Voivatko eläimet saada onteloita?

AddThis Sharing Buttonshare facebookFaceBookFaceBookShare -sivustolle TwittertWittertWittershare PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore3

Ihmisinä tiedämme, ettei ole liian harvinaista, että ihmiset kehittävät onteloita; Entä lemmikkieläimet? Vaikka se on varmasti vähemmän yleistä eläimissä kuin ihmisissä, onteloita voi kehittyä myös lemmikkieläimissä. Onkalot voivat näkyä hampaiden emalissa eroosioina, mikä voi johtaa kipuun ja epämukavuuteen ja hammaslääketieteen rappeutumiseen. Vaikka onteloilla voidaan diagnosoida suora visuaalinen tutkimus, on usein suositeltavaa, että hammasröntgenkuva on myös määritellä hampaan juuren osallistumisen laajuus.

Kuten ihmisten kanssa, lemmikkieläinten ontelot voivat olla täynnä erityyppisiä amalgaameja; Tätä palvelua ei kuitenkaan usein tarjoa yleinen eläinlääkäri, ja siten eläinlääkärin erikoishammaslääkärille tarvitaan usein näiden onteloiden korjaamiseksi.

Onkalon säätämisen jälkeen perusteellista hammashygieniaa rohkaistaan ​​käyttämällä hammastuotteita, kuten CET PET -hammastahna tai CET -hammashuollon huuhtelua, jotta bakteeritaso on alhaalla, ja tartarin kertyminen vähintään. Helmikuu on National Pet Dental Health -kuukausi ja on loistava osoitin ylläpitää lemmikkisi suun terveyttä. Lisätietoja hammaslääketieteellisistä ehdotuksista ja lemmikkipalveluista käy alla olevilla resursseilla:

Viisi parasta merkkiä lemmikkisi kanssa on hammasterveysongelma

Poista lemmikkisi huono hengitys

Lemmikkieläinten hammashoitoopas

Hammaslääketieteellinen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *