Tapaa Amerikan parhaimmat koirat! Seitsemän rohkeaa koiraa, nimeltään finalistit vuodelle 2017 American Humane Hero Dog Awards

julkinen äänestys, joka on käytettävissä vuoden parhaan amerikkalaisen sankarikoira

Amerikka on puhunut samoin kuin yli puoli miljoonaa eläinharrastajien antamia ääniä ympäri maata sekä koiran harrastajien ja asiantuntijoiden tähtipaneelin, seitsemän rohkeaa koiraa on nimetty finalisteiksi vuoden 2017 American Humane Hero Dog Awards -palkinnoissa. ®, sponsoroinut Lois Pope Life Foundation. Nämä sankarilliset koirat ottivat kumpikin suosituimpia arvosanoja yksityisissä luokituksissaan 188 alustavien ehdokkaiden kentältä sekä nyt yhdistelmä Amerikan äänestäjiä ja tähtituomarien paneelia päättävät, mikä koira ottaa talon parhaat kunnianosoitukset vuoden 2017 American Hero Dog -tapahtumana. . Yleisöä kutsutaan toimittamaan yksi äänestys joka päivä 30. elokuuta osoitteessa www.herodogawards.org. Seitsemän finalistia lennetään Los Angelesiin osallistumaan Star-Stud Hero Dog Awards -galaan 16. syyskuuta Beverly Hiltonissa, joka lähetetään kahden tunnin erikoisuutena Hallmark-kanavalla tänä syksynä. Seitsemän luokituksen voittajaa vuodelle 2017 ovat:

Lainvalvonta/tuhopoltokoira jää Olympiasta, WA

Nouseva sankarikoira Abigail Lehigh Acres, FL

Opas/kuulo koiran Pierce Palm Baystä, FL

Sotilaskoira Adak St. Cloudista, MN

Etsi sekä pelastuskoira Luca Grand Prairie, TX

Palvelun koiran atlas Daytonista, OH

Terapiakoira Aladdin Haddonfieldistä, NJ

Seitsemän rohkeaa koiraa on valittu, että se perustuu amerikkalaisen kansalaisten ja VIP -tuomarien paneelin äänestykseen, seitsemän rohkeaa koiraa on valittu kunniaksi ollakseen Amerikan huipputason koira vuoden 2017 American Humane Hero Dog Awards -palkinnoissa. Äänestä mieluummin osoitteessa www.herodogawards.org/vote! (PRNewsfoto/American Humane)

Jokainen seitsemästä finalistista voittaa 2 500 dollaria nimettyyn hyväntekeväisyyskumppaniinsa sekä voittavan vuoden 2017 American Hero Dogin hyväntekeväisyyskumppaninsa saavat ylimääräisen 5000 dollaria suuresta 7500 dollarin suuresta kokonaismäärästä. Jokainen hyväntekeväisyyskumppani on omistettu juhlimaan sekä koirien toimintojen vahvistamiseen, samoin kuin American Humane, keskittyy ihmisen ja eläimen sidoksen merkitykseen.

Viimeisen seitsemän vuoden aikana miljoonia ääniä on annettu yli tuhat koiraa, jotka kaikki etsivät American Hero Dogin halutun tittelin. Ohjelma saavuttaa vuosittain yli miljardin ihmisen ja vetää tuen ja parhaan tähden koiran harrastajien osallistumisen ympäri maailmaa.

“American Humane Hero Dog Awards -palkinnot juhlivat valtavan tärkeitä tehtäviä, joita koirat pelaavat elämässämme”, totesi tohtori Robin Ganzert, amerikkalainen inhimillinen presidentti ja toimitusjohtaja. “Amerikkalaisilla yleisöillä ja erityisellä tuomaripaneelillamme on nyt heidän edessään poikkeuksellisen kova tehtävä sen määrittämisessä, kuka on paras koiramme, koska kaikki ansaitsevat voittajat.”

“On kunnia tukea pyrkimyksiä tunnustaa parhaat” parhaista ystävistämme “”, totesi hyväntekeväisyyden Lois Pope, joka on ollut palkinnot “tarjoamalla sponsoria kuuden vuoden ajan. ”Niistä, jotka suojelevat maamme niille, jotka auttavat meitä parantamaan, opastavat meitä, suojelevat meitä, ja auttavat löytämään kadonneita, jokainen kilpailija on esimerkki suolista ja sankaruudesta, jota pyrimme valottamaan Hero Dog Awards -kampanjassa. Tällä kansallisella foorumilla olemme auttaneet tiedottamaan Amerikkaa kansakuntamme koiran sankarien hengenpelastajasta, henkisestä vahvistavasta työstä. ”

Tapaa seitsemän merkittävää sankari -palkintofinaltia

Lainvalvontaviranomaiset/tuhopoltokoirien luokka (sponsoroima K-9 GUSS -ohjelma Zoetisista)
ICE (Olympia, WA)-21. heinäkuuta 2016 varhaisina aikoina Yhdysvaltain metsäpalvelun virkamiesryhmä sekä Trinity Countyn sheriffitoimiston varajäsenet tutkivat laittomia marihuanan puutarhaa julkisilla mailla Shasta-kolminaisuuden sisällä Kansallinen metsä. Kaksi epäiltyä yritti päästä pois ja jäätä otettiin käyttöön yhden epäillyn saamiseksi. Kun jää pidätti epäiltyä, epäilty käytti suurta veitsiä pistääkseen jäätä kahdesti rintaan sekä sopimuksen lisäksi. ICE: n vakavista haavoista huolimatta ICE jatkoi epäiltyjen pidättämistä, kunnes epäilty pidätettiin. ICE: n pelottomuus todennäköisesti pelasti muut upseerit puukotuksesta tai loukkaantumisesta. Traumastaan ​​huolimatta jää ei antanut vingua tai huiskaa. ICE: n hoitaja ja joukkue viipymättä sekä pukeutuivat hänen haavoihinsa. Koska alue oli erittäin kova ja syrjäinen, lähetettiin Kalifornian moottoritien partiohelikopteri. ICE: n hoitaja ja muut joukkueen jäsenet ottivat sen vuorotellen toivat jään noin kolme neljäsosaa mailia karkean maaston yli ja tiheällä kasvillisuudella sopivaan laskupaikkaan. Jää lennoitiin VCA Asherin eläinsairaalaan Reddingissä, Kaliforniassa, ja hänet vietiin nopeasti kirurgiseen hoitoon, jossa lääkärit ja henkilöstö pystyivät korjaamaan hänen haavansa. Ice on sittemmin tehnyt täydellisen paranemisen ja palannut velvollisuuteen. Tämä ei ollut ICE: n ensimmäinen kaavin, samoin kuin hän minäS ICE: llä on myös kovaa kynnet-koira, jolla on poikkeuksellinen kyky olla vuorovaikutuksessa ja olla vuorovaikutuksessa sosiaalisesti ihmisten kanssa. Molemmat uskomattomat ominaisuudet tekevät jästä todella erityisen koiran ja kumppanin.

Emerging Hero Dogs -kategoria (sponsoroima Nexgard® (Afoxolaner) Chewables)

ABIGAIL (Lehigh Acres, FL) – Abigail on gal, joka ei pyytänyt elämäänsä elämää. Abigail ja hänen konepellonsa ovat muuttaneet maailmaa. Abigail on sankari, koska hän opettaa anteeksiannosta ja koiran taistelusta. Abigail ja hänen konepellit ovat tuoneet ymmärrystä koiran taistelun lopettamisen tärkeydestä. 1-vuotias kaivoseos, hänet löydettiin kulkuna Miami Fl: stä. Brockton ajoi Miamiin herättämään hänet pelastamaan. Hänen saapuessaan ja lisätutkimusten jälkeen epäilimme, että hän kokenut koiran taistelun elämästä. Hän oli aneeminen, hänet saastuttiin punkkeilla, samoin kuin arvet peittivät hänen verisen päänsä, kaulan, takajalat, samoin kuin puolet hänen kanssaan puuttui. Hän haisi niin köyhäksi infektioiden jälkeen, samoin kuin kuivattua mutaa peitettiin. Hänen sopimuksensa toinen puoli oli kadonnut, samoin kuin hänen ihonsa oli revitty heti korvan rumpuun asti. Abigail oli viettänyt päivän vain turvakodissa ennen kuin hänelle annettiin Rescue’n eläinlääkärin klinikka. Hänen vammansa olivat vähintään viikon ikäiset ja hän melkein menetti henkensä. Abigaililla oli viikkoja sairaalahoitoa ja jokapäiväistä siteet muutoksia. Kuinka hän olisi verkossa tyypillinen elämä? Vaatiiko hän kuntoutusta? Hänellä oli useita suuria leikkauksia, joissa oli laajat ihosiirteet. Hänen matkansa toinen päivä on, kun hänen ”tehtävänsä” alkoi. Menetelmä, jonka he pitivät sideharsoa, näytti keulalta. Siitä lähtien kutsumme häntä siteiksi “hänen konepelliksi”. Ihmiset alkoivat lähettää konepeittejä ympäri maailmaa. Abigail on Facebookissa “BoneNet for Abigail” -tapahtumassa yli 12 000 seuraajan kanssa, jotka pitävät hänestä. Abigail ei vaatinut terapiaa. Abigail on terapia. Hän tykkää ihmisistä ja koirista. Hänellä on tavoite jatkaa anteeksiannon opettamista ja koiran lopettamista.

Opas/kuulo koirien luokka

PIERCE (Palm Bay, FL) – Palveleessaan Yhdysvaltain armeijan 82. lentoliikenteen divisioonan kanssa ensimmäisen Persianlahden sodan aikana (operaatio Desert Storm), Don sai loukkaantumisen, joka lopulta julisti hänen näkemyksensä. Yli kahden vuosikymmenen aikana Don navigoi elämässään valkoisen sokeriruo’on kanssa yhdessä vaimonsa Peggyn ja kahden lapsen tuen kanssa. Kokeneena sokeriruo’on matkustajana, joka muutti ympäri maailmaa melko hyvin, Don ei ollut vakavasti ajatellut opaskoiran hankkimista ennen kuin jonain päivänä hän pitää mielessä käännekohdan matkallaan. Viime vuonna kotitalouslomalla Don ja hänen poikansa Jordan päättivät tarkistaa historialliset muistomerkit yhdessä. Matkan lopullisessa ajatuksessa Don pyysi Jordania selittämään suositun osan kiertueelle, johon kaksitoistavuotias vastasi: ”Isä, en kiinnittänyt paljon huomiota … halusin varmistaa, että et pudonnut . ” Sydämellinen tässä myöntämisessä Don tiesi, että Jordan tarvitsi joustavuutta ollakseen nuorena, samoin kuin näkyvä opas. Sen lisäksi, että hänen opaskoiransa ”Pierce” on ollut jopa korkeampi kuin tämän rasituksen poistaminen pojastaan; Don kokee elämää päivitetyllä itseluottamisella ja vapaudella. Hänen vaimonsa Peggy kertoo: ”Olen nähnyt uuden luottamuksen Doniin ja en voi sanoa Fidelcon ansiosta riittävästi heidän puolestaan. Donin opas koira on erittäin rakastava kaveri ja omistautunut hänen työhönsä. Olemme kaikki rakastuneet. ”

Sotilaskoirien luokka (sponsoroima Lois Pope Life Foundation sekä Z-9 Guts -ohjelma Zoetis)

ADAK (St. Cloud, MN)-Adak on 13-vuotias saksalainen paimen. Hänen kestävyys ja saavutukset räjähtävänä havaitsemiskoirana ovat vertaansa vailla. Uransa aikana hän on tukenut arvohenkilöitä ja kuuluisuuksia, ja yli kymmenessä tapahtumissa sekä kolmessa maassa. Hän oli Yhdysvaltain osasto Irakissa ja Afganistanissa, Yhdysvaltain armeijassa, Yhdysvaltain armeijassa, Ft. McCoy ja henkilökohtainen liiketoiminta, Defense Inc. -koirat (D4D). Adakin ensimmäinen tehtävä oli Irakissa vuonna 2006. Adak nimitettiin tukemaan Yhdysvaltain suurlähetystöä ja arvohenkilöitä. Adak suoritti Bagdadin keskusaseman pyyhkäisyn ennen arvokkaan saapumista. Suorittaessaan pyyhkäisyä Adak varoitti alueen ajoneuvoa ja peruutti tapahtuman. Kabul Serena -hotellille tehtiin 14. tammikuuta 2008 monimutkainen pelko -hyökkäys. Hyökkäyksen aikana useita vieraita oli loukussa hotellissa. Adakin oli ensimmäinen K-9-joukkue, joka saapui terroristien kanssa edelleen hotellin sisällä. Adak johti amerikkalaisia, jotka menivät avaruuteen sisälle, kun terroristit olivat edelleen aktiivisia. Adak törmäsi hajotettuihin, kuolleisiin uhreihin selauksensa aikana ja suoritettiin virheetömästi. Yli 20 ihmistä evakuoitiin, samoin kuin kuusi ihmistä diEd, mukaan lukien yksi amerikkalainen. Vuonna 2009 Adak suoritti maatalousministeriön pyyhkäisyn, kun hänellä oli hälytys. Räjähtävän asetusten hävittämisjärjestelmä ilmestyi sekä määritteli uhan laastinkuoreksi. D4D: n parissa työskenteleminen tarjosi Adak -jatkuvia mahdollisuuksia tehdä ainutlaatuisia havaitsemistyötä Yhdysvalloissa 13 -vuotiaana. Hänen siirtymisensä sodasta kotitalouden jäseniin oli uskomaton.

Haku sekä pelastuskoirien luokka (Compassion First Pet -sairaalat)

Luca (Grand Prairie, TX) – Fort Worthin poliisi lähetettiin 15. maaliskuuta 2016 kadonneelle uhanalaiselle miehelle. Kaksi vanhempaa kaveria vieraili suurella pelastus nurmikolla, kun yksi yhtäkkiä tajusi, että hänen vanhustensa hyvä ystävä Alzheimerin kanssa puuttui. Lyhyen etsinnän jälkeen hän tajusi tarvitsevansa apua sekä poliisia. Monet upseerit vastasivat kadonneen miehen ikä/sairauden vuoksi. Laajan haun jälkeen Sgt. Medrano kysyi poliisilta Brockilta, olisiko Luca minkään tyyppistä apua. Luca on poliisin Brockin eläkkeellä oleva haku ja pelastus (SAR) saksalainen paimen, joka oli 10-vuotias tämän puhelun yhteydessä. Luca menestyi alueella, vedessä, lumivyöryssä sekä metsä-/autiomaassa. Poliisi Brock uskoi, että Luca menestyi tässä ja tarkoitti helikopterimatkaa, jota Luca rakasti. Poliisi Brock valitsi Lucan talostaan ​​ja Luca putosi takaisin koulutukseensa ja käytti SAR -taitojaan selaamaan kadonneen miehen. Luca ilmoitti puhtaan avaamisessa Trinity-joella, mikä johti erittäin jyrkän mäen noudattamiseen jyrkän pudotuksen vuoksi. Maaston takia PD-helikopteri reagoi samoin kuin tarkkaili viipymättä joen kadonneen kaverin, joka oli juuttunut vyötärökorkeeseen mutaan joen vastakkaisella rannalla, jossa Luca varoitti. Upseerit levittivät varusteensa, uivat joen yli, pelastivat kaverin ja toivat hänet turvallisuuteen. Jos Luca ei olisi seurannut miehen polkua ja löytänyt hänet, kaveri olisi hukkunut jokeen, jolla oli silti erittäin kylmä, korkea, nopeatempoinen vesi tai antanut lämpötilaan. Luca on samanlainen kuin sitoutuminen SAR: hen osoittaa vanhempien koirien kestävyyden ja tarkalleen kuinka harjoittelu ei katoa vain, koska he jäävät eläkkeelle.

Service Dogs -kategoria (sponsoroima nykyaikainen koira)

ATLAS KYSYMYS Koira (Dayton, OH) – Tultuaan taloon Irakista, jolla on vaikeaa aikaa PTSD: n kanssa ja käsitellessään TBI: n vaikutuksia tienvarsipommista, olin käytännössä kadonnut, lukittu omaan henkilökohtaiseen vankilani. Aloin saada hoitoa aktiivisen velvollisuuden ollessa, joka sisälsi puheterapian sekä yhden reseptin. Saatuaan ulos merijalkaväistä, jatkoin VA -järjestelmän hoitoa, samoin kuin melkein kymmenen vuotta myöhemmin, ”hoito” sisälsi yli kahdeksan erilaista reseptiä, joiden kokonaismäärä oli yli 33 pilleriä päivässä.… Elämäni tuntui erittäin surulliselta, samealta, samealta, samoin kuin toivoton … … olin kadonnut. kunnes löysin Atlasin. Atlas ei ole vain palvelukirjani. Atlas on myös maadoitus ja vankka olemassaolo, kun flashback, hypervalvonta sekä sodan pysyvät vaikutukset alkavat jälleen hiipiä selkärangani. Atlas on koulutettu tuntemaan nämä muutokset minussa, samoin kuin sitten ohjaamaan kiinnostukseni ja keskittymään näiden ylivoimaisten tapausten aikana. Riippumatta siitä, onko käteni työntäminen, jos olen ahdistunut, herätä minut päänsärkyn heitemissä tai vain seison takana, jotta ymmärrän, että joku on selkäni. Hänen läsnäolonsa aikana pystyn ottamaan aktiivisen, positiivisen toiminnan lasteni elämässä. Atlas ei ole vain täysin muuttanut elämääni, mutta taisteluystävä -säätiön kehityksen “kasvoina” ja motivaationa hän on myös toivon majakka niin monille muille, joilla on vaikea selviytyä. Regal muistutus siitä, että on toivoa, että on olemassa menetelmä löytää itsesi jälleen taistelun ja trauman jälkeen, samoin kuin kipullasi ja kamppailuillasi on arvoa.

Therapy Dogs -kategoria (sponsoroi siipikarjakeitto henki lemmikkieläinten ruokaa varten)

ALADDIN (Haddonfield, NJ) – Aladdin löydettiin huonosti vuodelta vuonna 2013. Molemmat takajalat ja häntä olivat rikki. Häneltä puuttui 12 hammasta samoin kuin avoimia haavoja. Kannatan koiria samoin kuin hän tuli luokseni. Siitä hetkestä lähtien, kun olen tyytyväinen häneen, hänen vähän hännänsä ei koskaan lopettanut heiluttamista hänen kauhistuttavasta tilastaan ​​huolimatta. Aladdin sai karkean paranemisen, mutta hän voitti hänen edessään asetetut haasteet. Hän tervehti jokaista ihmistä paljon toivoa ja huolimatta siitä, että hän koki väärinkäytökset, jotka luottavat riittävästi huomatakseen, että kukaan ei satuta häntä uudestaan. Vuoden sisällä hän oli lisensoitu terapiakoira, joka toi kuten kaikki tapaamansa. Aladdin on Ronald McDonaldin kodin suurlähettiläskoira, hänen mieluummin velvollisuutensa! Hän näkee instituutioiden suorittavan inhimillisen koulutuksen, kiusaamisen vastaisen ohjelman. Hän on koulutettu dilemmavaste koira ja vietti viikon Orlandossa viime vuonna ampumisen jälkeen Therapy VI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *