Auta Pitbullia!

Pentu, joka on syntynyt kitalaessa, on jo lakko häntä vastaan. Joskus kasvattajat tappavat pennut syntymävaurioilla. Oikein tai väärin, tiedän henkilökohtaisesti kasvattajia, jotka tekevät sen. He tietävät, että harvat haluavat ostaa koiran, jolla on viat.

Mutta lakko kaksi tätä erityistä Steve -nimistä pitbullia oli, kun hänen perheensä menetti kotinsa, Fargon koiran pelastuksen 4 luv. Steve pudotettiin lennolle kennelissä ja pysyi siellä kahden kuukauden ajan.

Steven perhe ei palannut hänen puolestaan ​​tai maksanut heidän laskunsa lennolle.

4 LUV of Dog Rescue on hyväksynyt Steven pelastusohjelmaansa ja sillä on sijaiskoti rivissä, yhden pelastajan vapaaehtoistyöntekijöiden Kitra Nelsonin mukaan. Mutta Steven lennolle pääsylasku on maksamatta. Kitra perusti rahaston linkin, jossa kuka tahansa kiinnostunut voi lahjoittaa rahaa verkossa Steven kulujen maksamiseksi (hänet aiemmin nimettiin Scarface).

Selvityslaitoksen mukaan Steven lasku on 700 dollaria.

4 LUV: n koiran on onnekas, että paikallinen lennolle pääsy on valmis pelastamaan koiria alennuksella, kunnes kasvatus- tai pysyvät kodit löytyvät.

Jos olet kiinnostunut lahjoittamaan suoraan 4 LUV: lle koiran, tutustu sen verkkosivustoon osoitteessa 4luvofdog.org ja napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa lahjoituspainiketta. Voit myös lähettää tarkistuksia osoitteeseen:

4 luv koiran pelastamisesta
c/o luonnollinen lemmikkikeskus
3037 13th Ave. S.
Fargo, nd 58103

Jos olet kiinnostunut koiran kasvattamisesta, kasvatuskodeja tarvitaan aina riippumatta siitä, missä asut. Steven suhteen hän on adoptiossa. Vapaaehtoiset kuvaavat häntä ystävällisenä kissojen, koirien ja lasten kanssa, ja että hänellä on ”kullan sydän”.

6.5.2010 Päivitys: Steve on hyväksytty

(Kuva 4LUVOFDOG.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *