Khris Battsin huonojen arvostelujen käsittely

8. kesäkuuta 2016

Sally S. aloitti hoitamisen nuorena. Hän hioa käsityötään, pelasti rahansa ja löysi mentorin hoitoliiketoiminnasta. Jonkin ajan kuluttua Sally avasi oman hoito -salonin, Sally’s Murgy Dogin. Palvelu kulki jonkin aikaa loistavaa vain muutamalla aloittelijavirheellä; Täällä menetetty veroilmoitus, tyytymätön asiakas siellä, mutta Sally oppi ja Sallyn märkä lemmikkikoira menestyi. Sallyn palvelun kasvaessa myös hänen riippuvuutensa ylimääräisestä henkilöstöstä. Hän huomasi, että työntekijät suorittivat paljon enemmän ja paljon enemmän hänen palvelujaan, eikä hänellä ollut hallintaa jokaisessa asiakasvuorovaikutuksessa tai hoitopalvelussa.

Ja sitten tuli päivä, että Sally sai ensimmäisen huonon arvostelunsa sosiaalisessa mediassa. Se meni jotain tällaista:

Tulin juuri Sallyn märkästä lemmikkikoirasta ja oi jumalani, tämä paikka imee. Pudotin lemmikkikoirani kello 11 ja kun palasin lounaalta, hän ei ollut valmis – itse asiassa hän odotti häkkiä. Kun kysyin kuinka kauan, joku tyttö mumisi, että se olisi jonkin aikaa. Älä mene tänne – nämä ihmiset ovat kauheita.

–Barbara V.

Sally Read Review ja heti tuli tunteilla. Hän oli raivoissaan, hämmentynyt, huolestunut ja hämmentynyt. kuinka tämä tapahtui? Hän arvosti yhteyksiä, jotka hän perusti asiakkaiden kanssa Sallyn märkä lemmikkikoirassa ja hänellä oli ylpeys työntekijän laadusta, jonka hänen henkilöstönsä yleensä valmistui.

Täällä tarinamme kääntyy. Kuinka Sally käsittelee tätä hyvin julkista, hyvin tyhjentävä mielipide voisi selvittää jatkuvan menestyksen ja määritellä liiketoiminnan kokemuksen. Jotkut Sallys vastaisi välittömästi puolustaen kaupassa olevan työn kunniaa ja laatua. Jotkut Sallys Google, “Kuinka kirjoittaa toiminta huonoon online -arvosteluun.” Jotkut Sallys voi pyytää ystäviä ja perhettä auttamaan laatimaan toimenpiteet, jotka tyhjentäisivät alkuperäisen lausunnon. Mikä Sally olet?

Hallitsemaan vastoinkäymisiä, kuten huono katsaus, se vie rauhallisen, rationaalisen tekniikan, joka korostaa laitoksen arvot. Aitous voi olla näkyvissä lukijoille – jopa Internetissä. Ajattele, mikä tekee sinusta ja palvelustasi erityisen ja erityisen. Tunnetaanko sinut tekemäsi työn laadusta? Ehkä sinut tunnetaan henkilökohtaisista kosketuksistasi asiakaspalvelussa tai oikea -aikainen tapa suorittaa hoitopalvelut. Mikä tahansa totuuesi on, tämä on aika vetää se ja antaa sen loistaa vastauksessasi.

Pätevä palvelunomistaja tarkastelee tarkistusta ja varmasti selvittää, onko arvioijan mielipide. Jos niin, niin on hienoa kertoa heille. Usein anteeksipyyntö on kaikki mitä tarvitaan asiakkaan rauhoittamiseen, joka tunsi olevansa jollain tavalla lievä. Tilanteen tutkinnan jälkeen sinun on kyettävä selvittämään, onko arvioija kelvollinen valitus. Jos se on kevytmielistä, he tietävät sen, ja toivottavasti sinäkin ja pystyt vastaamaan asianmukaisesti.

Tässä on joitain näytteitä erilaisista tekniikoista Sallyn huonoon arvosteluun:

Rakas Barbara,

Olen tutkinut tarkistuksesi skenaarioita ja minun on pyydettävä anteeksi, että emme täyttäneet odotuksiasi fluffiineille. Se ei ole sinä, se on me. Epäonnistuimme. Kuinka voimme tarkistaa itsemme sinulle? Tarvitsemme toisen mahdollisuuden tehdä sinulle vaikutuksen – asetetaan aika saada se oikein!

Rakas Barbara,

Tutkittuaan arvosteluasi sisältyvät yksityiskohdat näyttää siltä, että valitsit väärän paikan valitaksesi lounaan. Olisimme ehdottaneet istuma-ateriaa, jossa oli vähintään 3 kurssia, jotta meillä oli runsaasti aikaa suorittaa Fluffinin sulhanen eilen. Suosittelen Beepyn kadulla. Ensi kerralla, jos ilmoitat meille, että olet menossa läpi ajomatkan, tarjoamme pikapalvelun. Voit myös noutaa meidät lounaan. Kiitos paljon!

Barbara,

Tutkin palvelustasi eilen ja olen pahoillani siitä, että et ilmesty tietueissamme. Ehkä käytit toista groomeria ja olet virheellisesti väärentänyt sterling -maineemme. Anteeksipyyntöä ei tarvita, mutta olemme iloisia voidessamme auttaa sinua tulevaisuudessa!

Rouva V.,

Kiitos, että annoit meille mahdollisuuden hoitaa fluffineja. Otamme palvelumme vakavasti ja asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Olemme pahoillamme, ettemme kommunikoineet palvelun loppuun saattamiseen tarvittavan ajan. Tulevaisuudessa siirrymme odotuksesi läpi paljon perusteellisemmin, jotta voimme ylittää ne.

Jokainen näytetoiminta antaa Sallylle käydä julkisen keskustelun onnettoman asiakkaan kanssa. Kuten kaikissa erilaisissa mielipiteissä, on aina ratkaisevan tärkeää tunnistaa, miten toinen henkilö tuntee ja ilmoittaa sitten näkökulmasi ja tarjota ratkaisu. Loppujen lopuksi huomenna on toinen päivä, ja tänään onneton asiakas on tilaisuus avata vuoropuhelu, joka voi muuttaa heidät suurimmaksi puolustajasi. Se on kaikki sanassa. ✂

Kaikki yhteensä

20

Osakkeet

16

0 –

4

0 –

0 –

Mainokset

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *