea. Meillä kaikilla on omat tavat sopia

Vastaa

Rudolph.a.furtado sanoo:

27. huhtikuuta 2016 kello 1:26

Erinomainen lemmikkieläinten muistoesine. Me kaikki lemmikkieläinten omistajat tuntevat lemmikkieläimien menetyksen ja 22 -vuotiaan lemmikkini Alexandrine Parakeet “Mittoo” on elossa talossani taksidermianäytteenä lasiohjelmassa. Jos sinulla on suuri talo, niin voit myös Hanki taksidermianull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *