[Giveaway] Mikä kutistaa lemmikkisi arvontasi

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumassa FacebookFaceBookFaceBookShare -sivustoon TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore1

Mikä kutistaa lemmikkisi? Jokainen lemmikkieläin naarmuu aika ajoin, mutta äärimmäinen kutina voi kuitenkin olla osoitus ruoasta tai ympäristöpäästöstä. Allergioiden ja intoleranssien ymmärtämisen edistämiseksi 1800PetMeds® tarjoaa kotona lemmikkieläinten intoleranssikokeet 4 onnekkaalle voittajalle.

Kaikki eläimet, kuten suuri naarmu, mutta joillekin kutina voi päätyä suureen ongelmaan. Jos äärimmäinen kutina tekee lemmikkisi kurjaksi, suvaitsemattomuus voi olla taustalla oleva syy. Sijoittavuus on samanlainen kuin allergia, riippumatta siitä, kuinka erilainen lemmikkisi kokee kohtalaisia ​​oireita, jotka eivät ole tappavia, jotka voivat tapahtua tunteja tai jopa muutamia päiviä altistumisen jälkeen.

Lemmikkissäsi voi olla useita suvaitsemattomuuksia melkein mihin tahansa, mukaan lukien heidän ruuan komponentit, kasvit sekä ympäristössä olevat materiaalit tai jopa muut lemmikit. Intoleranssit voivat ilmetä ruoansulatuskysymyksinä, kroonisina korvainfektioina sekä äärimmäisinä kutinaina.

Kuinka kutiseva on yhtä kutiava? Jos lemmikkisi raaputtaa tai nuolee heidän ihoa ylöspäin, kunnes se on raaka ja punainen, jos he menettävät turkista tai jatkuvaa naarmuuntumista on menossa heidän elämänsä nautintoon, se on todennäköisesti paljon enemmän kuin helppo kutina.

Koti-lemmikkieläinten intoleranssitesti 5strandsista on helppo käyttää. Lähetät vain muutaman säikeen lemmikkisi turkista 5strands -laboratorioon käyttämällä ohjeita sekä erityisiä postitustarvikkeita, jotka sisältyvät sarjaan. Sitten lemmikkisi turkista analysoidaan yli 300 tuotetta, mukaan lukien ruokia, säilöntäaineita, kasveja, kankaita ja enemmän. Muutamassa päivässä tulokset lähetetään sinulle sähköpostitse. Voit hyödyntää tuloksia tehdäksesi muutoksia lemmikkisi ruokavaliosuunnitelmaan ja ympäristöön sekä aloittaa keskustelun eläinlääkärisi kanssa lemmikkisi intoleranssien hallinnasta.

Kaikkien lemmikkieläinten vanhemmat kutsutaan menemään mahdollisuuteen voittaa täysin ilmainen lemmikkieläinten intoleranssikoe. 1-800-PetMeds®, joka kutistaa lemmikkisi arvontoja, kestää 1. syyskuuta 2020 30. syyskuuta 2020. Kaikki, jotka saapuvat klo 12.01 itään (“ET”) 1. syyskuuta 2020-30. syyskuuta 2020 klo 11 : 59 PM ET on oikeutettu voittamaan lemmikkieläinten intoleranssitestipakkauksen. Neljä (4) voittajaa vedetään 1. lokakuuta 2020. Sisäänpääsyksesi katso, mikä kutistaa lemmikkisi arvontasi -sivua.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *