Scratch Lounge Pro Pack -sarja

Tämä viesti koostuu tytäryhtiölinkeistä*

Kun se liittyy pahviharjoittajiin, se ei parane paljon paremmin kuin Scratch Lounge. Tämä kolmipuolinen raapitsin kestää paljon pidempään kuin muut raaputtajat, koska tyynyjen palautuvan erittäin tiheän hunajakennon rakenne on. Itse asiassa muotoilu on niin ainutlaatuinen, että sille annettiin Yhdysvaltain apuohjelma.

RAAPAUTTAMINEN Ominaisuudet

Alkuperäinen Scratch Lounge on ensimmäinen 3-puolinen kissan raapinta-aine, jota kissasi voi käyttää sekä naarmupylväänä että oleskelutilan, nukkumisen ja unen paikkana

Palautuva pahvi lounge -naarmupöytä

Mittaa noin 21 ″ x 13 ″

Mukana baggie of Catnip

Erittäin tiheä hunajakennon rakenne

Aaltohvi on 100% kierrätettävä ja koostuu haitallisista materiaaleista

Scratch -aulan asettaminen testiin

Scratch Loungen ihmiset lähettivät Allegralle Scratch Lounge Pro Pack -sarjan 9. vuosipäivään – kuinka hienoa se on! Saimme todella ensimmäisen Scratch Loungen viisi vuotta sitten. Sitä käytetään melkein joka päivä, ja sitä pidetään hyvin tuolloin!

Kuten yllä olevasta kuvasta voi nähdä, Allegra oli niin innoissaan, että hän ei halunnut edes odottaa minun riisuvan suojaavan kutistuvan kääreen. Heti kun sain sen käärittynä, hän meni kaupunkiin sen päällä:

Kuten alla olevasta videosta näet, Rubylla on hiukan erilainen tekniikka naarmuuntumiseen:

Sen lisäksi, että olen epäilemättä osuma tyttöjen kanssa, rakastan sitä, että Scratch Lounge on vähemmän sotkuinen kuin muut pahvin naarmuuntimet. Tiheä muotoilu johtaa vähemmän pahviliutaleita, ja korkeat sivut koostuvat hiutaleista, jotka vapautetaan, joten on uskomattoman helppoa pudottaa ne roskakoriin.

Itse asiassa kaikki kolme rakastamme Scratch Loungea niin paljon, että annamme sille halutun hyväksyntälehden.

Scratch Lounge on saatavana Amazonista. Rajoitetun ajan voit myös saada Scratch Lounge Pro Pack -sarjan suoraan Scratch Lounge -sivustolta.

*Tietoinen kissa on Amazon Services LLC Associates -ohjelman, tytäryhtiömainontaohjelman, joka on suunniteltu toimittamaan meille, jotka ansaitsevat palkkioita linkittämällä Amazon.com- ja sidossivustoihin. Tämä osoittaa, että jos päätät ostaa jonkin linkin kautta, saamme pienen palkkion. Levitämme vain sanan tuotteista ja palveluista, joita olemme joko käyttäneet tai käyttäisimme itseämme. Saimme Scratch Loungen valmistajalta. Ilmaisen tuotteen vastaanottaminen ei vaikuttanut arvosteluihini. Kaikki tietoisen kissan arvostelut heijastavat aina vilpitöntä mielipidettäni tai, kuten tapauksen mukaan, Allegra ja Rubyn vilpitön mielipide.

Ingrid -kuningas

Saatat myös pitää:
Uusi Scratch Lounge Classic: Sama loistava raapinta, nyt alhaisemmalla hinnalla

Scratch Lounge Review: Erityinen pahvin raapistin

Big Baby’s Comfy Lounge/Loft ja Scratch’n Slumber Comfort Padlet -voittajat

«Onko siamilaisten kissojen erityiskäyttäytymiselle geneettinen perusta?
Katsaus: Kohtaukset liikkeestä, osa 1 »

15 kommenttia Scratch Lounge Pro Pack -sarjassa

Cheri Collins sanoo:

24. toukokuuta 2019 klo 19.49

Boo (joka jätti minut myöhään vuonna ’17) rakasti aulaa. Hän meni kaupunkiin sen naarmuuntumiseen, varsinkin kun hän oli iloinen jostakin, sitten nukkui siihen. Minun piti korvata keskus useita kertoja, mutta se oli sen arvoista, kun nautin hänestä nauttimasta siitä niin paljon.

Vastaa

Arlene Reksza-Lenz sanoo:

23. toukokuuta 2019 klo 23.01

Tehdäänkö ne Yhdysvalloissa? Olen oppinut kaikesta Kiinasta sen jälkeen, kun 2 kittiä kuoli nopeasti kasvaviin syöpiin 6 -vuotiaana. Sain aiemmin luonnonmukaisen valmistuksen Yhdysvaltain kosmisissa kissan alppien raaputtajissa – mutta lemmikkikauppa lopetti niiden kantamisen, joten sai Kongin raaputtajat Kiinassa. Kaksi, jotka kuolivat niin odottamatta, olivat niitä, jotka söivät naarmuuntumisia. 2 pentuetoveria, jotka eivät tehneet sitä, asuivat paljon kauemmin.

Vastaa

Ingrid sanoo:

24. toukokuuta 2019 klo 4.58

Scratch Lounge on valmistettu Chicagossa. Olen niin pahoillani kissansijoistasi, Arlene.

Vastaa

Donna sanoo:

23. toukokuuta 2019 klo 22.09

Kissani rakastavat näitä tuotteita. Löysin ne CVS: stä, mutta en tänä vuonna. Joten sain heidät valtamerellä.

Vastaa

World of Animals, Inc. sanoo:

23. toukokuuta 2019 klo 18.24

Kiitos, että jaoit tämän loistavan tuotteen arvostelun. Molemmat videot ovat aivan liian söpöjä. Rakastamme, että Ruby aloitti videon asettamisen taakse ja aloitimme sitten. Pidä upea päivä, aiomme laittaa tämän sisarekitnille. He rakastavat sitä.

Vastaa

World of Animals, Inc. sanoo:

23. toukokuuta 2019 klo 18.24

Kiitos, että jaoit tämän loistavan tuotteen arvostelun. Molemmat videot ovat aivan liian söpöjä. Rakastamme, että Ruby aloitti videon asettamisen taakse ja aloitimme sitten. Pidä upea päivä, aiomme laittaa tämän Sisiters -kissansille. He rakastavat sitä.

Vastaa

Eleanor Skibo sanoo:

23. toukokuuta 2019 klo 12.01

Kaikkien, jonka Allegra ja Ruby laittavat hyväksyntälehden, on oltava meille upeaa ihmisille ja tietysti kaikille karvaisille ystävillemme. Allegra normaalina hyppäsi ihanteellisen sisään ja antoi sille toisen, naarmuuntumisen. Mutta rakas kultaseni Ruby, kerro minulle, mitä teit laatikossa; Ruby Testitnull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *