Liikunta lemmikkisi kanssa

AddThis Sharing Buttonshare -sovelluksen kanssa FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore1

Ihmiset tunnustavat tarkalleen, kuinka välttämätön rutiiniharjoitus on pitää nivelet joustavina, säilyttää terveellinen paino sekä online -elämä. Myös täsmälleen samat lausunnot voidaan antaa lemmikkieläimistämme. Yksi kaikkein helpoimmista ja monista edullisista harjoituksista kaiken ikäisille eläimille on kävely. Yritän olla ehdottamatta yhtä paljon kävelyä tai juoksua betonilla, joka voi aiheuttaa tassun ulkopuolelle, kireä sekä selkä että nivelet, aiheuttaen äärimmäisen lämpimän muodostumisen lukuisissa lemmikkieläimissä. Erityisesti urheilullisille rodun koirille uinti voi olla vielä yksi matala jännitysvalinta liikuntaan. Jopa aktiiviset eläimet voivat joissain tapauksissa liioitella uintia, joten se voi olla hieno käsite investoida lemmikkieläinten pelastusliiviin, jos lemmikkisi uivat paljon.

Jotkut ihmiset pyöräilevät lemmikkieläimiensä kanssa, mutta on välttämätöntä suojata hihnan pyörälle, samoin kuin pitää ajelut lyhyinä ja olla tietoisia myös vaarojen ylikuumenemisesta. Jotkut ihmiset voivat olla todella kekseliäitä ja perustaa sisähaasteohjelma kotona, tuottamalla matalahyppyjä hyödyntämällä talossa olevia esineitä, kuten pahvilaatikoita ja tunneleita. Riippumatta siitä, minkä harjoituksen valitset lemmikkisi, ole tietoinen kaikenlaisista lääketieteellisistä rajoittavista olosuhteista, jotka voivat vähentää liikuntakykyä, kuten sydän- ja verisuonisairauksia, joten on aina hienoin puhua eläinlääkärisi kanssa ennen harjoitteluohjelman aloittamista lemmikkisi kanssa.

Myös spesifiset brachiocephalic -rodut, kuten nyrkkeilijät ja mopsit, ovat rajoittaneet hengitysteiden ominaisuudet raskaalla liikunnalla, joten sellaisten rodun kanssa tulisi yleensä mennä yksinkertaisemmaksi. Muista myös, että eläimet eivät ole niin hienoja jäähdytykseen kuin me, koska ne eivät hikoile paljon, samoin kuin monet heidän ruumiinsa lämpimät vapautuvat myös hierontaan ja käpälänsä tyynyihin. Siksi on välttämätöntä pitää liikunta eläimiä kosteutettuina ja istunnot lyhyinä.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *