Ovatko nämä parhaat keraamiset lemmikkikoiran kulhot? … Luulen niin :)

Tämä viesti voi koostua tytäryhtiölinkeistä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä huomautetuilta yrityksiltä.
Jos seulot yli 500 artikkelia tällä sivustolla, olet epäilemättä törmännyt useita blogiartikkeleita lemmikkikoiran kulhoista. Sillä hetkellä, kun toin kotiin Stetsonin, tiesin tarvitsevani hitaasti syöttölaitteen lemmikkieläinten kulhoa. Pahoin Internetin etsimään parasta lemmikkieläinkoiran kulhoa hidastamaan nopeaa syömistä koiria ja päädyin tutkimaan markkinoilla olevia parhaita hitaita syöttökoiran kulhoja.
Tähän päivään saakka en kuitenkaan ollut oikeasti ajatellut paljon lemmikkieläinkoiran kulhojen estetiikasta. Ainoa, josta todella välitin, oli toiminnallisuus … auttaako tämä kulho Stetson syö hitaampaa kyllä ​​vai ei?
Olin TJ Maxxissa tarkistamassa joitain lemmikkieläinkoirien tarvikkeita ja löysin joitain tyylikkäimpiä keraamisia lemmikkieläinten kulhoja. Ehkä se on vain minä, mutta rakastan näiden kulhojen taidetta ja päädyin saamaan 5 uutta keraamista lemmikkikoiran kulhoa, joita minulla ei ole aavistustakaan, mitä tehdä talossani. Oikeastaan ​​4 ostamistani kulhosta on liian pieniä koirilleni … En ole varma missä aivoni olivat tuolloin. Ainakin minulla on hienonnäköisiä uusia koiran kulhoja talossa.
Jos olet edelleen valitsimessa (toivottavasti ei), tämä sivu latautuu erittäin hitaasti, koska sisällytimme paljon kuvia. Pahoittele etukäteen …

Linus testaa uuden keraamisen lemmikkikoiran kulhonsa w/ söpöjä koirakuvia? Parhaat keraamiset lemmikkikoiran kulhot?
En tiedä, ovatko he parhaita keraamisia lemmikkikoiran kulhoja, mutta jostain syystä he hyppäsivät hyllyltä ja ostoskoriin. Rakastan vain kaikkia pieniä koirakuvia. Ne ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja söpöjä! Ehkä se johtuu siitä, että näyttää siltä, ​​että voisin piirtää (tai jotain 5 -vuotias piirtäisi). En ole oikeasti varma, joten ehkä sinun on katsottava ja päätettävä itse.
#1. Pooch Pet Dog Bowl (Affiliate Link) – Rakastan näitä viehättäviä poochia tässä kulhossa!
Jokainen pentu ottaa toisen asennon ja on eri värejä
Mukava pieni ruudullinen vanne

Rakasta näitä pieniä sarjakuvakoiria tässä koiran kulhossa !!! (Aff -linkki)#2. Koiran kaupungin lemmikkieläinten koiran kulho (tytäryhtiö) – Tämä muistuttaa minua ehdottomasti lapsuudestani peruspiirustuksiin ja värien kanssa linjojen ulkopuolella … liian söpö !!!

Pidän värityksestä linjojen ulkopuolella … se tuo lapsen minuun!
Mukavat peruspiirrokset.

Rakasta kuinka ne värjäävät tämän hämmästyttävän keraamisen lemmikkikoiran kulhon linjojen ulkopuolella! (Aff -linkki)#3. Syötä minulle lemmikkikoiran kulho (tytäryhtiö) – Rakasta sitä! Se on vähän kuin sarjakuva asioissa, jotka sinun lemmikkikoira haluaisi tehdä kanssasi. Jokainen kulho kertoo tarinan?

Pidän sarjakuvanauhista tyylistä
Kertoo tarinan siitä, mitä Fido haluaa tehdä!

Tällainen sarjakuvapiiri Pet Dog Bowl… Etkö ajattele? (Aff -linkki)#4. PAL LET DOG -kulho (tytäryhtiö) – Kaikkien ystävät! Korkeasta pieneen täytyy rakastaa koiria!

Pidän lemmikkieläinkoirien monimuotoisuudesta tässä kulhossa. Me olemme maailman koiran kulho!
Söpö koirat kaikki eri värit <3 Pienestä korkeaan. Toinen söpö keraaminen lemmikkikoiran kulho! (Aff -linkki)#5. Väri minua ilahdutti lemmikkikoiran kulhoa (tytäryhtiö linkki) - täytyy rakastaa tämän taidetta! Olen suuri Crayola -efektin fani. Tällainen kuin väritys linjojen ulkopuolella. Etkö ole varma miksi, mutta rakastan lasta kuin piirroksia. Luulen jopa, että voisin tehdä tällaista taidetta. Paras ystäväni ... koirani ... niin totta! (Aff -linkki) #6. Muki laukaukset Pet Dog Bowl (Affiliate Link) - Rakasta näiden viattomien pentujen pääkuvia! Yksinkertainen ja rakasta erilaisia ​​pentuja. Rakasta teemaa! Kuka Dunnit !!! Se on kuka sarjakuvapennuista! (Aff -linkki)#7. Run Spot Run Pet Dog Bowl (Affiliate Link) - Etkö ole varma, ovatko nämä kaikki koiria. Funky värit! Yksi näyttää kirahvilta! Tämän kulhon koirat näyttävät hieman erilaisilta. Funky -näköiset koirat (et ole varma, pelaavatko he) pelaavat! (Aff -linkki)#8. Spot Pet Dog Bowl (Affiliate Link) - Söpöt pienet koirat tässä kulhossa sisäluiden kanssa! Tämä on ensimmäinen kulho, jonka näen sisäistä taidetta (vaikka tiedän, että jotkut tai ehkä kaikilla muilla on myös taidetta kulhon sisäpuolella). Söpöt pennut, kulhot, kaulukset ja pennut paras ystävä: paloposti! Söpö! Pidän tämän kulhon sisäpuolella olevista luista! Tässä on vähän tietoa näistä Amazonin kulhoista: Koko: Kulhot ovat 4 kokoa: xs, s, m, l Pet -kulho koirille Rakennettu lasitetuista kivivälineistä keraamisesta Tiheä ja kestävä; Säätää jatkuvaa käyttöä ja usein puhdistusta Astianpesukoneen kestävä Suuri kulho = 74 unssin kapasiteetti Keskikokoinen kulho = 43 unssin kapasiteetti Pieni kulho = 24 unssin kapasiteetti X-pieninen kulho = 8 unssin kapasiteetti Tiedän, tiedän… siellä on luultavasti uskomattoman uskomattoman räätälöityjä keraamisia lemmikkieläinkoirien kulhoja ja näiden kulhojen kuvat ovat tavallaan sarjakuva- ja lapsellisia, mutta luulen, että se on vain persoonallisuuteni. Ehkä olen sydämessä vain lapsi, mutta rakastan näitä lemmikkikoiran kulhoja. Joten mikä näistä keraamisista lemmikkikoiran kulhoista on suosikkisi (#1-#8)? Kerro meille kumpi pidät parhaiten ja miksi alla olevassa kommenttiosassa. Parhaat poiminnot pentuillemme Paras pennun lelu, josta pidämme: Calkoos -pentulelu w/ syke janull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *