Arvostelu ja lahja: Se on Howie Binghamin

scrapbooking -kissan elämä on mennyt kissoille! Se on kissan elämä on interaktiivinen kirja, joka kuvaa kissasi elämää persoonallisuudesta käyttäytymiseen, taustaa sairaushistoriaan, muistoja erityisistä ajoista ja kaikesta niiden välillä.

Tämä kauniisti luotu kirja on järjestetty kolmen renkaan sideaineeseen, joka sisältää sivuja, jotka kirjoittavat henkilökohtaisesta matkastasi kissasi kanssa. Siellä on paikkoja lisätä valokuvia kissastasi, luetella suosikkiruokia ja aktiviteetteja ja paljon muuta. Siellä on osioita kissanhoitajille ja eläinlääkäreille. Kannessa on korttipaikka, joka asettaa suosikkivalokuvan erityisestä kissastasi. Ajattele vauvakirja, mutta kissoille.

Kirjan kertoo Howie, maailman suurin kitty (vaikka olen varma, että kukaan meistä väittää, että kissamme ovat maailman suurin!), Joka löysi ihmisen kirjan takana, L’Ann Bingham, kun hän oli vasta 5 -vuotias viikkoja vanha. He viettivät seuraavat 13 vuotta yhdessä. L’Ann halusi luoda jotain, joka kunnioitti hänen erityistä sitettään Howien kanssa, ja sen avulla muut voisivat tehdä saman kissojensa puolesta.

Yksi asia, joka iski minua, kun lentäin joitain suosikkitoimintoja ja erityistä käyttäytymistä koskevia osioita, oli se, kuinka nopeasti meillä on taipumus unohtaa nämä asiat. Ensimmäisen kissani jälkeen Feebee kuoli kaksitoista vuotta sitten, vietin paljon aikaa kirjoittamalla jokainen asia, jonka muistan hänestä. Vuosikymmentä myöhemmin olen onnellinen, koska kirjoitin läpi lukeminen tuo sitten paljon hymyjä joihinkin omituisiin asioihin, jotka hän teki, jonka olin unohtanut. Tämä kirja olisi loistava tapa nauhoittaa nämä erityiset hetket kissasi elämässä sellaisenaan.

Digitaalisen valokuvauksen aikakaudella tämä viehättävästi havainnollistettu muistomerkki on viehättävä tapa kaapata muistoja paljon konkreettisemmalla tavalla.

Annan kaksi kopiota tästä kirjasta kahdelle onnekas lukijalle.

Jos haluat päästä tähän lahjaan, kerro minulle kommentissa, miksi haluat voittaa sen kissan elämää. Lisämahdollisuuksia voittaa, jaa tämä lahja Facebookissa, Twitter Google+ -palvelussa tai muissa sosiaalisissa verkostoissa ja kerro minulle erillisessä kommentissa, jonka jaoit. Tämä lahja on avoin lukijoille vain Yhdysvalloissa ja Kanadassa, ja päättyy perjantaina 14. joulukuuta.

Katso paljon lisätietoja kirjasta ja ostaaksesi Howieandfriends.com. Löydät myös Howien Facebookista.

Sain kopion tästä kirjasta kirjan publicistilta. Ilmaisen kopion vastaanottaminen ei vaikuttanut arvosteluihini.

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Katsaus ja lahja: Julian kissat: Julia Childin elämä kissojen seurassa

Katsaus ja lahja: Big New Yorkerin kissan kirja

Katsaus: Kissojen sisäinen elämä

«Giveaway: Cat Loverin paketti Bumperpetistä
Kissan soittajan lemmikkieläinten voittaja »

18 kommenttia arvostelusta ja lahjasta: Se on Howie Binghamin kissan elämä

Heather sanoo:

11. joulukuuta 2012 klo 18.41

Tämä on niin loistava idea! Haluaisin voittaa kirjan Ellie Mae O’Catista. ?

Vastaa

Cynthia Southern sanoo:

9. joulukuuta 2012 klo 10.42

Mikä erityinen idea! Minulla ei ole ihmislapsia, enkä ollut koskaan kuullut kissojen “vauvakirjan vastaavasta”. Hyväksyin nuoremman kissani, prinsessa, kalico, kissanpentu ja minulla on digitaalikuvia nykyiseen aikaan saakka. Hän täytti 7 vuotta tänä vuonna. Haluaisin ehdottomasti voittaa tämän. On aika kissojen muistikirjojen kanssa, koska ne ovat myös vauvoja (ja ihmisiä) tai luulevat olevansa. ? Se on kissan elämä kuulostaa loistavalta lahjalta. Olen jakanut Facebookissa ja Twitterissä.

Vastaa

Julie Cresta sanoo:

8. joulukuuta 2012 klo 21.15

Rakastan tätä kirjaa. Romuttaa vanhin kitty Alvin.

Vastaa

Maxwell Faraday & Allie (Tonkin häntä) sanoo:

8. joulukuuta 2012 klo 19.53

Mikä loistava muisto! Äitimme piti tehdä oma, kun hävisimme Rykerin. Tämä on loistava idea.

Vastaa

Julia Williams sanoo:

8. joulukuuta 2012 klo 15.43

Se näyttää suloiselta! Haluaisin voittaa, koska se on vain todella söpö, ja lisäksi, mikä kissan rakastaja ei haluaisi pitää hauskaa tapaa muistaa heidän turkis vauva?

Vastaa

Linda sanoo:

8. joulukuuta 2012 kello 3:51

Minulla on uusi vauva (hän ​​on nyt 8 kuukauden ikäinen) ja rakastan tätä kirjaa hänelle. Kiitos minulta, Mollie ja Louis.

Vastaa

Michelle sanoo:

7. joulukuuta 2012 klo 20.40

Rakastan tätä kirjaa ja tarvitsen sitä todellakin.

Vastaa

Sarah sanoo:

7. joulukuuta 2012 klo 20.08

Haluaisin voittaa tämän kirjan. Kissan ongelmani kuoli vuonna 2004 syöttösolukasvaimesta. Viime vuonna äitini ja minä muistutimme hänestä, ja hän sanoi: “Muista, kun hän tapana päästä tyhjään lintukyltyyn ja nukkumaan?” En voinut muistaa sitä ollenkaan! Hän toi esiin kuvan hänestä siellä ja riittävän varma, hän oli lintujen nukkuma. ? Se on pieniä asioita, joita olisi hienoa muistaa ja katsoa takaisin hellästi sen jälkeen, kun he ovat poissa, ja tämä kirja auttaisi ehdottomasti sen saavuttamisessa!

Vastaa

Lisa Barrett sanoo:

7. joulukuuta 2012 klo 19.49

Mikä erinomainen idea, olla kaikki siistinä yhdessä paikassa. Kiitos thnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *