Luova väritys: Tee siitä turvallinen, hauska ja upea

Kathy Hosler
30. maaliskuuta 2018
Kaikkien lemmikki on heille erityinen. Ja todistaakseen sen, jotkut lemmikkieläimet haluavat pukeutua turkislapsiinsa suunnittelijaasuihin vilkkaisilla koruilla tai heillä on ainutlaatuisia luovia tyylejä, värejä ja malleja.

Luovasta hoitamisesta on tullut uskomattoman suosittu lemmikkieläinten omistajien keskuudessa kaikkialla. Monet stylistit ovat havainneet, että tämä hauska ja kannattava palvelu lisää heille vaikuttavan uuden tulovirran hyvin vähän aikaa ja vaivaa.

Jos et tarjoa tällä hetkellä tätä palvelua, aloittaminen ei ole todella vaikeaa. Kun opit kuinka turvallisesti ja ammattimaisesti levittämään väritystuotteita oikealla tekniikalla, kokemuksesta tulee hauskaa lemmikkieläimelle, sen omistajalle ja sinulle.

Olemme pyytäneet joiltakin alan parhaimmista luovilta taiteilijoilta kommentteja ja ehdotuksia kaikille, jotka harkitsevat näiden palvelujen lisäämistä liiketoimintaansa. Ehdotus numero yksi oli koulutus.
Mainokset

“On monia tapoja kouluttaa itseäsi”, Cindy Oliver sanoo. ”Yksi tapa on osallistua luovaan seminaariin tai luokkaan hoitonäyttelyssä. Voit myös osallistua käsiin tai isännöidä luovassa työpajassa tai ottaa yksityisiä oppitunteja suosikki luovan lemmikkistylistin kanssa. ”

”Suurin osa värillisestäni oli kokeilu ja virhe”, Sandy Hartness jakaa. “Ja vaikka mikään ei lyö käsiä – oppimisessa, nyt on olemassa monia upeita kirjoja ja videoita, jotka auttavat sinua oppimaan askelta – askeleelta.”

Luova kokoelma ja Salon Creative -opas ovat kaksi kirjaa, jotka on kirjoittanut Angela Kumpe. Ne molemmat on täytetty sovellusten, tuotteiden ja tekniikoiden askel -askeleella.

Learn2groomdogs.com isännöi useita videoita, joissa on luovia stylistejä, kuten Dawn Omboy, Angela Kumpe, Lori Craig ja muut. Ja löydät paljon videoita sivustoilta, kuten YouTube.

Creative Groomers Association (CGA) ja Professional Creative Groomersin kansallisen yhdistyksen (NAPCG) verkkosivustot ja Facebook -sivut, joilla voit saada paljon hienoa tietoa ja muodostaa yhteyden muihin stylisteihin.

Cindy Oliver ehdottaa, että kun olet viettänyt aikaa kouluttaaksesi perusteita, tekniikoita ja tuotteita -, on aika saada piisareen pienellä värillä. “Haluat värittää koiria, jotka nauttivat prosessista ja jotka ovat tottuneet hoidettuihin ja hemmoteltuihin”, Cindy sanoo. “Jos koira liikkuu jatkuvasti tai taistelee, ja sinulla on enemmän väriä kuin koira, niin koira ei ole leikattu luovaksi.”

Angela Kumpe sanoo: ”Aloita korvien ja hännän yksinkertaisella värisovelluksella tai tee mohawk oppiaksesi oikean tekniikan. Käytä todistettuja tuotteita pettymyksen välttämiseksi. Ja käytä aina erittäin varovaisuutta kaikkien tuotteiden kanssa, joita aiot käyttää kissoilla. ”

“Siellä on niin paljon hauskoja tuotteita, jotka yritetään, kun aloitat luovan hoitamisen”, Lori Craig sanoo. ”Paras tapa on väliaikainen värireiti. Blow -kynät ovat kaikkien aikojen suosikki; Helppo levittää ja yleensä kestävän yhden tai kuuden kylpyamme. Kalkkeja on myös helppo soveltaa, mutta ne voivat olla erittäin sotkuisia, koska sillä on taipumus hieroa. ”

”Puhaltikynät ovat yksi suosikkini, jota käytetään aloittelijoille. Plus -puoli on, että he pesevät vedellä ”, Amy Triezenberg sanoo, sitten hän lisää hymyillen:” Haittapuoli on, että he pesevät vedellä. Jos käytät niitä asiakkaan koiralla ja koira menee ulos ja kastuu, väri voi juoksua ja päästä huonekaluihinsa. ”

“Jollekin, joka on vasta luottavaan hoitamiseen, suosittelen aloittamista väliaikaisista tuotteista, kuten liitu, puhalluskynät tai suosikkini – temporary airbrush -musteet”, Dawn Omboy sanoo. ”Ilmaharjavärit voidaan pestä helposti, joten virheelle on runsaasti tilaa. Myös mallikoirien tai villamatojen harjoittelu on loistava paikka aloittaa. Voit sakset luovia malleja ja sijoittaa väriä niihin. Niin kauan kuin käytät väliaikaisia tuotteita, voit pestä värit pois ja harjoitella niitä yhä uudelleen. ”

“Jokaisen lemmikin turvallisuus on avainasemassa, kun he ovat hoidossa”, Adriane Pope sanoo. “Käytän vain tuotteita, jotka on nimenomaisesti merkitty käytettäväksi lemmikkieläimissä.”

Adriane ja Lori korostavat, että Creative on tekemistä asioiden hauskaa myös ihmisasiakkaille. He haluavat usein lisätä höyheniä tai joitain strasseja, kun he tekevät väriä lemmikkieläimessä. Ja lisää – kuten hiuspidennykset, silmäripset, väliaikaiset tatuoinnit ja korvan bling voivat laittaa upean viimeistelyn mihin tahansa turkiseen vauvaan – ja valtavan hymyn omistajan kasvoille.

Lemmikkieläimet voivat olla aikaa – kuluttavia ja sotkuisia, mutta näillä luovilla stylisteillä on paljon hienoja vinkkejä helpottaakseen.

“Yritä aina pitää pöydän yläkansi, jota voit käyttää vain, kun aiot värjätä koiran”, Dawn Omboy sanoo. “Ja pidä ylimääräisiä silmukoita, joita käytät juuri kun väri lemmikkieläimiä.”

“Käytän pottatyynyjä pöydälläni”, Lori Craig sanoo. “Ne ovat edullisia ja kertakäyttöisiä.”

“Meillä on aina pöytäkuoret, kertakäyttöiset käsineet, esiliinat/savu, runsaasti pyyhkeitä, joista et halua saada väriä, useita väriainetta kulhoja ja useita harjoja.” sanoo Milena Kon. ”Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, vauva pyyhkii. Olet iloinen siitä, että ne ovat W: n ympärillänull

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *