Koirani ei jätä minua yksin

“Out” on erittäin hyödyllinen komento.

Ace on jatkuvasti yrityksessäni. Leiju. Kerjääminen. Drooling.

Jos minulla ei olisi käskyjä ohjata häntä, menisin mutteriin.

Käytän komentoa “ulos” viittaakseni “jättämään huone, jossa olemme”. Tämän komennon muut versiot voivat olla “mennä makaamaan” tai jos olet redneck, “git!”

Ace ja minä “ulos” viittasi aluksi “päästä perseesi keittiöstä”. Mutta nyt käytän komentoa kaikilla talon alueilla. Kun olen toimistossani, enkä halua Muttin kerjäämistä illalliselle, voin kertoa hänelle “ulos” ja hän siirtää säälijuhliaan halliin.

”Out” oli yksi helpoimmista komennoista, jotka ässä opitaan. Hän tottelee sitä 99 prosenttia ajasta, luultavasti siksi, että olen tyypillisesti ärtynyt ja erittäin suora, kun sanon sen.

Mitä eroa on “ulkona” ja “mennä makaamaan”?

Voit määrittää jokaisen lauseen haluamallasi tavalla. Ehkä et tarvitse paljon muuta kuin yhtä komentoa. Mitä yksinkertaisempi, sitä parempi.

Käytän “alas” merkitäkseni “makaa parhaiten missä olet”.

“Mene makaamaan” tarkoittaa “mene makaamaan missä tahansa”.

”Mene sänkyyn” on melko itsestään selvä. Sitä pitäisi yksinkertaistaa “sänkyyn”.

“Varmuuskopio” tarkoittaa juuri sitä.

Ja “ulos” tarkoittaa “jätä huone”.

Nämä komennot toimivat meille hyvin. Ace saa pisteen. Ja jos haluan hänen pysyvän jonnekin tiettynä, kuten tietyllä matolla tai tietyllä paikalla tietyssä huoneessa, kävelen hänet siihen paikkaan ja kerron hänelle “alas”. Tämä on hyvä haaste kaikille koirille – oleskelu tietyssä paikassa talossa huomattavasti aikaa.

Kuinka ohjata koiran rajoja käyttämällä “Out” -komentoa

”Out” on kaikkien aikojen helpoin käsky. Kerro vain koirasi “ulos” ja kävele sitten häntä tai napsuta häntä ulos huoneesta. Kun hän tulee takaisin sisään, toista sana “ulos” ja nimeä hänet uudestaan. Toistaa. Toistaa. Toistaa.

Koirat kunnioittavat luonnollisesti fyysisiä rajoja, joten koiran ymmärtäminen ei kestä kauan. Jotkut koirat testaavat omistajilleen paljon enemmän kuin toiset, joten älä anna periksi. Kaikki koirat voivat oppia tämän komennon.

Voit käyttää herkkuja prosessin nopeuttamiseen, jos haluat. En yleensä käytä herkkuja ässällä. Hänellä on taipumus olla liian innoissaan ja kuolaa kaikkialle. Mutta jos haluat käyttää herkkuja, se on hienoa. Varmista vain, ettet harjoita koiraa toistaaksesi mallin astua takaisin huoneeseen ja sitten takaisin saadaksesi herkuttelun. Hänen pitäisi saada herkkuja vain, kun hän pysyy poissa huoneesta.

Käytä yhteistä julkaisusanaasi, kuten “OK”, kun koirasi on ok palata huoneeseen.

Vältä sanan “pysy” käyttöä

Kun sanon “ulos”, se merkitsee “poistu ja pysy ulos”. Stay -komento on tarpeeton.

Ihmiset menevät yli laidan. Näin tekemällä opimme koiriamme, että emme ole suuria, ellemme käske heidän pysyvän. Oleskelukomennon leikkaaminen kokonaan on haaste.

Opeta “ulos” -komento yhdessä huoneessa kerrallaan

Keep it easy for your canine when she is first learning the “out” command. stick to one area of the house such as the kitchen until she understands.

Once she has the “out” command down in on room, work on other areas such as the bedroom or the office. I can even tell Ace “out” when we are playing fetch. When I say “out,” he gives me some space for a longer throw.

What commands do you use to direct your canine when he’s continuously begging or just plain in your way?

Now if we could just get a certain (LARGE!) tan tabby cat to obey the “out” command, we’d be set.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *