Ruffin timantti tuottaa Jen Phillipsin hoitamisen ja sitoutumisen kulttuurin

huhtikuu
1. elokuuta 2020
”Menemme jonkun taloon tarjoamaan yhden palvelun. Se on erityistä ”, jakaa Maggie Springer of Diamond Ruffissa.

Tämä näkökulma on kehittänyt kukoistavan yrityskulttuurin sekä täydellisen asiakasliulun hänen mobiililaitteiden hoitotoimenpiteisiin Edmondissa, Oklahomassa.

”Kun se on koiran syntymäpäivä, saamme heille koiran cupcake- ja otamme syntymäpäiväkortin. Kun koiran kulkee, lähetämme sympatiakortin. Noutamme myös puhelimen, kun ihmiset soittavat. Meillä on täysi -ajan toimistohenkilö, joka vastaa puhelimeen joka kerta. Minulle on välttämätöntä, että menemme ylimääräisen mailin. Haluamme ihmisten ymmärtävän, että välitämme ”, Maggie toteaa.

Tämä sitoutuminen välittämiseen alkoi Maggien kanssa omistajana/operaattorina vuonna 2009. ”Löysin liikkuvan lemmikkieläinten hoitamisesta asuessaan itärannikolla. Uskoin, että se oli todella siistiä. ”

Kun hän päätti siirtyä takaisin taloonsa. ”Menin saataville ja ajoi sen takaisin. Se oli 5 × 8. Se oli kuin pelle -auto. ”
Mainokset

Nyt Ruffin Diamondissa on seitsemän mobiili kylpylää sekä 10 henkilöstöä, jotka palvelevat asiakkaita sekä Edmondin, Oklahoman ympäristössä. Maggien aviomies Josh on liittynyt hänen yritykseen. Hän käsittelee asioiden ylläpitoa ja markkinointipuolta, mukaan lukien video, valokuvaus ja sosiaalinen media. Maggie käsittelee yrityksen puolta.

Maggie sanoo: “Tavoitteena on tuottaa sekä positiivisinta ja innovatiivista hoitokokemusta koirille ja omistajalle.”

Tämän tehtävän tyydyttämiseksi hän ymmärtää, että se alkaa omistautuneesta joukkueesta.

Maggien mukaan ”kaikilla timanttien henkilöstöllämme on niin korkea innostus työstään sekä poikkeuksellisilla yritysperiaatteilla ja arvoilla. Tykkään nähdä heidän kasvavan ammatissa ja ihmisinä. Edistämme löytämistä ja tarjoamme heille maksettuja jatkuvia koulutusmahdollisuuksia joka vuosi. Arvostan heidän vaikeasta työstään maksamme myös 50% heidän kuukausittaisesta terveys- ja hyvinvointimaksujen vakuutusmaksuistaan ​​sekä tarjoamme lukuisia etuja, bonuksia sekä etuja. Kun löydät parhaat ihmiset liittymään joukkueeseesi, sinun tulee kohdella heitä kuin helmiä, joita he ovat! ”

Hän sanoo myös: ”Groomers ovat innovatiivisia ihmisiä. Motivoimme heitä menetelmään heidän taidettaan ja jatkamaan heidän koulutustaan. Siellä on aina uusi hiusten leikkaus tai uusi doodle. ”

Maggie kehitti timantin ruffissa verkottamalla muiden kanssa. ”Liityin verkostoitumisryhmiin sekä sidoksissa muiden pienten yritysomistajien naapurustoon aloittaaksesi. Minut oli varattu kokonaan ensimmäisen neljän kuukauden aikana ja laitin kaikki asiakkaat toistuviin tapaamisiin. ”

Hän ei enää keskittyy yrityksen puoleen, mukaan lukien kirjanpidon, hyötyjen koordinointi, HR, palkanlaskenta ja muut tehtävät. ”Valvoin yritystä taataksemme, että olemme kaikki parhaamme kykymme. Verkkon edelleen naapurustossamme ja olen iloinen tukemisesta ja yhteistyöstä muiden pienten yritysten kanssa ”, Maggie toteaa.

Hän on myös omistautunut alueellisille hyväntekeväisyysjärjestöille ja pelastajille. “Olen intohimoinen palvelemaan naapurustoamme ja uskon, että se opettaa sekä lisäämään etiikkaa, myötätuntoa sekä ymmärtäväisyyttä, jota ei voida opettaa luokkahuoneessa.”

Ruffin timantti on tuottanut kontaktivapaan menettelyn kovidin jälkeen. ”Toimistohenkilöstömme hoitaa kaikki asiakasvuorovaikutukset digitaalisesti tai puhelimitse korostaen asiakaspalvelua ja mukavuutta. He tuottavat varauksia, keräävät online -maksuja ja tarkistavat hoito -ohjeet. ”

Groomer -puolella he käyttävät naamareja sekä käsineitä hakeakseen lemmikin suojatulta takapihalta tai laatikosta päästäkseen eroon suorasta ihmisen kontaktista. Liikkuvat kylpylät desinfioidaan jokaisen vierailun jälkeen CDC: n hyväksymällä desinfiointiaineella, joka on osoittautunut tehokkaaksi koronavirusta vastaan.

“Terveys ja turvallisuus ovat aina tärkein prioriteettimme”, Maggie toteaa.

Poista se timantti ruffissa jatkaa yhteisen asettamista mobiililaitteille. ✂️

Kaikki yhteensä

2

Osakkeet

2

0 –

0 –

0 –

0 –

Mainokset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *