Giveaway: Kokonaisopas kokonaisvaltaiseen kissanhoitoon

Mindful -kissan alkaa vuoden 2010 lahjalla! Sen lisäksi, että aloitat uuden vuoden vapaavuodesta terveellisellä huomautuksella kissasi, annan pois yhden kopion kokonaisoppaasta kokonaisvaltaiseen kissanhoitoon Celeste Yarnall, Ph.D. samoin kuin Jean Hofve, D.V.M. Tämä yksityiskohtainen opas kokonaisvaltaiseen kissanhoitoon kattaa aiheet, kuten luonnollinen ravitsemus, ennaltaehkäisevä lääketiede, luonnolliset lääkkeet, parannuksen kädet ja muut. Kirja on kuvattu kauniisti. Napsauta täältä tarkistaaksesi tämän kirjan arvioni.

Jos haluat päästä, jätä kommentti, joka antaa minun ymmärtää, miksi haluat voittaa tämän kirjan. Yksi kommentti henkilöä kohden? Lisämahdollisuuksien voittamiseksi voit blogia, twiittiä tai jakaa Facebookissa tästä lahjasta ja jättää linkin kommenttiin. Määräaika pääsyyn lahjaan on sunnuntai 10. tammikuuta 10. suurta onnea!

Ingrid -kuningas

Voit myös pitää:
Koko opas kokonaisvaltaiseen kissanhoitoon voittajaan!

Kirjakatsaus: Ph.D. Celester Yarnallin kokonaisopas kokonaisvaltaiseen kissanhoitoon. samoin kuin Jean Hofve, DVM

Kirjan arviointi sekä lahja: Amy Shojai -hoito ikääntymiskissasi kokonaishoito

«Vilpitön romupalkinto
Kaikki ovat poistuneet surffailusta (osa yksi) »

35 kommenttia lahjasta: kokonaisopas kokonaisvaltaiseen kissan hoitoon

Jennifer C. sanoo:

10. tammikuuta 2010 klo 19.54

Haluaisin voittaa tämän kirjan löytääkseni paljon enemmän menetelmistä hoitamaan kissani!

Vastaa

Carrie sanoo:

10. tammikuuta 2010 klo 19.41

Vietin juuri 750 dollaria hyvin lemmikkieläinten hoidossa neljästä kahdeksasta kissastani tänä aamuna. En voi kuitenkin auttaa kyseenalaistamaan, voisiko tätä rahaa käyttää paljon paremmin luonnollisen ennaltaehkäisevän hoitoon, jättäen valtavat taalat tyypille perinteinen eläinlääkärin hoito on hienointa (ts. Hätätilanteet).

Vastaa

Vickie J sanoo:

10. tammikuuta 2010 klo 19.37

Olisin niin suuri voittaa tämä kirja. Olen löytänyt mitä voin olla kokonaisvaltainen. Aloin päästä kokonaisvaltaiseksi, kun yksi kissastani päätyi VAS/ISS: ään, Tholistic, tarjosi minulle paljon enemmän aikaa kissani, kun pääsin siihen ensimmäisen kerran, sitten muutama muu kissan syöpä, diabetit ja sekä Chf. Näyttää siltä, ​​että nämä kissat on lähetetty kotiini, ymmärtäen, että he saavat tarvitsemansa hoidon. Olen alle 2 sisäkissaa. Mitä vähemmän käytän länsimaisia ​​lääkkeitä, sitä pidempään he elävät, eläinlääkärille vähemmän. Näillä kahdella minulla on ollut kissanpentuja. Nyt 12 sekä 15 1/2. Käytän silti jotakin Länsi -Mediä, vaikka tuntuu, että voin tehdä sinusta pahemman. Sano kiitos siitä, että tulit ulos kirjaan, joka voi auttaa meitä tarjoamaan paljon parempaa hoitoa rakastetuille kissan lapsillemme

Vastaa

Liesal sanoo:

10. tammikuuta 2010 klo 2:06

Tämä näyttää niin mielenkiintoiselta!

Vastaa

Martina Clements sanoo:

9. tammikuuta 2010 klo 15.28

Minulla on 3 omaa ja 3 kasvatuskissan kissaa ja kaikkia kasvatetaan mahdollisimman luonnollisesti ja kokonaisvaltaisesti pitkän terveellisen elämän ajan! Haluaisin enää tietoja, jotka auttavat minua tekemään parhaan mahdollisen. Sen lisäksi, että pelastuslaitoksemme on viime kädessä (jossain tiellä) toimivat kokonaisvaltaisesti.

Vastaa

Darcy B sanoo:

9. tammikuuta 2010 klo 2:53

Kyllä, kiitos, minulla on erityistarpeet Kitty, jonka omaksun 4 vuotta sitten, että online -kierros pyörii. Haluaisin löytää vaihtoehtoisia menetelmiä auttaakseen häntä – hän on minun vauva. Iloinen uusi vuosi ja kiitos mahdollisuudesta voittaa.
kakihararocks@gmail.com

Vastaa

Michele P. sanoo:

8. tammikuuta 2010 klo 14.46

tweettoitu

Vastaa

Michele P. sanoo:

8. tammikuuta 2010 klo 14.43

Minulla on neljä kissaa, samoin kuin kirppujen ja muiden vaivojen kanssa (3 ovat vanhempia kittiä) Tämä kirja on varmasti hyödyllinen kokeilemalla heille luonnollisia lääkkeitä.

Vastaa

Rebekah sanoo:

7. tammikuuta 2010 klo 21.33

Olen myös Facebookista!

Vastaa

Daniela Caride sanoo:

7. tammikuuta 2010 klo 13.18

Ingrid, olen twiitannut sekä Facebookista siitä.

?

Vastaa

Angie sanoo:

7. tammikuuta 2010 klo 12.37

Tweettoin tämän lahjan täällä:

Vastaa

Angie sanoo:

7. tammikuuta 2010 klo 12.36

Olen yhdeksän turkisvauvan ilahduttava äiti, jotka kaikki ovat kissoja ja viisi on 12 -vuotiaita tai vanhempia. Haluaisin voittaa tämän kirjan nähdäkseni, onko olemassa minkä tahansa tyyppisiä asioita, joita voin tehdä heidän elämästään paljon nautinnollisempia, etenkin vanhempien kittien.

Vastaa

Scott sanoo:

7. tammikuuta 2010 klo 12.35

tweettoitu

Vastaa

Scott sanoo:

7. tammikuuta 2010 klo 12.35

Haluaisin voittaa tämän kirjan, koska olen iso kissan harrastaja, jolla on omat kissani ja tunnen, että ihmisten kokonaisvaltainen kohtelu on uskomatonta, joten miksi ei kissoille!

Vastaa

Stacia D. Kelly sanoo:

6. tammikuuta 2010 klo 22.42

Hmmm, minun on myös laitettava dibit tähän. Vaikka en keskustele asiakkaiden kanssa heidän perhelemmästään (vielä), asiakastehtäväni ajattelevat sitä, että pystyin toimittamaan tämän tyyppisen hoidon heidän 4 jalkaisen kotitalouden jäsenensä suhteen.

Pyrin siirtämään 3 myös paljon raa’ampaan, orgaaniseen ruokavaliosuunnitelmaan. Esp sisätiloissa … hän neenullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *