Tukea alueellista lemmikkieläinkoiran pelastusta auttamalla koiria kutinaa iho- ja nivelkipulla!

HUOMAUTUS: Tätä julkaisua sponsoroi Petvi Nutrition.Petvi Nutrition on lemmikkikoiran täydennysliiketoiminta, joka vastaa samalla tavalla myyntiä vastaavaan lahjoitukseen heinäkuussa.

Joka kerta kun käytät koodia: TÄTÄ TÄTÄ TÄTÄ 2 dollaria täydennystä kohti ja lahjoitat yhtäläisen vastaavan tilauksen yhdelle haluamasta pelastusryhmästäni, laboratorioista ja paljon enemmän San Diegon pelastamista.

Esimerkiksi, jos ostat pussin Petvin lonkka- ja nivellisäainetta, yritys lähettää sinulle pussin ja pussin pelastamaan yhden kustannukset. samoin kuin rajaa ei ole. Se vastaa koko järjestystä.

PETVI on täydennysliiketoiminta, joka on omistettu koirien auttamiseksi pääsemään eroon kutisevaan ihoon liittyvistä ongelmista sekä ruuansulatushäiriöistä.

Sen tuotteita ovat:

Ruoansulatusterveys- ja hyvinvointialisä (saatavana koirille ja kissoille)
probioottiset herkut
Ruoansulatusterveys- ja hyvinvointialisä + lonkka ja nivel

Petvi -ravitsemus ja se, että Mutt ovat tehneet yhteistyötä viime kuukausien aikana antaa vierailijoilleni ymmärtää tuotteitaan erilaisilla diskonttokorkoilla ja lahjoilla.

Kun yritys kysyi äskettäin minulta, mitä pelastusryhmää haluaisin tukea, valitsin Labs & paljon muuta San Diegoa.

Lisätietoja pelastusryhmälaboratorioista ja muusta

Valitsin Labs & paljon enemmän, koska olen viettänyt aikaa vapaaehtoistyöhön ryhmän kanssa viimeisen kahden vuoden aikana, samoin kuin pelastus on erittäin välittävä molemmille koirille mahdollisten adoptioiden lisäksi (erittäin tärkeä!).

Olen esittänyt pari sen koiraa sivustollani. Voit pitää mielessä Marylou Halloween Mutt Runista tai Foster Pet Dog Lanasta.

Labs & Säästä säännöllisesti laboratorioita, laboratoriosekoituksia sekä muita suuria koiria alueellisista kiloista, joissa adoptoitavat koirat tapetaan edelleen. Pelastus vie usein koirien tai kodittomien pentujen odotettavissa olevia pentuja.

Ryhmä totesi, että siinä on myös paljon vanhempia koiria, jotka saattavat hyötyä Petvin tuotteista. Tässä on Kody, 10-vuotias musta laboratorio laboratorioiden ja muun kanssa.

Jotkut Petvin lisäravinteiden eduista

Joitakin Petvin lisäravinteiden mahdollisia etuja ovat:

Ruoansulatusterveyden palauttaminen ja säilyttäminen
Lemmikkieläinten kutisevan ihon ja ylimääräisen leviämisen vähentäminen
Immuunijärjestelmän vahvistaminen

Jos käytät jo Petvin lisäravinteita koirallesi, tämä on loistava tapa auttaa koiria sijaishoidossa saamaan täsmälleen samat edut. Tai jos olet uskonut kokeilemaan Petvin tuotteita, nyt on fantastinen aika tehdä niin!

Aiotko tilata? Vai onko sinulla minkäänlaisia ​​kysymyksiä?

Anna minun ymmärtää kommentteissa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *