Se on hiuksia, ei sodankäynti: Michelle Knowles -yrityksen

pohjamaali
29. kesäkuuta 2018
Monia väärinkäsityksiä on siitä, kuinka, missä ja miksi lemmikkimme vuodattivat ja mitä me groomerina voimme tehdä siihen. Markkinoilla on lukuisia tuotteita käsitellä tätä todellista asiaa, mutta silti niin lukuisia kysymyksiä siitä, mikä on paras ja jos ne todella edes toimivat.

Tässä on jonkin verran perustietoa, jotta voit asettua itseäsi etsiessäsi tuotteita, tekniikoita ja auttamalla asiakkaitasi valitsemaan parranajojen siirtämisen.

Milloin irtoaminen tapahtuu

Kausiluonteinen irtoaminen tapahtuu päivitysten ympärillä, jotka ovat kesä- ja 21. joulukuuta. Näin tapahtuu, koska lemmikkieläinten havaitsema valon määrä ja lämpötilan vaihtelut kertovat keholle, että uusi kausi on matkalla ja tarvitaan kevyempi tai raskaampi turkki. Viljaus alkaa tyypillisesti eläimen takana ja toimii tiensä eteen ostamaan tärkeitä elimiä pidempään.

Viljaaminen on paljon ilmeistä lyhyissä päällystetyissä, luonnollisissa päällystetyissä tai kaksoispäällystetyissä roduissa, mutta jokainen nisäkkäiden maaston leviää samalla tavalla. Vuoden kierroksen irtoamista on vielä odotettavissa, mutta sen pitäisi olla minimaalinen ja hallittavissa.
Mainokset

Jos eläimen irtoaminen on raskasta sesongin ulkopuolella, ongelma voi olla taustalla ja eläinlääkärin vierailu on kunnossa. On olemassa lukuisia ongelmia ja sairauksia, jotka voivat aiheuttaa hiusten putoamisen, tulla ohuiksi tai jopa lopettaa kasvamisen yhdessä, joten näiden mahdollisuuksien poistaminen on ensisijainen tavoite.

Turkin ja ihon tarpeet

Takit tulevat tarpeita, paikallisesti puhuen. Karvattomasta pitkään turkkiin ja kaiken välillä kaikki nahat tarvitsevat öljyjä, mineraaleja ja jonkinlaista keratiinia tai kollageenia ravitsemiseksi, turvaamiseksi ja hiusten halkeamien täyttämiseksi ja ihon suojakerroksen säilyttämiseksi. Lukuisat takit, jotka katoavat, ovat yksinkertaisesti ehtyneet ja ne voivat olla hyvin kuivuneet.

Lyhyet takit tarvitsevat eniten öljyä ja ovat tyypillisesti erittäin ”leikatut” koko ajan. Nämä koirat voivat hyötyä viikoittaisista öljykiitoista, varsinkin jos ne ovat rotu, jonka väitetään olevan vedessä. Hydraatio on välttämätön tämän tyyppisen turkin pitämiselle liiallisesta irtoamisesta.

Kaksinkertaiset päällystetyt eläimet tarvitsevat suuria määriä mineraaleja, pienen määrän öljyä ja pienen keratiinin hoitamisrutiinissa, jotta takki on oikein irrotettu.

Pitkät takit ovat herkkiä ja vaativat erittäin kevyen keratiinin tai kollageenin pitämään hiuksensa hydratoituneina päihin. Sekameitä rotuja voidaan hoitaa kuten rotu, jota monet muistuttavat. Kuivuus voi jäljitellä irtoamista, koska karvat voivat olla hyvin hauraita ja murtuvat yksinkertaisesti sen sijaan, että putoaminen, koska se on heidän elinkaarensa loppu.

Välttämättömät perusteet hyvään de -sheediin

De – Shadding Kun turkki on erittäin kuiva tai kun se on kausi, on helppo tekniikka hallita. Kaada tai harjaa kaikki löysät hiukset ja/tai takkisarjat, jotka tulevat helposti ennen kylvyä. Kolme uimavaihetta ovat seuraavat:

1. Hydraatti – Käytä laadukkaan hoitoaineen, keratiinin tai kollageenituotteen. Märkä lemmikki ensin alas ja levitä laimennettu seos turkkiin ja hieronta kaivoon. Tämä vaihe “täyttää” karvat niin, että “vyöruusu” makaa tasaisesti hiusakselia vasten. Anna istua muutama minuutti tai tarpeeksi kauan laulaaksesi kappaleen, huuhtele sitten.

2. Puhdista – proteiini -shampoo toimii parhaiten tähän vaiheeseen, kun se ravitsee ihoa ja täyttää hiuskuulun edelleen puhdistuksen aikana. Laula toinen kappale sitten huuhtele hyvin. Mikä tahansa turkkiin jätetty pinta -aktiivinen aine häiritsee kynsinauhan sulkemista, joten huuhtele erittäin hyvin tässä vaiheessa.

3. Hydraatti – käyttämällä samaa hoitoainetta tai valitsemasi viimeistelyainetta (tämä voi sisältää ylimääräisiä öljyjä lyhyille takkeille, luonnollisten takkien mineraalit ja pitkien takkien keratiini), levitä seos viimeisenä vaiheessa. Tämä on paras aika käyttää kampaa tai harjaa tuotteen varovasti turkkiin. Huomaat, että tässä vaiheessa paljon löysät hiukset erottuvat pääkerroksesta. Huuhtele hyvin ja kuiva tai tyyli kuten tavallisesti.

Suojaa keuhkojasi

Tämä menetelmä on erittäin lempeä lemmikkieläimelle – vaikka se lisää vähän ylimääräistä aikaa, mutta tekniikan todellinen arvo on, että se on tehokas ja se pitää monet löysät hiukset ilmasta ja kallisarvoisista keuhkoistasi. Siivous on hiukan yksinkertaisempaa, koska se pitää suurimman osan kylpyammeiden märien märien kohokuvien kuolleista hiuksista, jotka ovat helposti kaapissa ja heitetään roskakoriin.

Tässä vaiheessa annan tyypillisesti lemmikkieläinten levätä pitoalueen tai kennelin kylvystä, jossa he ovat täysin vapaasti hieroa itseään pyyhkeillä. Sitten saan ne ulos ja kampaan löysät hiukset ulos, kun ne ovat vielä vähän kosteita ja sitten fluffia tai kuivia tietyn lemmikin tarpeista riippuen.

Asiakkaiden aseistaminen tiedossa

Kun myyt DE -SHED -palvelua, varmista, että sinulla on esitteen tai moniste asiakkaillesi, jotta he tietävät tekemäsi ylimääräisen ponnistelun ja he ymmärtävät, miksi prosessi vie vähän kauemmin, samoin kuin miksi se maksaa vähän enemmän. Rakastan nähdä ligHT jatkuu, kun he ymmärtävät, miksi koiran leviää ensinnäkin ja että tiedät – miten todella vaikuttaa.

Tämän perustekniikan parantamiseksi oppiminen on rakentanut kylpy- ja harja -asiakaskunnilleni valtavasti. Kokeile tätä menetelmää ja katso itse! ✂

Kaikki yhteensä

62

Osakkeet

62

0 –

0 –

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *