Kuinka tehdä lääkkeistä herkut sinulle sekä lemmikkisi

addThis Sharing Buttonshare -sovellukseen facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwitterTWittertWittershare PinterestPinterestPinterESTHARE: lle Moreaddthismore

Kissan keskiyöni on ollut terveellistä, koska olen ensin omaksunut hänet 14 vuotta sitten. Kun näet lemmikin päivittäin, joissain tapauksissa voi olla vaikeaa poimia progressiivisia muutoksia. Huomasin juuri äskettäin tarkalleen, kuinka ohut hän päätyi olemaan, ja kun valitsin hänet ylös, näytti siltä, ​​että hänen sydämensä sytyttäisi melko vähän nopeammin kuin tavallisesti. Vielä yksi asia, jonka huomasin, oli se, että hän juo paljon enemmän vettä kuin tavallisesti, samoin kuin hän näytti levottomalta ja alkoi äänittää paljon. Bottom Line: Oli aika käydä keskiyöllä tenttiin nähdäksesi mitä vanhan kaverini kanssa tapahtui.

Perusteellisen kokeen ja verentyön jälkeen meille suositeltiin, että keskiyöllä oli yliaktiivinen kilpirauhasen ja vaatimuksia päivittäistä annoksia metimatsolia. Nyt lukemattomat asiakkaat ovat kertoneet minulle tarkalleen, kuinka haastavaa on tarjota lääkkeitä tietyille kissoille niin kuin odotan, että en voinut todella yhdistää – toistaiseksi. Keskiyö on yksi taitava kissa. Ei väliä tarkalleen kuinka paljon yritän “huijata” häntä, hän ymmärtää aina mitä tapahtuu. Hän ymmärtää täysin, kun yritän tekniikoita häntä maukkaan herkullisen hankinta -saaliin ja lääkityksen häntä verrattuna siihen, kun minulla on vain herkku. En ymmärrä miten, mutta hän vain ymmärtää joka kerta.

Suuren kokeilun ja virheen jälkeen löysin viimeinkin, mikä häntä kaatoi: hän kuulee tablettien ryöstämisen, kun saan ne pullosta. kysymys ratkaistu, eikö niin? Kaikkea muuta kuin. Kyllä, keskiyöhön tarttuminen ratkaisi yhden ongelman; Lääkityksen saaminen hänen sisälle kuitenkin esitteli aivan uuden ongelman. Hänen ensimmäinen strategia oli sulkea suu tiukasti kiinni. Kun pystyin valloittamaan tuon strategian ja pilaan hänen suunsa auki, hän sylki nopeasti lääkityksen. Lopuksi, kun uskoin ratkaisemaan ongelman sekoittamalla lääkitystä jotain herkullista ja pakottamalla sen alas 3 cm3: n ruiskulla, hän löysi sitten tekniikan saadakseen itsensä heittämään! Keskiyö oli voiton.

Aivan kun aioin myöntää tappion, kissan rakastava kultaseni muistutti minua tarkalleen kuinka sairas keskiyö sai ilman lääkitystä. Ainoa vastaus, joka oli tällä hetkellä yrittämisen arvoinen, oli metimatsolin yhdistetty versio. Yhdistetty lääkitys on tietyn lääkityksen kehitys potilaan erillisten tarpeiden muotoiluun, mukaan lukien lääkityksen tyypin muuttaminen (esim. Muuttaa kiinteästä tabletista/kapselista nesteeseen). Yhdistettä voidaan hyödyntää tapauksissa, joissa lääkitystä on tehtävä yksinkertaisemmaksi ottaa, jättää välttämättömät ainesosat lemmikkieläimissä, joilla on useita allergioita/herkkyyttä, lisätä aromia tai tehdä yksinkertaisempaa tarkkaa annoksen määrittämistä varten lemmikki. Joissakin tapauksissa markkinoilla tarjottava annos ei jakaudu tasaisesti, jos ollenkaan, joten lääkityksen yhdistäminen voi olla ainoa menetelmä sopivan annoksen aikaansaamiseksi.

Annostyyppi, joka osoittautui toimivan parhaiten keskiyöllä, oli transdermaaliset ruiskut. Transdermaali on lääkitysten lähetystekniikka, jossa aktiivinen komponentti kulkee ihon kanssa kuin vatsan tai injektion kanssa. Metimatsoli tuli 1 cm3: n (ml) ruiskuissa 100 mg / ml pitoisuus. Koska keskiyön annos oli 10 mg. Se oli 0,1 ml, joka oli selvästi merkitty ruiskulla, johon lääke tuli sisään. Jokainen ruisku, mukaan lukien 1 cm3 (1 ml), kesti 10 annosta.

Yhdistettyjä lääkkeitä on saatavana useissa eri muodoissa, annoksissa, väreillä, muodoissa, makuissa sekä määrissä. On uskomattoman välttämätöntä puhua tästä valinnasta eläinlääkärisi kanssa, jos sinulla on ongelmia jo tehtyjen “omistusoikeuden” annosmuotojen kanssa. Vielä yksi välttämätön asia yhdisteiden kanssa on, että kaikki tämä alue saattaa tehdä siitä aluksi paljon haastavamman tarjota sopivan annoksen. Jos et ole varma tarkalleen kuinka jotain tarjotaan tai tarkalleen kuinka lääkitys oikein annetaan, 1800PetMeds -apteekki on täällä auttaakseen.

Muutaman päivän kuluttua huomaat aivan kuten tein, että ei ole syytä jatkaa taisteluasi lemmikkisi kanssa ja että asianmukaisen annoksen tarjoaminen voi olla paljon yksinkertaisempaa ja paljon helpompaa. Keskiyöhön määrättyjen transdermaalisten lääkkeiden avulla nyt on hieroa pientä määrää sopivaan paikkaan, kun hän istuu sylissäni katsomassa televisiota. Hän ei edes tunnista, että häntä lääkitetään.

Aina kun kohtaat lemmikin, joka kärsii tilasta, joka näennäisesti vakiinnuttanut tyhjästä tai näyttää pahenevan sen sijaan, että olisi parempi, on aika käydä eläinlääkärin kanssa. Eläinlääkäri on todennäköisesti nähnyt useita kertoja tarkkoja oireita, joista lemmikkisi kärsii, samoin kuin hoitovalintojen arsenaali, mukaan lukien COmperned -lääkkeet.

Kuten aina, jos sinulla on lääkitykseen liittyvä kysymys, älä oleta ratkaisuissa, annoksessa tai vastauksessa. Soita 1800PetMeds -apteekki, joka on tyytyväinen vastaamaan näihin huolenaiheisiin sinulle tai opastamaan sinua parhaimpaan lähteeseen etsimäsi palvelun löytämiseksi.

Yhdistetyt lääkkeet lääkkeet

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *