Daisy pohtii National Pet Memorial Day

AddThis Sharing Buttonshare -tapahtumaa FacebookFaceBookFaceBookShare -ohjelmaan TwittertWittertWittershare -sivustoon PinterestPinterestPinterSThare to Moreaddthismore1

Tänään tunnen olevani hieman melankolinen. Tämä johtuu siitä, että eilen oli National Pet Memorial Day, jota havaitaan syyskuun toisena sunnuntaina. Tämä on erityinen päivä kunnioittaa ja muistaa kaikki upeat kissat ja koirat, jotka tulivat ennen.

Tämä on siskoni, Pixie. Hänellä oli hypertrofinen kardiomyopatia ja hän meni sateenkaarisiltaan vuonna 2008. Hän oli Devon Rex -kissa, aivan kuten minä. Yritin pelata hänen kanssaan paljon, mutta hän ei koskaan halunnut pelata. Kaipaan häntä kovasti. Pidin Pixiestä, koska hän ei koskaan yrittänyt pilata hyviä aikani (toisin kuin veljeni Harley).

Tämä on erityinen urna, jossa Pixie on nyt. Vain tiedän, että hän ei ole oikeasti siellä, koska yritin napauttaa urnaa, enkä voinut kuulla mitään. Luulen, että nyt Pixie asuu oman sydämeni sisällä pitäen minua seurassa.

Joskus olen surullinen, mutta silloin tuon takaisin joitain Pixien muistoja ja tunnen oloni paremmaksi. Kun yksi karvaisista kavereistamme jättää meidät, on hyvä olla surullinen hetkeksi. Mutta muista, että he eivät haluaisi meidän olevan surullisia pitkään. Meidän on tarkoitus nauraa, rakastaa, pelata ja pitää hauskaa. ja syö herkkuja. Paljon ja paljon herkkuja.

Tällaisen erityisen urnan pitäminen voi olla lohduttavaa. Tykkään pitää Pixien urna lähellä, pitää sen turvassa. Joitakin muita tapoja, joilla voit muistaa koirasi tai kissasi, on tehdä leikekirja, kehystää erityinen valokuva tai kirjoittaa runo nelijalkaisesta ystävästäsi. Voit jopa istuttaa varjoisan puun ja laittaa kauniiden merkkien alle.

Tärkeintä on, että muista aina hyvät ajat, jotka jaoit ystäväsi kanssa. Toisen kissan tai koiran omaksuminen, jolla ei ole kotia, on suuri kunnianosoitus ennen sitä, joka tuli ennen. Tiedän, että kun olen poissa, haluan toisen kissan hyötyvän kaikista leluista, herkkuista ja rakkaudesta kotona (anteeksi, Harley on myös osa sopimusta).

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *