Lomakalvot, jotka ovat myrkyllisiä perhereiden lemmikkieläimille

addThis Sharing Buttonshare -yritykselle facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore4

Lomakasvit, jotka ovat myrkyllisiä koirille ja kissoille – loma -lemmikkiideoita ja neuvoja

Muista käyttää varovaisuutta tällä lomakaudella, kun koristat talosi Hollyn omilla, varsinkin jos karvainen, nelijalkaiset hyvät ystävät säännöllisesti katetut salit. Holly, iloinen loma niitti, on yksi harvoista myrkyllisistä kasveista, jotka kuuluvat tuhmaiseen listalle, kun se liittyy lemmikkisi hyvinvointiin.

Holly mukaan lukien täällä on muutama arvostettu lomakasvit, joiden ymmärretään olevan haitallisia koirille ja kissoille:

Mistletoe: Mene eteenpäin ja liu’uta menetelmäsi mistletoen alle lomahamoochille, pidä kuitenkin lomasi samoin kuin pussisi pois tästä rakastetusta kausikuvakosta. Mistletoe on erittäin myrkyllinen perheen lemmikkieläimille ja laukaisee oksentelua, ripulia, ongelman hengitystä, sokkia ja mahdollisia kuolemia tuntien kuluessa nauttimisesta. Tämä kasvi voi myös aiheuttaa eläinten käyttäytymisen virheellisesti ja jopa hallusinaatiksi. Varmista, että ripusta misteli tiukasti korkeaan paikkaan, samoin kuin jos kissasi tai lemmikkikoirasi nauttivat misteli, ota yhteyttä eläinlääkäriin viipymättä apua.

POINSETTIS: Tämä näkyvä lomakukka, jolla on kirkkaanpunainen ja ympäristöystävällinen lehtineen, on näytöllä taloissa missä tahansa tänä lomakaudella, mutta lemmikkieläinten omistajien on oltava erityisen tarkkailevia kasveista. Vaikka joulutähti on miellyttävä silmissä, se on erittäin epämiellyttävä kissan tai lemmikkikoiran vatsassa, koska se on lievästi myrkyllinen. Lisäksi kasvin maitomatka ärsyttää lemmikkisi suuasi, samoin kuin syljen ja pahoinvoinnin. Paras hoitovalinta on rajoittaa lemmikkisi ruokaa ja veden saantia muutaman tunnin ajan. Sen jälkeen lemmikkisi on oltava hieno.

Holly: Jep – Holly on vielä yksi suositeltava lomakasvi, joka kannattaa pitää poissa lemmikkeistä. Ainutlaatuiset piikkilehdet ovat epäilemättä epämiellyttäviä kurkussa kenelle tahansa, ihmiselle tai lemmikkieläimelle, mutta Hollyn kirkkaan punaiset marjat ovat aitoja häiriöitä. Jos lemmikkisi tekee aterian Holly -marjoista, voit odottaa syljenergian, oksentelun ja ripulin todennäköisesti seuraavan. Vaikka paljon vakavampia Holly -myrkytystilanteita saattaa tarvita sairaalahoitoa, on yleisesti hienointa pidättää vettä sekä lemmikkieläinten ruokaa useita tunteja, samoin kuin lemmikkisi on toipua omakseen.

Tämä lomakausi pesee takan edessä ER -odotushuoneen sijasta. Muista pitää nämä kukka-suosikit poissa nelijalkaisesta hyvästä ystävästäsi varmistaaksesi lemmikkisi onnellisen, terveellisen loman. Tutustu täältä ASPCA: n perhekappaleiden lemmikkieläimille myrkyllisiä kasveja.

Lemmikkieläinten turvallisuus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *