Tilaa koiranpentu koulutuksessa ja siirry mahdollisuuteen voittaa 500 dollaria

Tämä julkaisu voi koostua tytäryhtiölinkeistä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita liiketoiminnasta, joka on huomattava tässä viestissä.
Koulutusblogin koiranpentu yhdessä yli 100 muun blogin kanssa on käynyt Blogging Idol II -kilpailussa. Blogging Idol II on kilpailu, jonka Daniel Scocco of Everyday Blog Ideas Fame on tuottanut nähdä, mikä blogi voi saada eniten RSS -tilaajia. Aivan ensimmäinen blogi -idoli perustui pelkästään RSS -tilaajien lukumäärään tällä kertaa Idol II: ssa, kilpailukilpailujen sääntöjen mukaisesti on pistejärjestelmä:
Blogging Idol II -säännöt
1. Minkä tahansa tyyppinen blogi tai verkkosivusto, jossa on 2 000 RSS -kävijää tai vähemmän, voi osallistua. Yksi blogi vain kilpailija kohti. (Osallistujien blogeissa on oltava Feedburner -syötteiden lukumäärä käytössä)
2. Kilpailu kestää 1. marraskuuta 30. marraskuuta asti. Tuona ajanjaksona kilpailijoille myönnetään 7 pistettä tapaan noudattamalla:

1 piste kilpailijalle, jolla on suurin lisäys RSS -tilaajien lukumäärästä
3 pistettä kilpailijoille (yksi jokaiselle) eniten ääniä avoimessa äänestyksessä
3 pistettä, jonka tuomari on myöntänyt

3. Äänestysistunnon ja tuomarin pisteiden vaatimukset ovat: luovin ja tehokkain menetelmä RSS -tilaajien saamiseksi ja blogin mainostamiseksi. Maksetut sekä Blackhat -markkinointitekniikat eivät ole sallittuja.
4. 30. marraskuuta blogikirjoittaja, jolla on paljon enemmän pisteitä (se todennäköisesti on 3 tai 2 pistettä), julistetaan mestari ja saa palkinnot. Toinen ja kolmas sijainti saavat myös palkinnot.
Tavoitteenamme on uskoa samoin kuin suorittaa kaikkein nerokkaimmat ja alkuperäisimmät menetelmät koiranpennun mainostamiseksi koulutusblogissa sekä hienointa saadaksemme yllä määriteltyjä ääniä.
Jos sinulla on minkäänlaisia konsepteja auttaaksesi minua koulutussivustolla olevaa koiranpennun mainostamista, ole hyvä, tunne ilmaiseksi ampua minulle sähköpostia tai jättää minulle kommentti.

Tilaa koiranpentu koulutuksessa ja voita 500 dollaria
Kilpailujen suhteen koulutuksessa on sen voittamista niin hyvin kuin haluaisimme jakaa voitomme. Lisäetuna kaikille, jotka tilaavat uutiskirjeemme (ja jotka eivät peruuta tilaa) marraskuun aikana, jaettiin ensimmäisen sijaintien rahan voitot koiranpennun kanssa harjoittelupaikalla. Puolet ensimmäisestä sijaintirahapalkinnosta on 500 dollaria. Tietenkin ensisijainen määräys on, että meidän on voitettava Blogging Idol II tai emme voi jakaa varallisuutta. Sillä tilanteessa, että koulutuksen koiranpentu voittaa Blogging Idol II: n (jonka aiomme tehdä), meillä on piirustus – jokaisella henkilöllä, joka tilaa ja ei peruuta marraskuun aikana tilaa, on mahdollisuus voittaa. Jos sinulla on minkäänlaisia huolenaiheita, ota minuun yhteyttä, kun otat yhteyttä lomakkeeseen.
Toivotan minulle onnea kilpailussa … se kestää 1. – 30. marraskuuta. Jos et ole vielä tilannut, tilaa tänään.
Mitä mieltä sinä olet? Oletko kilpailija Blogging Idol II: ssa? Mitä menetelmiä käytät blogin mainostamiseen?

Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: Calkoos -pentulelu w/ syke sekä lämpimät pakkaukset – parhaiten uusille pentuille. Auttaa yksinkertaisuuden stressiä ja ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras lemmikkieläinkoiran pureskelu: Bones & Chews Bully Sticks – kaikki koiranpennut haluavat purra, nip ja pureskeltavat. Haluamme käyttää kiusaaja -sauvoja auttaaksemme ohjaamaan näitä ei -toivottuja käyttäytymismalleja.
Parhaat lemmikkieläinkoirien herkut, joista pidämme: hullu lemmikkieläinkoiran juna-herkku-hyödyntämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan lemmikkikoiran pentuihimme.
Paras tuore lemmikkikoiran ruokaa, josta pidämme: Viljelijän lemmikkikoira – Pari kuukautta sitten aloimme ruokkia raven tuoretta lemmikkikoiran ruokaa sekä hän pitää siitä! Hanki 50%: n alennuksen ensimmäisestä ostamisesta viljelijän koirasta.

Tutustu paljon enemmän suosikkeihimme uuteen koiranpennun tarkistusluetteloon.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *