PET -bloggaajat Journey II – Seikkailu jatkuu

Tämä viesti voi koostua tytäryhtiölinkeistä. Saatamme ansaita rahaa tai tuotteita tässä viestissä huomautetuilta yrityksiltä.

Elämä liikkuu melko nopeasti. Jos et pysähdy ja katso ympärillesi kerrallaan, voit unohtaa sen.
Ferris Buellerit on se vuodenaika. Aika pohtia viimeistä vuotta ja odottaa tulevaisuutta. On aika lemmikkieläinbloggaajien matkalle!
Olen juuri lopettanut lemmikkieläinbloggaajien matka 2020 -viestin lukemisen ja minun on sanottava vain … wow! Asiat ovat todella muuttuneet vuodessa.
Perinteitä, joita ylläpitää koko 48 vuoden elämäni, rikkoutuivat tänä vuonna pandemian takia.
Hyvä uutinen on, että jatkamme perinteitämme julkaista lemmikkieläinten bloggaajien Journey (entinen Pet Blogger Challenge) -blogikirjoitus uuden vuoden aloittamiseksi.
Aion pitää tämän vuoden PBJ: n lyhyen ja yksinkertaisen. Jos olet kiinnostunut, tutustu tähän pieneen historian oppituntiin lemmikkieläinten bloggaajien matkan takana.
PET -bloggaajat Journey II
Pet -bloggaajien matka – Jaa seikkailusi
Kaikki lemmikkieläinbloggaajat kutsutaan osallistumaan lemmikkieläinbloggaajien matkalle! Juhlimme vuotta 2020 ja muotoilemme suunnitelmamme tulevalle vuodelle. Merkitse kalenterisi ja kerro kavereillesi … Pet-bloggaajien matka on tulossa 10.-16. Tamm. 2021!
Viime vuoden PBJ oli mahtava, ja 26 bloggaajaa jakoi ideoita, rakentaa suhteita ja tukea toistensa tavoitteita. Epäilemättä tämän vuoden tapahtuma on yhtä suuri, joten älä missaa sitä!
Osallistuminen lemmikkieläinbloggaajien matkalle on helppoa
Julkaise blogissasi viesti 10. tammikuuta – 16. tammikuuta 2021 vastauksilla alla oleviin kysymyksiin.
Julistan vastaukseni Puppyintraining.com -sivustossa 10. tammikuuta 2021 ja sisällytän osallistujien osion, jonka päivitän uusilla osallistujilla päivittäin, kunnes lähden lähetyksiä 16. tammikuuta 2021 klo 11.59 PST.
Kun olet julkaissut viestisi, tutustu viestiin ja lisää linkkisi (plus nokkela vastaus) kommenttiosaan, jotta voin päivittää osallistujien osion viestini päärungossa.
Varmista lopuksi, että tutustu muihin lemmikkieläinbloggaajien matkalla ja jätä kommentteja jakamaan viisautesi ja rohkaisun.

Liity mukaan 10. tammikuuta 2021 vastaamaan seuraaviin blogisi kysymyksiin:
Milloin aloit blogisi ja mistä kirjoitat tällä hetkellä blogiisi?
Nimeä yksi asia blogistasi tai yksi blogin tavoite, jonka olet saavuttanut vuonna 2020, joka teki sinusta paljon ylpeitä.
Mikä vuoden 2020 artikkelistasi oli paljon suosittua yleisösi keskuudessa? Miksi luulet, että se menee niin hyvin?
Mikä oli suurin blogging -haaste, jonka kohtasit vuonna 2020, ja miten käsittelet sitä?
Kerro meille yksi asia, jonka olet oppinut vuonna 2020, joka voi auttaa meitä kaikista paremmiksi bloggaajiksi.
Mitkä ovat kolme parasta tavoitettasi vuodelle 2021?
Missä parhaassa maailmassa näet itsesi ja blogisi yhden vuoden kuluttua?
Jos sinulla olisi 1000 dollaria kuluttaa blogiisi, kuinka kulutat sen?
Mikä on yksi taito, jonka haluat oppia tai parantaa vuonna 2021?
Jos voisit kysyä lemmikkieläinten bloggaamisesta yhteisöltä yhdellä haasteella, joka sinulla on blogisi kanssa, mikä se olisi?

Tämä on aika katsoa takaisin saavutuksiisi kuluneen vuoden aikana ja odottaa tulevaisuutta.
Vuoden 2021 lemmikkieläinbloggaajien matka on vain muutaman viikon päässä!
Jos tarvitset apua tai sinulla on kysyttävää, tunne ilmaiseksi tavoittaakseni minut tai jätä kommentti alla ja palaan sinuun mahdollisimman pian.
Kerro blogiisi ystävillesi
Pet -bloggaajien matka alkaa 10.10.2021
Tarvitsemme apuasi sanan levittämisessä kaikkiin lemmikkieläinten bloggaamiseen. Paljon enemmän osallistujia meillä on paljon enemmän opimme toisiltamme.
Joten varmista ja levitä sana jakamalla linkki, blogiviesti, PIN- tai sosiaalisen median päivitys.
Parhaat poiminnot pentuillemme
Paras pennun lelu, josta pidämme: caleroos -pentulelu w/ syke- ja lämpöpaketit – paras uusille pentuille. auttaa lievittämään ahdistusta uudessa kodissaan.
Paras lemmikkieläinkoiran pureskelu: Bones & Chews Bully Sticks – kaikki koiranpentumme rakastavat puremaan, nipistä ja pureskelta. Rakastamme kiusaajakeppien käyttöä näiden ei -toivottujen käyttäytymisten ohjaamiseksi.
Parhaat lemmikkieläinkoirien herkut, joista pidämme: hullu lemmikkieläinkoiran juna-herkku-käytämme näitä arvokkaina herkkuina oppaan lemmikkikoiran pentuihimme.
Paras tuore lemmikkieläinkoiran ruoka, josta pidämme: Viljelijän lemmikkikoira – Pari kuukautta sitten aloimme raven tuoretta lemmikkikoiran ruokaa ja hän rakastaa sitä! Hanki 50%: n alennusta viljelijän koiran ensimmäisestä ostamisesta.

Tutustu paljon enemmän suosikkeihimme uuteen koiranpennun tarkistusluetteloon.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *