Hyttysten hallinta Ymmärrysviikko: AMCA -ideoita näiden ärsyttävien hyttysten pitämiseksi

neljäs heinäkuu on aivan nurkan takana, mutta kutiava hyttysten puremat saattavat olla jo ongelma naapurustossasi. Kansallisen hyttysten kunniaksi Ymmärrysviikon (25. kesäkuuta-2. heinäkuuta 2017) kunniaksi American Mosquito Management Association (AMCA) on ideoita, jotka auttavat sinua valtion itseluottamusta näiltä ärsyttäviltä verenpoistoilta.

Uima -allas on avoinna ja grillit ovat menossa, mutta kokaa kuitenkin hyttysten jalostuspaikka? Pysyvä vesi ja tummat vaatteet ovat kaksi asiaa, jotka vetävät niihin. AMCA ehdottaa, että ihmiset noudattavat kolmea D: tä pitääkseen hyttyset poissa:

Valuta: Tyhjennä vesisäiliöt vähintään viikossa

Mekko: Käytä pitkät hihat, pitkät housut sekä vaaleat, löysät vaatteet

Puolusta: Käytä asianmukaisesti valtuutettua karkotusta, kuten Deet, Picaridin, IR 3535 tai sitruuna-eucalyptus öljy

Tee nurmikostasi hyttysvapaa vyöhyke: kaikenlaisten renkaiden hävittämällä-renkaat voivat kasvattaa lukemattomia hyttysiä; reikien poraaminen kierrätysastioiden pohjaan; Kattopukujen puhdistaminen; puhdistaa lemmikkieläinten vesiruokia säännöllisesti; lasten lelujen tarkastaminen ja tyhjentäminen; Vuotoisten hanojen korjaaminen; samoin kuin veden muuttaminen lintukylpyissä ainakin viikon aikana. AMCA: n tekninen neuvonantaja Joseph Conlon sanoo: ”Naapureidesi rohkaiseminen samoin pääsemään eroon lähteistä oman asuinkiinteistöjensä kanssa on tärkeää koko yhteisön laajuiselle hallinto-ohjelmalle. Hyttyset tarvitsevat vettä elinkaarensa täyttämiseksi. Jos heidän vesilähteensä poistetaan, niin ovat myös heidän jälkeläiset. ”

Hyttyset ovat paljon enemmän kuin vain haittaa. Heidän puremansa voivat levittää sairauksia, kuten Zika ja Länsi -Niilin virus. ”Meillä on jo hyttyset. Tuomme jatkuvasti heidän kantamistaan ​​sairautta ”, AMCA: n tekninen neuvonantaja Joseph Conlon totesi. “Meidän on oltava valmiita lopettamaan heidän leviämisensä koko kansanterveydellemme ja hyvinvointimaisemamme – samoin kuin tämä tarvitsee turvallisen, tehokkaan, jatkuvan hyttysten hallinnan ja ymmärryksen yhteisössä.”

AMCA korostaa hyttysten välittämistä sairauksia ei vain vaikuta ihmisiin-ne myös tappavat vuosittain monia lintuja, matelijoita, eläimiä ja uhanalaisia ​​tyyppejä. Näiden loisten ymmärtäminen – mukaan lukien koiran sydänmato, itäisen hevosen enkefaliitti (EEE) ja länsimainen hevosen enkefaliitti – on vielä yksi tärkeä osa hyttysten hallintaa, jota suuren yleisön on omaksuttava.

Lähde American Mosquito Management Association

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *