Sopimattomat eliminointi kissoissa

addThis Sharing Buttonshare -yrityksessä facebookFaceBookFaceBookShare TwittertWittertWittershare -sivustoon PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore

Kissan talon likaantuminen on yksi yleisimmistä käyttäytymisongelmista, joita nykyään näkyy kissan lääketieteessä, ja valitettavasti se on yksi merkittävimmistä syistä, miksi monet kissan vartijat antavat kissansa paikalliselle turvakodille tai jopa joissain tapauksissa kissojensa lopettamisessa. Tärkein ensimmäinen askel tämän ongelman ratkaisemisessa on varmistaa, että kissan urologisen oireyhtymä (tunnetaan nimellä FUS), ei ole meneillään olevia lääketieteellisiä kysymyksiä. Paikallisen eläinlääkärin toimistossa tulisi suorittaa täydellinen fyysinen tutkimus, virtsanalyysi ja virtsankulttuuri sekä mahdollinen verityö ja röntgenkuvat taudin takaamiseksi.

Kun lääketieteelliset kysymykset on suljettu pois ja ongelmaa pidetään enimmäkseen käyttäytymisessä, se vie hyvin asiakkaan askel askeleelta menetelmän yrittäessään ratkaista tämä raskauttava ongelma, mikä on vielä huonompi useissa kissan kotitalouksissa. Virtsan haju houkuttelee kissaa, joten on elintärkeää, että virtsa poistetaan matosta ja muista lattiasta, huonekaluista ja vuodevaatteista. Joissakin tapauksissa esineen pesu kuumalla vedellä ja valkaisuaineessa on toivottavaa.

Olen löytänyt useita tuotteita arvokkaita hallitsemaan tätä raskauttavaa tilaa kissoissa, joihin monet tyypillisesti liittyvät sopimattomaan virtsaamiseen ja vähemmässä määrin, defekaatioon. Mukavuusvyöhykkeen suihke kissoille ja mukavuusvyöhykkeen pistoke hajottimeen ovat olleet erittäin arvokkaita viipyvän hajujen poistamisessa ja sopimattoman virtsaamisen vähentämisessä. Vaikka lukuisat eläinlääkärit kokeilevat reseptilääkkeitä, kuten amitriptyliini, klomipramiini, prozac, buspar ja valium, muutamia mainitakseni, nämä ovat tyypillisesti tehottomia tai joilla on ei -toivottuja sivuvaikutuksia kokemuksessani.

Vetri-tieteen suun kautta otettavan mielenosoituksen neste on fantastinen luonnollinen suun kautta annettava aine, joka voi auttaa, jos emotionaalinen hätä on mukana. Useissa kissan kotitalouksissa on myös välttämätöntä lisätä ylimääräisiä roskarasiaa, jos mahdollista (yksi paljon enemmän kuin kissojen lukumäärä on ihanteellinen), samoin kuin kokeilla erilaisia ​​pentuetyyppejä. Kovalla työllä ja kärsivällisyydellä tämä raskauttava ongelma voidaan joissain tapauksissa ratkaista. Jos ongelma jatkuu, on olemassa eläinlääketieteen eläinlääketieteen koulutettuja eläinlääkäreitä, joihin eläinlääkärisi voi viitata sinuun.

Virtsatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *