Tapettu Mountiesin poliisin lemmikkieläinkoira pysyäkseen RCMP: ssä

Slain Mountiesin poliisin lemmikkikoira pysyäkseen RCMP: llä

Viimeksi päivitetty 8. huhtikuuta 2015 pentuvuodot jätä kommentti
Tapuin Mountiesin poliisin lemmikkikoira pysyäkseen RCMP: llä

x

Lemmikkieläimet

0 sekuntia 34 sekuntia

Elää
00:00
00:34
00:34

RCMP: n Constable David Rossin poliisin lemmikkikoira Danny aikoo jatkaa palvelua. Davis Ross oli yksi kolmesta uudesta Brunswick Mountiesista, jotka tapettiin tehtävälinjalla viime keskiviikkona, kun hän vastasi ampuma -aseiden rikkomuksen raporttiin. Kaksi muuta upseeria haavoittui ja he ovat harkitsevat, että se vapautettiin sairaalasta. Justin Bourque, 24, saatiin kiinni 30 tunnin miehen metsästyksen jälkeen, häntä syytetään kolmesta ensimmäisen asteen murhasta ja kahdesta murhayrityksestä.

Kanadan lehdistö/Andrew Vaughan

Danny oli David Rossin palvelukoira, pari oli työskennellyt yhdessä ottaen huomioon, että huhtikuu 2013. RCMP sanoi, ettei näytä siltä, että Dannyn ei pitäisi lopettaa työskentelyä, se on jotain, jota hän rakastaa tehdä. Kun Dannylle valitaan uusi kumppani, pari aloittaa 3 viikon koulutusohjelman yhdessä. On harvinaista, että lemmikkikoiralle annetaan uusi käsittelijä, mutta se ei ole ennenkuulumatonta, se tapahtui, kun upseeri jää eläkkeelle tai jättää lemmikkikoiran ohjelmaan.

Danny mursi maan sydämen David Rossin hautajaisiin, hänet kuultiin kulkueen kulkueen aikana. Yhdessä vaiheessa hän hyppäsi haistamaan Rossin Stetsonia.

Suositeltu lukeminen:

Omistajien uskolliset lemmikkikoirat ovat vakavia kahden viikon ajan

Voiko lemmikkikoirasi kertoa, kun valehtelet?

35 koiraa, jotka pelastettiin Georgian pentumyllystä

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *