Mary Oquendon meneminen yksin

30. lokakuuta 2017
Vuonna 2001, heti kun tyttäreni hyväksyttiin Yaleen ($$$$), päätin jättää yritystyöni ja laittaa talletuksen mobiili -hoito -autoon. Kuusi kuukautta myöhemmin olin liiketoiminnassa itselleni. Se ei ollut helppoa, mutta valmistelu oli avainasemassa.

Ensimmäinen askel, jonka otin, oli ottaa yhteyttä paikallisiin pisteet. (www.score.org) Pistemäärä tai eläkkeellä olevien johtajien palvelu- tai palvelujoukko on ilmainen palvelu, joka tarjoaa mentorointia sekä resursseja orastavalle yrittäjälle. Sen jälkeen paikallinen kauppakamarini tarjosi sarjan yrityksen perustamisesta. Suuri osa alkuperäisistä neuvoista on nyt yhtä arvokasta kuin silloin.

Olinko valmis lähtemään yksin?

Jo ennen kuin tein sen tapaamistoimistoon, minulle annettiin kotitehtäviä. Tehtäväni oli tehdä SWOT -analyysi. SWOT tarkoittaa vahvuuksia, heikkouksia, mahdollisuuksia ja uhkia.
Mainokset

Tämä on helppo harjoitus. Ota paperi ja jaa se neljään osaan. Jokainen neliö on merkitty vahvuus, heikkous, mahdollisuus ja uhat.

Vahvuudet

Missä olet hyvä? Onko sinulla tietoalue, joka houkuttelee asiakkaita? Tähän voi kuulua erikoisverhoilut, käden strippaus, kissat tai erityistarpeiden lemmikkieläinten käsittely. Etkö ole varma, mitkä vahvat puvut ovat? Kysy nykyisiltä asiakkailtasi, mitä he rakastavat sinusta. Markkinointistrategiaani hyödyntää hoitovahvuuksiani.

Mitä liiketoimintataitoja sinulla on? Ne ovat yhtä tärkeitä kuin hoitokykysi. Oletko sosiaalisen median taitava, rakkaus kirjanpito vai olet hyvin organisoitu, vain muutamia? Kirjoita ne kaikki, koska mikään ei ole merkityksetöntä.

Heikkous

Tämä voi olla jotain, johon tarvitset apua tai yksinkertaisesti et halua tehdä. Vihaan kirjanpitoa ja kärsin siitä. Jos jätetään minuun, en koskaan arkistoi verojani. Olen myös järjestämätön. Heikkouksiin on puututtava. Jos ei, niistä voi tulla uhkaa. Palkan kirjanpitäjän ja luotan siihen luetteloihin ja muihin organisaatiomateriaaleihin yritykseni johtamiseen.

Alussa heikkouteni ylittivät huomattavasti vahvuuteni. Mutta voit muuttaa kaikki heikkoudet vahvuuksiin koulutuksella ja omistautumisella. Vahvuusosasto ylittää nyt heikkouteni.

Mahdollisuudet

Tarjoaako paikallinen kauppakamari ilmaisia yritystunteja? Ehkä kadun kauppa ajattelee myyvänsä liiketoimintansa tai saat myytävänä olevaan mobiili -hoitavan pakettiauton, kun se lähetetään. Mahdollisuudet vaativat sinua kiinnittämään huomiota ja toimimaan heihin. Jos luulet liian kauan, se voi ohittaa sinut. Tällaisten mahdollisuuksien hyödyntämiseksi sinun on oltava valmis toimimaan mahdollisimman pian. En kirjoita tätä saraketta Groomeriin Groomerille, ellei en ole vastannut blogin kirjoittajien kutsumiseen osoitteessa letgroomer.com

Uhkia

Tämä ei ole vain huolissaan kilpailusta. Mitä heikkouksia olet jättänyt ratkaisematta, jotka nyt vaikuttavat negatiivisesti yritykseesi? Onko vyöhykkeelle tapahtunut muutoksia, jotka voivat vaikuttaa tulokseesi? Ovatko yrityksesi tilot koodiin vai odottaako tulipalo tapahtuvan? Entä laiminlyödyt korjaukset kauppaan tai pakettiautoon? Kaikkien mahdollisten uhkien yksityiskohdat voivat auttaa vähentämään niiden vaikutuksia, koska se antaa sinulle aikaa käsitellä näitä kysymyksiä.

SWOT -analyysi on hyvä tapa nähdä kuinka valmis olet tai jos tarvitset työskennellä joidenkin taitojen parissa. Suunnittelen SWOT -analyysini joka vuosi, koska tämä on nestemäinen asiakirja. Olosuhteet voivat muuttua vuodesta toiseen, ja SWOT -analyysi voi auttaa sinua navigoimaan niitä.

Tuo harppaus on enemmän

Yksi asia, jota haluaisin varoittaa, on se, että odotetaan “täydellistä” aikaa tai odotat, kunnes “täydellistä” tiettyä taitoa ei ole. Suurin osa siitä, mitä opit yrityksen omistajana, on yrityksen omistaja. Jos odotat sitä täydellisyyttä, et koskaan avaa oviasi.

On hienoa saada ystävien ja perheen emotionaalista tukea, kun teet elämää muuttavia päätöksiä, mutta todellisuus on, että se ei aina ole. Menestyvä yrityksen omistaja on mielentila. Tietäen, että olet valmistautunut ja voit osoittaa sen kirjallisilla liiketoimintasuunnitelmilla ja muilla asiakirjoilla, voi pitää naysayerit loitolla ja tarjota suunnitelman yrityksen pitämiseksi tiellä. Mieheni vannoo nyt, että hän tiesi aina menestyväni ja minulla oli aina selkäni. Vedin lihaksen nauraen siitä.

Verkottuminen sosiaalisen median, paikallisten yritysryhmien ja jopa tapaamisten kautta voi tarjota emotionaalista tukea ja arvokasta yritysneuvontaa.

Ainoa vakio on muutos. En voi arvioida jatkokoulutuksen voimaa. Ainakin tusina suuria ja pieniä lemmikkieläinteollisuuden messuja on vuosittain, täynnä koulutusmahdollisuuksia sekä ensin uusien laitteiden ja tuotteiden tarkastelua. Useimmat messut tarjoavat ilmaisia rodun esittelyjä, joita alan johtajat opettavat, ja kykenevät katsomaan maailman parhaimmista groomereista kilpailuvaiheessa. Älä jätä huomiotta vähittäiskaupan näyttelyä, koska se on kevyt hoito. Vähittäiskaupan osoittaminen tarjoaa arvokasta yrityskoulutusta ja nähdä uusia suuntauksia ennen kuin niistä tulee suuntauksia.

Etkö voi tehdä messua?Aiheesta riippumatta joku opettaa online -työpajaa. Verkkoseminaarit ovat kätevä, kustannustehokas tapa jatkaa koulutustasi. Suurin osa henkilökohtaisista koulutuskuluistani on webinaareja. Suurin osa tallennetaan ja sitä voidaan katsella monta kertaa.

Täällä olen 15 vuotta myöhemmin ja toisella pakettiautollani. Se on ollut upea matka, jossa on monia kuoppia tien varrella, mutta en muuttaisi mitään. Oman yrityksen omistaminen on ollut parasta mitä olen tehnyt itselleni. ✂

Kaikki yhteensä

3

Osakkeet

3

0 –

0 –

0 –

0 –

Mainokset

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *