Laki auttaa yhdistämään asevoimien palveluskoirat ammattilaisten kanssa

lainsäädäntö auttaa yhdistämään asevoimien palveluskoirat veteraanien kanssa

Viimeksi päivitetty 8. huhtikuuta 2015 pentuvuoto 1 kommentti
Laki auttaa yhdistämään asevoimien palvelukoirat veteraaniensa kanssa

x

Lemmikkieläimet

0 sekuntia 34 sekuntia

Elää
00:00
00:34
00:34

Viime kuussa Washingtonin lainsäätäjät keskustelivat tarkalleen, kuinka he voivat helpottaa asevoimien palvelukirjojen yhdistämistä ammattilaistensa kanssa Capitol Hillin lehdistötilaisuudessa.

Kun taistelukoira jää eläkkeelle ulkomaille, heille ei tarjota asevoimia, jotka toimittavat kotiin. Monet ammattilaiset eivät voi maksaa niihin liittyvistä kustannuksista eläkkeellä olevan koiran kotiin lähettämiseen. Tällä hetkellä monet ammattilaiset luottavat Yhdysvaltain pelastusorganisaatioiden, kuten Objective K-9 -pelastuksen, avuksi auttaakseen heidän kuljetuksensa maksamista.

American Humane Associationin presidentti ja toimitusjohtaja Robin Ganzert arvioivat, että jokainen Afganistanissa tai Irakissa palveleva koira on pelastanut jopa 200 armeijan palvelushenkilöä.

Hän täsmensi myös, että entiset asevoimat eivät välttämättä yhdistyisi entisten käsittelijöidensä kanssa, samoin kuin paikalla ei ole varmuutta, kun he jäävät eläkkeelle Yhdysvaltain maaperällä. Hänen ryhmänsä haluaa puolustusministeriön varmistavan, että kaikki asevoimien koirat saavat jäädä eläkkeelle Yhdysvalloissa varmistaakseen, että heille annetaan asevoimia, jotka toimitetaan takaisin sotavyöhykkeistään. Sekä ryhmä haluaa varmistaa, että koirien entisille käsittelijöille tarjotaan ensimmäinen mahdollisuus omaksua ne.

“Ratkaisu on melko yksinkertainen, samoin kuin se ei kuluta mitään … antaa heille talon ja siirtyä eläkkeelle Yhdysvaltain maaperällä”, Ganzert sanoi.

Kristin Mauer, joka johtaa objektiivista K-9 Rescue -peliä, joka tarjoaa näille koirille rahallisen ja kuljetusapua, selitti yleisön niille tarkalleen kuinka vahva sidos nämä palvelusmiehet ja naiset ovat asevoimien koiriensa kanssa.

”Muutamassa elämäsi vaarallisimmista ja pelottavimmista ajoista. Sidos päätyi enemmän kuin vain ihmisen kananiinia. Siitä tulee elämää sekä kuolema. ”

Ehdotetut määräykset tekevät Yhdysvaltain hallitukselle laillisen maksaa koirien toimittamisesta takaisin Yhdysvaltoihin, kun he jäävät eläkkeelle ulkomailla. Tällä hetkellä, kun nämä koirat jäävät eläkkeelle Yhdysvaltojen ulkopuolella, heitä ei enää ajatella Yhdysvaltain hallituksen asuinmaksuista, samoin kuin yleensä jätetään.

Vaikka American Humane Association kerää tukea kongressissa, Ganzert totesi, että puolustusministeriö voisi käsitellä ehdotettuja muutoksia hallinnollisesti ilman lainsäädäntövaatimusta.

Suositeltu lukeminen:

Sotilaskoiran yhdistämisvideot – Onko sinulla kudos?

Taputettu Mountiesin viranomaisten koira pysymään RCMP: ssä

Poliisikoirat, joita käytettiin vaikeiden asemien löytämiseen

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *