Kuinka ei juhlia kansallista työtä kuin lemmikkieläinkoiran päivä

addThis Sharing Buttonshare – FacebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustolle PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore2

Tiedän, että luultavasti luulet, että minulla on lumoava elämä, jolla on kauniita muotoja ja rentoutua talon ympäri, mutta työskentelen todella kovasti. Katso, olen keskellä, jos iso työprojekti on nyt ihanteellinen. Saatat jopa sanoa, että työskentelen kuin koira! Kun otetaan huomioon, että huomenna on kansallista työtä kuin lemmikkikoiran päivä, katsotaan kuinka paljon työtä Harley tekee.

Hei, Harley! Catnip -lelusi kanssa pelaaminen ei ole tarkalleen sitä, mitä kutsun toimimaan. Sinun on parasta muotoilla ennen töitä kuin lemmikkikoiran päivä huomenna.

:: huokaus :: tuo lapsi ei edes laittanut lelujaan, kun hän oli valmis. Vaikuttaa siltä, ​​että työni noutaminen Harleyn jälkeen ei ole koskaan tehty.

Harley! Mitä teet makuulla? Tehtävää on tehtävä! Loman “tarkkailu” ei tarkoita, että saat vain nauttia sängyn mukavuudesta.

Luulen palata omaan työprojektiini. Minun on tehtävä vähintään yksikymmentä neljä kappaletta ennen kuin olen valmis. Jos olet minun kaltainen ahkera työntekijä, toivon, että saat huomenna ylimääräisiä herkkuja, kuten lemmikkikoiran päivä.

Työskenteletkö kuin koira vai potkaisetko takaisin kuin… Harley?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *