Pidän valtavista koirista

, kirjoittanut Bonnie Wonders – Trent
10. helmikuuta 2014

Epäilemättä yksi Lou’n kaikkien aikojen suosituimmista lauseista on ”pidän valtavista koirista”. Hän toteaa tämän saapuessaan, tarkastellaan pitkään päivän tapaamisia ja näkee, että valtavien koirien tulossa on enemmistö. Ennenajan mukaan merkitsen paljon enemmän kuin yksi. Nähdessään kaksi, hän huokaisee; Kolme saa hänet ravistamaan päätään. Paljon enemmän kuin viisi saa hänet ravistamaan minua.

Vaikka hän pitää valtavista koirista niin pitkälle, että omistavat, lentäminen ja heidän kanssaan leikkivät, se on melko paljon siellä, missä se loppuu. Kun se koskee uimista ja kuivumista, hän on piikki, ei niin, että voin syyttää häntä.

Amme on yksi kehitetty erityisesti koirille. Ramppitoiminto on hieno … 80% ajasta. Se on pysyvä 20%, jonka kanssa Louilla on ongelma. Kun nämä 100+ pounderia valitsevat, etteivät he mieluummin nouse kaltevuuteen, voi olla haittaa laittaa se lievästi. Viimeisen keinon menetelmä on vauva, kerjäämisen ja lahjoittamisen (missään nimessä) eivät toimi. Tyypillisesti Lou on “pull-ee”, samoin kuin minä “push-ee”. Vaikein osa on estää koiran kääntymästä kylpyammeessa pakoon alaspäin, että he eivät “ole menetelmää helvettiä” nousevan – kaikki tämän yrittäessään liu’uttaa ovea kylpyn aukkoon. Kun saamme ne viimeiseksi turvaamaan, tarjoamme heti toisillemme korkean viiden.

Kun olen tahattomasti haistanut Lou: ta, kun hän kääntyi sivuttain unohtaen tarjota kätensä rituaalille. Hän teki sen vain kerran. Nyt hän laittaa vanhan käden vapaasti … tai ankkoja.

Suurin osa isoista koirista valitsee varhain, minkä menetelmän he haluavat käsitellä kylpyammeessa. Paikalla he ovat harvoin erittäin innokkaita kääntämään toisen menetelmän hänen pesemiseksi ja kuivaamaan vastakkaisen puolensa. Hän nostetaan … hän on. Hän pyytää … hän houkuttelee. Hän morisee … hän huokaisee. Viime kädessä hän lopulta huutaa apuani, varsinkin kun he päättävät makaamaan ja eivät ollenkaan siirtämään.

Juuri viime viikolla hän ampui itsensä parhaiten otsatukkaisilla suurella anaali -nestevirralla todella suurelta koiralta – tosiasiallisesti otsatukka ja lasit. Hän vain tuskin kosketti koiran takapäätä, samoin kuin sieltä ajautuneita tavaroita, kuten Apollo 11. Koko tämän ajan ympäri ja ei vieläkään pysty ihanteellisesti tavoitteenaan, kun hän tekee korkean koiran. Hän takertui koko päivän, vaikka hän pesi otsatukansa melko voimakkaalla shampoolla. Todellakin oli pysyvä voima, se tapahtui. Hän lopulta antautui antamaan minulle ruiskuttaa hänet skunk-ruiskutetuilla tavaroilla. Minun pitäisi todennäköisesti pitää paljon enemmän näitä juttuja käsillä.

Lou on usein mentävä ruokakauppaan poistuttuaan kaupasta, samoin kuin hän on yleensä lähellä tippuvaa märkä. Hän vihaa kumimaisia uima -esiliinoja ja haluaa vain käyttää nailonhoitotakkeja. Me kaikki ymmärrämme tarkalleen, kuinka hyvin niillä on niin paljon kuin pitää sinut kuivana. En usko, että olen koskaan nähnyt kenenkään paljon taipumusta iholle kastelulle kuin hän on. Hän ei ole koskaan tarttunut taidetta tarttua valtavaan koiran kaulaan juuri ennen sitä ravistaen vettä paikan ympärillä. Olen yrittänyt ohjata häntä, riippumatta siitä, kuinka lukuisia luentoja ja esikäsittelyvaroituksia tarjoan hänelle, se kuuluu aina kuuroille korville. Usein voin olla 15 metrin päässä, samoin kuin jopa roiskeita. Ymmärrän, että hän saa jollit kuulemaan minua huutavan veden pitämisestä huoneen puolella. Hän saa lattian märkä, korkea kaapin märän vieressä, puhelin, yksisuuntainen peili, katto sekä yläpään hyllyt sekä usein koiran, joka minulla on hoitopöydälläni märkä. Hänen polkuaan ei todellakaan ole paljon.

Et voi kuvata suds-määrää, joka päätyi ilmassa, kun hän kytkeytyy suuren nopeuden kuivausrumpuun ennen kuin ne huuhdellaan viemäriin. Meillä molemmilla on melko johdonmukaisesti päätämme koristeltu valtavilla vaahtojoukkoilla. Tätä tavaraa liukenee pysyvästi, kun se laskeutuu. On suorastaan kiusallista mennä ulos ja odottaa asiakkaita, kun tunnustat, että sinulla on yksisarvinen torvi, joka tarttuu pään takaosaan.

Sitten siellä on kaikki vanhat supervaikutteiset hiukset, joista tulee sykloninen, kun hän alkaa kuivua. Hän on peitetty sen kanssa ja päätyy aina hakkeroimaan hiuspalloja siihen mennessä, kun hän on valmis. Hänellä on tummanruskeat hiukset, samoin kuin kun hän kuivaa vaaleanvärisen koiran, hän saa tämän hämähäkkien verkkokehän näköisen asian, joka tapahtuu päänsä ympärillä. Nämä ovat päivät, jolloin houkutteleva postimies työskentelee. Hänellä on aina todella ilmaista asiaa ilmoittaa hänelle, kun hän seisoo siellä tippumassa märkällä hänen todella “viileän” kampauksensa kanssa, kun hän pudottaa postin. Hymyilen vain, kun liu’utan pitkän lattian sauvan Clipper Vac -letkuun. Saavuin muutaman metrin päässä imeäkseen valkoiset hiukset hänen päätään hänen puolestaan. Teen mitä voin… olen hyödyllinen.

En osaa kertoa sinulle, kuinka useita kertoja Lou nostaa kylpynä ovesta, valmis ottamaan koiran ulos, samoin kuin se on kuin etuosa ja keskittyä istuimella onlissaNe sarjakuva. Heti kun hän estäisi hoitavan silmukan kiskolta, olen nähnyt hänen pyörivän kuin Tasmanian paholainen, kun koiran on harppaus rampille. Siellä menee huono bit -ystäväni, joka näyttää aivan ensimmäistä kertaa hiihtäjältä, kun hän piiskaa minua ohi ja saa epämiellyttävästi heiluttamaan oventubia vasten, kun koiran on vaikea parhaiten hoitotilan ovesta. ”Pidän valtavista koirista … pidän valtavista koirista …” Kuulen, että näen hänen lentävän takaisin oviaukon ohi. Tiedät, on totta, että vanhetessasi mustelmia paljon helpommin. Löydän melko vähän tehtävässäni vain katsomalla joskus.

Juuri tänään, itse asiassa meillä oli kuusi valtavaa koiraa sekoitettuna pienempiin. Melko tyypillinen valtavan koiranpäivänä, Lou oli suurin osa aiemmin mainituista esiintymisohjelman aikana. Yksi viimeisimmistä koirista oli valtava laboratorio nimeltä “Timber”. Hän on kaunis koiran raaka. Makea, rakastava, poikkeuksellisen vahva ja tyyppi muistuttaa sinua “duh, minkä menetelmän hän meni, mihin menetelmään hän meni?” Koiran tyyppi.

Lou samoin kuin laitin valtavan miehen hoitopöydälle, samoin kuin kiinnitin hänet hoitovarteen. Asiakas käveli sisään, samoin kuin Lou meni huolehtimaan hänestä. Kun valitsin takajalan leikata hiukset hänen tyynynsä alle, hän yhtäkkiä alkoi pissata kaikkialla, samoin kuin minä tarkoitan kaikkialla. Joten siellä olen, koiranjalka kädessä, samoin kuin hän ruiskuttaa virtsaa kaksi jalkaa itsensä edessä lattian ja pöydän ympärillä. Huusin Loulle, kun se alkoi juoksua taaksepäin pöydällä ja kohti koiran jalkoja. Hän tuli juoksemiseen ja tarttui paperipyyhkeen rullaan, joka oli ulottuvillani. ”Hanki kuivauspyyhkeitä”, huijasin häntä. Hän heitti minulle pari keltaista absorboijaa. Lupaan, että jos minulla olisi ollut vaatekappaleen ulottuvilla, olisin myös käyttänyt sitä. Asia näytti vain jatkavan suoratoistoa ikuisesti.

Lopuksi se päättyi, ja minulla oli pikemminkin sotku siivoamaan. Virtsa oli jopa mennyt hoitopöydän pleksilasien alle samoin kuin lasin ja pöytäkehyksen välillä. Sieltä oli käytännössä mahdotonta päästä pois, mutta onnistuimme.

Lou jälleen lähti pintaan odottamassa asiakastaan. Palasin takaisin hiusten leikkaamiseen koiran takajalkojen alle. Sitten siirryin etujalaan, samoin kuin sitten lämmin virta, joka lyö minua Smockin vasemman hihan alla. Wood ampui jälleen, samoin kuin olin suorassa tulipalossa. “Lou!” Minä huusin.

“Pyhä lehmä!” Kuulin hänen valtionsa, kun hän meni huoneeseen, käytännössä juoksemassa. Koska kaikki tämä tapahtui, Lou vain pysähtyi samoin kuin mikään ei kuitenkaan katsonut minua.

“MITÄ?” Kysyin seisoessani siellä tippumassa. Puu valmistui vihdoin.

“Mietin vain, mitä uskot parhaiten parhaiten”, hän totesi, että hän puhkesi naurusta.

Katsoin häntä sekunnin ajan … ”Pidän valtavista koirista”, totesin hiljaa. “Pidän valtavista koirista …”

Kaikki yhteensä

8

Osakkeet

8

0 –

0 –

0 –

0 –

Mainokset

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *