Koiran rakastaja Opas kesälukemiseksenne

Ahhhhh, kesälukemiseksenne!
Onko mitään paljon ihanampaa kuin lounging ulkona upea kesäiltana hyvän kirjan kädessä? Jos on, en ole löytänyt sitä vielä!
Tänä vuonna olemme nousemassa erityisen kovia, ja halusin keskittyä kirjoja, jotka lisätä paljon arvoa. Sopimuksen ensimmäisenä koskaan, tämä lista ei sisällä mitään romaaneja! kuinka outoa! Kuitenkin on olemassa muistelmateos, joka lukee kuin romaani, joitakin arvokkaita tietokirjallisuutta, ja-luonnollisesti-surmasi lemmikkiystävällisessä lastenkirjoja.
Pitemmittä puheitta, katsotaanpa sukeltaa tänä vuonna koiran rakastaja opas kesälukemiseksenne!
Koska Amazon Associate ansaitsen täyttäviä ostoksia.
Lontoon ykkönen Koira-kävely Agency
Ihanteellinen ranta lukea kääritty muistelmateos! Kun Kate MacDougall lähtee hänen vakaan mutta-unfulfilling työpaikan Sothebyn kävelemään koiraa, äiti ei ole aluksella. Onneksi hänen kumppaninsa on, ja niin hän sukeltaa sisään ja aloittaa koira-kävely virasto. Memoir on tulossa-of-keski-ikä tarina kertoi läpi koirien hän ja hänen työntekijää kuljeskella lähiöissä Lontoossa. Kukin luku kertoo anekdootti noin yksi koirista heidän hoidossaan ja miten ahdinko koiran liittyy Katen kehittyvä tarina. Se on taitavasti, viihdyttävä tarina on paljon herttainen hetkiä. ketään, joka on joskus rakastanut koiran kerron tarinoita Kate kertoo ja kokemukset hän on koirien-omistajineen. Nopea, pörröinen lukea täynnä sydämen, sopii tossing teidän raahata lukea puiston penkillä.
Se ei ole pois vasta heinäkuussa, mutta voit ennakkotilata kopioi täältä!
Griffinin Sydän: Mourning koirallesi Ei anteeksipyyntöjä
Kun lemmikki kuolee, pala sydämesi menee heidän kanssaan. Niille meistä, jotka rakastavat eläimiä, tiedämme kuinka syvä tuskaa niiden kuolema on. Valitettavasti että kipu on yleensä hylätty: ”Hommaa toinen koira!” Tämä kirja yrittää kunnioittaa menettämisen uhalla lemmikki ja tarjoaa lukuisia tarinoita, neuvoja ja lehden ohjeita opastaa sinua sillä tiellä. Olen rehellinen: Tämä kirja ei ole kaikille. Se on vähän Woo paikoin ja preachy toisissa (hän ​​sanoo vain juoda kofeiinitonta jälkeen neljätoista, esimerkiksi, mikä minusta tuntuu ei liity ja jätti minut tunne grouchy koska olen koko CAF kahvia kirjaimellisesti joka päivä kello 2 ja en halua tuomita, että … voi kertoa olen suojeleva kahviani tapa?).
Joka tapauksessa tämä on kaunis opas, joka antaa suostut tuntea, mitä sinun täytyy tuntea, mutta syvä ja kuinka pitkään sinun täytyy tuntea sitä. Ohjeita ovat harkittuja ja jopa jättää tilaa liittää kuvina, joten se voi tulla muistin maalivahdin elämän rakkaimman lemmikki. Luulen myös, jos joku rakastat menettää lemmikki, tämä annetaan lahjaksi voisi olla täydellinen, huomaavainen tapa kertoa heille välität.
Täältä.
Luonnollinen Dog
Jos tämä kirja ei ollut mitään muuta menossa, se olisi silti syytä lisätä hyllyysi varten upeat valokuvat. Kuitenkin se on paljon arvokasta tietoa ton hyödyllisiä vinkkejä. Se on opas luonnon hoitoa ja olin innoissani, että se on noin niin paljon muuta kuin vain ruokaa ja eläinlääkäri käyntiä. Itse asiassa suurin osa kirja sisältää käyttäytyminen, koulutus, turvallisuus, kävely ja paljon muuta. Se käynnistymässä erittäin arvokas osio liikunnan ja seuranta turvallinen toiminta-arvostivat minua yritämme tasapainottamaan Cooperin tarvetta liikuntaan hänen ikääntymisen kehon. Mukana on myös kokonainen luku-jälkipuoliskolla arvo- mielenterveyttä. Se on syvä, perusteellinen, ja laji.
Minulle, joissakin tapauksissa epäröi sukeltaa ”luonnollinen koira” keskusteluissa, koska en rakasta miten keskustelu on (yleensä) keskitetty noin ruokinta. Jos olet ollut jo jonkin aikaa, tiedät en rehuraaka (ja, kyllä, tämä kirja varmasti kannustaa raaka ruokavalio), mutta olin innoissani nähdä painottaa kokonaisvaltaista, täysimittainen tapa lisäämiseen luonnollinen koiran, joka meni paljon, paljon pidemmälle yksinkertaisesti raaka ruokavalio. Henkinen harjoitus lukunsa tekee ostoksen kannattaa! varmasti poimia tämä ylös, jos etsit joitakin lempeä elävät vinkkejä nauttimaan koiran. Suosittelen lämpimästi!
Käytettävissä 6. heinäkuuta ennakkotilaus täällä.
Dogtography A Knock-Your-sukat-Off opas kaappaaminen paras koira Kuvat maapallolla
Osta tämä kirja. Vakavasti. Jos jaat elämän koira, tarvitset tämän oppaan. Se luo edellytykset kaapata upeita, typerä, persoonallisuus täyttämä kuvia rakkaimman koiran. Täynnä arvokkaita vihjeitä ja henkeäsalpaavia kuvia, tämä voisi olla upea sohvapöytä kirja selailla säännöllisesti. Katso?
Joten, yli upea valokuvaus, tässä mitä tekee tämä kirja korvaamatonta: Tällä vinkkejä mukana paljon muutakin kuin perusasiat muotoiluun ja valaistus. Sen sijaan, kirjailija Kaylee Greer kaivautuu kaiken ”dogtographer” tarvitsee tietää, kuten kuinka lukea koiran kehon kieltä, miten valita paikka, miten kaapata ihanteellisissa yksityiskohtaisesti koiran persoonallisuus. Plus, Kirjan sävy on lämmin, ystävällinen, miellyttävä, ja hauska. Saat valokuvauksen oppaan, se aidosti enjoyable lukea!
Täältä.
Lastenkirjat
Buckley Highland Cow & Ralphy Vuohi
Rakastan tarinoita rajat lajien ystävyyssuhteita. He aina minut tuntemaan kuin olisimme kaikki paljon enemmän samanlaisia ​​kuin olemme erilaisia. Tämä tarina-yksi lehmä ja tavoite, joka tulee elinikäisiä ystäviä, sopii laskun täydellisesti. Se näyttää olevan suuntaus näissä pidempään, paljon monimutkaisempaa lasten tarinoita yhdistää valokuvia taidetta, ja tämä kirja ei ole eroa. Sekoitus kuvia ja kuvia, Buckley ja Ralphy ystävyys herää eloon! Se oli söpö, suloinen tarinasi tyytyväinen päättyy.
Yksi huomautus: Violet huusi hänen silmänsä ulos alussa. Toisella sivulla, Buckley Mama on mennyt, kun hän herää (se myytiin), ja se hajosi Violet sydäntä. Se antoi meille puhua noin maatalous ja eläinten pelastamiseen. Että suoneen, takana kirja sisältää paljon resursseja edistää näitä keskusteluja.
Se on saatavilla Amazon ja voit seurata niiden tosielämän seikkailuja Instagram.
Ole kuin muut: Harley tarina
Mielestäni se on tärkeää lapsille oppia, että on olemassa niin monia erilaisia ​​ihmisiä ja eläimiä maailmassa, ja joka ikinen on arvoa. Ei ole väliä mitä, ihmiset ja eläimet on luonnollisen arvon, joka pitäisi kunnioittaa ja juhli. Altistaminen lapseni kaikenlaisia ​​erilaisia ​​ihmisiä ja eläimiä on eräs tärkeimmistä arvoista.
Tämä kirja esittelee lapsille Harley, koira- joka kehittyy diabetes. Siinä Harley mainitsee ystäviä kuin kissa astma, koiran pyörätuolin, ja enemmän. Se on eräänlainen, lempeä tapa osoittaa, että kaikilla näillä eläimillä on arvoa ja rakastetaan syvästi.
Se on saatavilla vain Amazon, ja se on tällä hetkellä täysin ilmaiseksi Kindle Unlimited tilaus.
Haluamme Koira
Tämä kirja. laita se luettelosta, vanhemmat. Punainen, musta ja valkoinen värimaailma vetoaa pieninkään kirjallisuuden vauvoja. Rhyming on söpö ja kysymykset ovat hauskoja. Ja mikä parasta, se on yllätys-kierre päättyy joka oli tyttöni cackling!
Täydellinen lahjaksi! täältä.
Kyllä ei
Oletko lukenut Elisa Cooper vielä? Jos näin ei ole, mitä sinä odotat? Ostimme iso kissa, pieni kissa vuotta sitten paikallisella kirjakauppa, ja se on viehättävä … ihana, todellinen, lohdutonta, liikuttava, kaikki tunteet. Meidän piti laittaa sen syrjään, koska John ja minulla oli niin vaikea lukea sitä yhä.
Kun Cooper tiedottaja kurkotti tämän kanssa, olen hyppäsi tilaisuuteen tarkistaa hänen viimeisin. Ja oi, se on rakas! Se näyttää päivä elämässä koira-ja-kissa paria ja kaikki he saada jopa yhdessä. Rehellisesti? Hän kynnet koiria ja kissoja niin täydellisesti helppoa piirroksia ja muutamia sanoja. Me kaikki rakastetaan tämän kirjan ja nyt lukenut sitä yhä uudestaan ​​ja uudestaan, niin että upouusi selkäranka on murtunut ja sivut curling. Jos nostat mitään muuta tästä luettelosta, saada tämä!
Täältä.
Siellä on se, ystävät: Minun kesälukemiseksenne lista! (Olen myös käsittelyssä joitakin ei-lemmikki kirjoja: Braiding Sweetgrass, suokaa anteeksi ruma Cry, ja valmis tulla kuulluksi istua huipulla minun yöpöytä parasta nyt.)
Mitä luet? Mitä haluat lisätä tähän luetteloon?
Hyvää kesää, ja ilo lukeminen!
Jakaminen on välittämistä!

Tallentaa

Liittyvä
Paras koira kirjat summerWhat on kesän ellei lukemiseen? Se on mielestäni muutenkin! Rakastan viettää kesäyöt patiolla, kirja toisaalta lasi punaviiniä muissa, lauman vietät aikaasi. Että minulle on rauha. Onneksi satuin saamaan kourallinen kirjoja …
07 • 31 • 15in “ja arvostelut”

Elintärkeitä kesä lemmikkiystävällinen lukeminen ListSure, nykypäivän virallisen ensimmäisenä päivänä kesällä, mutta se on ollut kuuma ja kostea täällä viikkoja. Minä rakastan tätä päivää, mutta koska täällä Indianassa olemme läntisen piste itäisen aikavyöhykkeen. Tämä tarkoittaa tässä pisin päivä vuodessa, se on kevyt hyvin …
06 • 20 • 16in “ja arvostelut”

5 koiran kirjoja luettavaksi Tämä SummerHow päätätte mikä kirjoja osto vs. joka lainata kirjastosta? Jos tunnet minut, tiedät haluan Kaikki. . Kirjat. mutta se ei ole hyödyllistä tai edullinen, joten katson kirjaston kirjoja romaaneja tai nopeasti lukee, että olen todennäköisesti ei viitata uudelleen, ja …
05 • 10 • 19 tuumaa “ja arvostelut”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *