Jaa mitä rakastat #BeingApetMomista mahdollisuuden voittaa päiväkylpyläpäivä!

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore3

Minulla on jotain erittäin jännittävää jakaa tänään: hauska arvonta upeilla palkinnoilla. Me kaikki tiedämme, että äidit ovat joitain suurimmista ihmisistä, ja juuri ajoissa äitienpäivää varten tämä arvonta juhlii henkilökohtaista suosikkini – lemmikkieläinten äitejä!

Rakastan omaa äitini, koska hänellä on mukavin kierros, tietää kuinka haluan olla petted, ja antaa minulle paljon herkullisia herkkuja. Nyt on kaikkien lemmikkieläinten (ja isien!) Mahdollisuus kertoa siitä, mitä lemmikkieläiminä oleminen osoittaa sinulle. Pet -äidit, jaa uusi valokuva lemmikkisi kanssa hashtagin #beingapetmom kanssa mahdollisuuden voittaa nämä uskomattomat palkinnot:

Pääpalkinto:
400 dollarin American Express -lahjakortti, joten äiti ja lemmikki voivat olla päiväkylpyläpäivänä
Räätälöity käsinmaalattu lemmikkieläinten muotokuva

3 juoksijaa ylös:
Räätälöity käsinmaalattu lemmikkieläinten muotokuva
Pet Photo Poscelaiin Heart -lejetiede

Joten mene ulos nokka tai puhelimesi ja ota hämmästyttävä valokuva lemmikkisi kanssa! Voit kirjoittaa Instagramin tai Twitterin kautta lähettämällä valokuvan tunnistettu #beingapetmom. Tai voit syöttää suoraan arvontavirta -merkinnän sivulle, josta löydät myös kaikki säännöt. Mutta kiire, voit tulla vain keskiyöhön 9. toukokuuta saakka. onnea!

Onnittelut kilpailun voittajille!
Pääpalkinto:
Judy Swanson

Toimittaja:
Ali Celestino
Anne Trudeau
Raven -samppanja

Päivänkakkara kihara catgiveaways

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *