Vaatteet viktoriaanisille koirille

toukokuussa 1873, Godyn naisen kirja, tunnetuin naisten lehden yhdeksännentoista vuosisadan Amerikassa, julkaistiin ohjeet täsmälleen, miten tämä virkattu takki pienelle koiralle. Tämän talon käsiteollisuuden tuloksena kuvattu muotisuunnitelma on italialainen vinttikoira, joka olisi ehdottomasti tarvinnut takki, kuten tämä epätasaisesti lämmitetyssä amerikkalaisessa talossa. Kun muistan, kuvio vaatii punaista sekä sinistä villakankaa. Takki oli myös vähän kelloja painikkeille, joten koira jingle kun hän trotti. Little Home Dogsin kaulus oli myös kelloja.

Uskoin muista kotieläimistä, jotka pitivät kelloja. 1800-luvun lopulla kodin kissat olivat joskus kellot kaulus vähentämään niiden tehokkuutta metsästäjinä. Tämä on saattanut liittyä lisääntyneeseen yleiseen kiinnostuksen kohteena olevaan linnunsuojeluun. Hevoset olivat joskus kellot valjaat; Omistan joukon kelloja paksulla nahkahihnalla, jossa soljet, jotka kuuluivat isoisän isoisän perheeseeni. Sitä käytettiin, kun he kiinnittivät hevosen talvella talvella – aivan kuten TUNE “Jingle Bells”.

Mutta takaisin italialaiselle vinttimelle hänen yksityisellä takki. Vaikka jingling eläin ei voi viehättää nykyaikaisia ​​lemmikkieläinten omistajia, uskon, että Victorian koiran harrastajat olisivat löytäneet tämän iloisen äänen. Muista, että maailma oli paljon hiljaisempi kuin tänään!

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook
Lisää

Linkediini
Tumblr

Kuten tämä:
Kuten loading …

Liittyvä

Doghouses: Jokapäiväinen elämä koirille Passjune 14, 2016 “Doghouses”
1970-luvun koiran supermodeli: tyydyttää Pooch Du Say’s for PetsSeptpember 15, 2017in “joululahjat lemmikkejä”
1950-luvun kokoinen kauneus sekä 1960sooctoka 11, 2015An “koiran vaatteet”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *