Mews ja Nips: Adopt-a-cat-kuukausi pandemian

aikana yksi tämän pandemian harvoista hopeavuorista on ollut, että lemmikkieläinten adoptiot ja edut ovat tehneet valtavasti, kun ihmiset oleskelevat kotona, joissakin tapauksissa jopa puhdistavat Jotkut turvakotit. Mutta jopa tehostettujen adoptioiden avulla on vielä paljon kissoja, jotka odottavat heidän ikuisesti koteja. Kesäkuu on yleensä adopt-a-kissan kuukausi. Vaikka joidenkin osavaltioiden turvakotit avautuvat hitaasti uudelleen ja alkavat uudelleen henkilökohtaisesti adoptioita, toiset tekevät silti vain virtuaalisia adoptioita. Tarkista paikallisesta turvakodistasi, jos ajattelet adoptiota, mutta älä anna ajatuksen adoptoida kissan pääasiassa estää sinua harkitsemasta sitä. Vieraile Vergessä saadaksesi yksityiskohtaisen viestin lemmikin omaksumisesta olennaisesti ja turvallisesti. Lue paljon enemmän virtuaalisista adoptioista, lue äskettäinen ominaisuus siitä, kuinka One Washington DC: n alueellinen pelastusryhmä hoitaa onnistuneesti kontaktittomia adoptioita.

Jos unohdat jonkin tämän viikon tietoisessa kissassa esitetyistä tarinoista, tässä on yhteenveto: sunnuntaina keskustelimme satunnaisen sulamisen eduista maanantaina tutkimme, voidaanko kissoja opettaa lap -kissoiksi, tiistaina, tiistaina, Tutkimme maagista MEOWNICORN -tunnelia keskiviikkona ja jaoimme muiston ajasta, jolloin Ruby putosi jääkaapista, torstaina tutkimme Airmax 8L: n ilmanpuhdistajaa Okei, ja perjantaina tutkimme tulevaa kuinka ottaa mahtavia valokuvia kissat.

Kuka tarvitsee ihmisen kytkeäkseen hanan päälle, kun voit selvittää, kuinka vesijäähdytin!

Hyvää viikonloppua!

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Mews ja Nips: Pet -adoptiot ja edistykset ovat ylöspäin pandemian aikana

Mews ja Nips: Tällä pandemiakissalla oli salaisuus

Mews ja Nips: Kissat saattavat olla paljon helläisempiä pandemian ansiosta

«Peekaboo Cat Wall Hook -voittajat
Eläinlääketieteen vierailut pandemian aikana: mitä odottaa ja kuinka tehdä niistä vähemmän stressaavia kissallesi ja sinulle »

3 kommenttia Mews and Nips: Adopt-a-kissan kuukausi pandemian aikana

Stephen sanoo:

10. lokakuuta 2020 klo 14.01

Täällä annetut tiedot eivät todellakaan olleet totta N. J .: lle. Tässä otettiin kissat häkeihin ja laittaa ne edistyksiin eikä ota enää. Tämän todentaminen löytyy N J: stä. Com -artikkeli ”Se on valaistu ja melkein tyhjät häkit … … mikä asiakirjaa kuinka St. Hubert’s, valtion suurimman yksityisen turvakodin oli käsiteltävä vapaaehtoisten menetyksiä ja muita ongelmia. Tämän sivun linkki siirtyy toiseen NJ .com -viestiin siitä, kuinka kovasti osuminen kissan pelastamiseen sisälsi sen, mitä St. Hubert teki.

Vastaa

Patty sanoo:

20. kesäkuuta 2020 klo 15.59

Milloin adoptoit toisen kissan Ingridin? Olen varma, että Ruby ei välittäisi. Olet niin loistava äiti; Jokainen kissa olisi niin onnekas, että valitsit sinut. Toivon, että sydämesi paranee pian ja voimme kaikki onnitella sinua uudesta kotikaveristasi.

Vastaa

Janine sanoo:

20. kesäkuuta 2020 klo 7.28

Tämä viesti sai minut tarkistamaan kissat jälleen turvakodessani. Heillä on varmasti paljon siellä. Toivon, että mieheni antaisi minulle toisen. ?

Vastaa

Jätä vastaus Peruuta vastaus
Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *
Kommentti *
Nimi *

Sähköposti *

Jättämällä kommentti, olet samaa mieltä tämän verkkosivuston tietojen keräämisestä
Tietosuojakäytäntö.
*

Ilmoita minulle seurannan kommentit sähköpostitse. Voit myös tilata kommentoimatta.

Δ

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *