Daisy ja Harley ottavat kehruutiikeri -mobiililaitteen spin

addthis Sharing Buttonshare -tapahtumaan FacebookFaceBookFaceBookShare -ohjelmaan TwittertWittertWittershare -ohjelmaan PinterestPinterestPinterStshare to Moreaddthismore

Tämä on vielä yksi uusi lelu, jonka saan testata! Sitä kutsutaan Pioneer Pet Spining Tiger Mobile -tapahtumaksi. Se on ”interaktiivinen” lelu… mikä tarkoittaa, että sillä on moottori niin Harley ja voin pelata sen kanssa itse.

Harley tykkää leluista, joten hän oli innostunut pelaamaan tämän kanssa ennen kuin se edes perustettiin. Voi Harley, pidä hevosi! Asennus kestää vain hetken – työnnä vain neliöasio päähän oven reunalle ja hyödyntää sitten tarranauhoja sen kiinnittämiseksi. Aseta kaksi AA -paristoa ja sitten vain kytke se päälle!

Minulla on tunnustus tehdä: olin vain pienin, erittäin vähän, tuskin ollenkaan, mutta vain smidge pelotti tätä lelua sen tanssien vuoksi ja hyppää ennakoimattomasti. Harley, toisella tassulla, kiehtoi. Tämä lelu pyörii 20 sekunnin ajan, lepää ja pyörii sitten uudelleen. Loppulla on punainen Mousie, joka lentää ympäri ja pyöriä hullulla tavalla.

Olen onnellinen, että Harley nautti siitä … hän saattaa hyödyntää harjoitusta. Sekä kun Harley haavoittaa, on hienoin päästä pois tieltä!

kissan lelut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *